Akaun Saya (daftar masuk)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Macau (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Regency Hotel Macau Macau - Bilik Tetamu Regency Hotel Macau Macau - Bilik Tetamu Regency Hotel Macau Macau - Bilik Tetamu Regency Hotel Macau Macau - Bilik Tetamu Regency Hotel Macau Macau - Bilik Mandi Regency Hotel Macau Macau - Bilik Suite Regency Hotel Macau Macau - Bilik Suite Regency Hotel Macau Macau - Bilik Suite Regency Hotel Macau Macau - Bilik Suite Regency Hotel Macau Macau - Bilik Suite Regency Hotel Macau Macau - Bilik Suite Regency Hotel Macau Macau - Bilik Suite Regency Hotel Macau Macau - Bilik Suite Regency Hotel Macau Macau - Bahagian Dalaman Hotel Regency Hotel Macau Macau - Bahagian Luar Hotel Regency Hotel Macau Macau - Bahagian Dalaman Hotel
Regency Hotel Macau Macau - Kedai Kopi/Kafe Regency Hotel Macau Macau - Kolam renang Regency Hotel Macau Macau - Lobi Regency Hotel Macau Macau - Lobi Regency Hotel Macau Macau - Restoran Regency Hotel Macau Macau - Restoran Regency Hotel Macau Macau - Restoran Regency Hotel Macau Macau - Restoran Regency Hotel Macau Macau - Kemudahan Rekreasi Regency Hotel Macau Macau - Taman
Lokasi: Taipa / Cotai Jumlah bilik: 326

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

Bagus

7.3

daripada 6240 ulasan

Nilai untuk wang
7.6
Lokasi
7.0
Layanan kakitangan
7.4
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.3
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.6
Makanan/Makan Malam
7.0
Semua ulasan (6240)
Sjaiful A. Pelancong perniagaan Indonesia, 22 April 2013
dekat dengan airport,lokasi tidak begitu ramai.

pelayanan cukup baik.ramah,boleh pilih kamar double bed atau king size'
7.7
Cukup nyaman menginap di Hotel ini,kamar cukup bersih,lokasi cukup Strategis,dekat ke Venetian dan Galaxy,naik taxi cuma 25 dolar HK,sarapan juga banyak pilihan.
Rosmawati H. Pelancong perniagaan Malaysia, 18 Mac 2013
Pasti memilih hotel ini lagi jika ke Macau.

Aman, selesa dan hampir dengan restoran halal
9.7
Ang S. Pasangan Malaysia, 16 Januari 2013
perkhidmatan dengan senyuman dan Lokasi hebat

Baik dan bersih
7.7
hotal ini dekat dengan tempat pelancongan,membeli belah dan tempat makan,kemudahan transport sendang.tidak ada apa nak komen.
Tip Membeli Belah: Dekat dengan tempat pelancongan dan membeli belah.
Muhammad N. Pasangan Malaysia, 20 Disember 2012
Tempat jauh dari pusat bandar tapi selesa

Sarapan percuma yg enak & kemudahan pengangkutan yang baik
7.3
Tempat yang selesa dengan binaan dalaman perhiasannya yang klasik & sesuai dengan harga bilik yang ditawarkan pasti diberi tumpuan utama oleh para pelancong Macau untuk datang melawat ke negeri ini. Walaupun nampak klasik namun keselesaannya tetap ada.
Tip Kehidupan Malam: Sekiranya memerlukan makanan dan isi semula telefon bimbit yang berdekatan, kedai seperti 7 Eleven dan kedai makanan india boleh dijumpai berdekatan hotel.
Wei X. Pasangan Malaysia, 01 Oktober 2012
Bilik bersih tapi agak tua

Hotel dekat dengan bus stop
7
Dekat dengan perhentian bus, senang untuk menaiki bus ke tempat pelancongan di Macau. Menenuhi keperluan asas seorang pelancong. Harga Hotel tidak murah, tetapi merupakan hotel paling murah di Macau. Bilik agak besar dan bersih tetapi perhiasan agak tua. Tidak ada suis kawalan lampu utama, kena buka/tutup lampu satu demi satu, sangat leceh. Cerek air berkarat, tidak dapat memasak air.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Ruins of Saint Paul Hotel Venetian
Salbiah M. Pasangan Malaysia, 16 September 2012
lokasi hebat dan pemandangan indah

pemandangan dari bilik yang sangat indah
8.3
Lokasi hotel terletak di antara Taipa dengan Cotai tetapi lebih dekat ke Taipa. Hotel agak baru. Bilik ini agak luas dan yang paling hebat adalah pemandangan indah dari bilik ini. Kebetulan penginapan kami pada tarikh sambutan hari kebangsaan Macau, jadi kami dapat lihat sambutan meriah bunga api dari menara Macau di sebelah kawasan Cotai. Hotel terletak tidak begitu jauh dari The Venetian.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Pemandangan indah dari bilik ke kawasan harbour.
Wong S. Keluarga dengan anak dewasa Macau, 21 April 2014
Comfortable stay

Green environment
6
Overall we enjoyed our stay with Regency except that the hotel facilities are quite old, requiring renovation in order to attract more non-casion oriented customers.
Dinny S. Pasangan Australia, 20 April 2014
I will never stay there again.

Leaving and free bus to the ferry. I don't have a 3rd.
3.3
On arrival I was told they didn't have the room I booked and made no attempts to fix the problem or compensate. We went to have lunch at the pool and even though we where the only ones there they brought out one of the two drinks we ordered 45mims later and the food came 1hour later which was un-eatable. The 2nd drink never came. The staff where very poorly trained in customer service. I felt I got a very bad deal with this booking.
Marco C. Pasangan Hong Kong, 19 April 2014
the worst experience I have ever had, dirty toilet

nil
2
the dirty room ,and poor facility, and very worst toilet. many dirty points. digesting. staff are not helpful, impolite. the breakfast was shit, some food were not hot, and poor staff service. never recommended I doubt why agoda should have given it 5 stars rating, impossible, I was misled by agoda this time.
Beng K. Pasangan Singapore, 18 April 2014
quite spacious room but without wifi. .

dining, fast checkout & helpful staffs
7

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Regency Hotel Macau MacauRegency Hotel Macau Macau - Bilik Tetamu Regency Hotel Macau Macau - Bilik Tetamu Regency Hotel Macau Macau - Bilik Tetamu Regency Hotel Macau Macau - Bilik Tetamu Regency Hotel Macau Macau - Bilik MandiRegency Hotel Macau Macau - Bilik SuiteRegency Hotel Macau Macau - Bilik SuiteRegency Hotel Macau Macau - Bilik SuiteRegency Hotel Macau Macau - Bilik SuiteRegency Hotel Macau Macau - Bilik SuiteRegency Hotel Macau Macau - Bilik SuiteRegency Hotel Macau Macau - Bilik SuiteRegency Hotel Macau Macau - Bilik SuiteRegency Hotel Macau Macau - Bahagian Dalaman HotelRegency Hotel Macau Macau - Bahagian Luar HotelRegency Hotel Macau Macau - Bahagian Dalaman HotelRegency Hotel Macau Macau - Kedai Kopi/KafeRegency Hotel Macau Macau - Kolam renangRegency Hotel Macau Macau - LobiRegency Hotel Macau Macau - LobiRegency Hotel Macau Macau - RestoranRegency Hotel Macau Macau - RestoranRegency Hotel Macau Macau - RestoranRegency Hotel Macau Macau - RestoranRegency Hotel Macau Macau - Kemudahan RekreasiRegency Hotel Macau Macau - Taman


AS-AGWEB-3B03