Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Riviera Hotel

Rua Comendador Kou Ho Neng No 7-13, Macau City, Macau (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bahagian Dalaman Hotel Riviera Hotel Macau - Bahagian Luar Hotel Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Kaunter Tetamu Riviera Hotel Macau - Restoran Riviera Hotel Macau - Restoran Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bahagian Dalaman Hotel Riviera Hotel Macau - Bahagian Luar Hotel
Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu
Kawasan: Macau City Jumlah bilik: 132

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.2

berdasarkan
1541 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.4
Lokasi
6.8
Layanan Kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.7
Keselesaan/Standard Bilik
7.6
Makanan/Tempat Makan
6.6
Semua ulasan (1541)
Saring ikut:
Wong Y. Keluarga dengan anak remaja China, 16 Ogos 2015
A good place to stay.

IThe quiet environment provides a good place to relax. The staff is polite and helpful. The view of the room is excellent.
9.3
Laporkan ulasan ini
Ho Y. Pasangan Hong Kong, 16 Ogos 2015
Relatively valued

Good price, have shuttle bus, room is large
6.7
Laporkan ulasan ini
Oi L. Keluarga dengan anak kecil China, 07 Ogos 2015
A serene hotel

Comfy, especially after rennovation. Stunning view of Nam Van lake.
8
Laporkan ulasan ini
Kit F. Pelancong bisnes China, 02 Ogos 2015
4
Pelanggan ini hanya menilai hotel ini dan masih belum menyerahkan sebarang komen.
Laporkan ulasan ini
Isaac B. Pasangan Spain, 01 Ogos 2015
we had two beds instead of one, It was big enough

location, staff, cleanliness
8.3
we asked for a big bed but we had twin bed room. we didn't complain because the beds were big enough
Laporkan ulasan ini
Osorio L. Pelancong solo Macau, 31 Julai 2015
nice view plus teddy room

teddy confortable clean
6.7
so far was nice
Laporkan ulasan ini
Maria C. Kumpulan Philippines, 28 Julai 2015
Value for money

.
7
.
Laporkan ulasan ini
Tang H. Pelancong solo Hong Kong, 23 Julai 2015
Location

good location for attractions, shopping and dinning
8
value for money
Laporkan ulasan ini
Ling F. Keluarga dengan anak remaja Hong Kong, 20 Julai 2015
Hotel for Family Tour

1)Good service, 2)Room is clean 3) fast check-in / out
7.3
Laporkan ulasan ini
Ka S. Keluarga dengan anak kecil Hong Kong, 16 Julai 2015
I like the hotel.

clean,tidy and comfortable.
7.7
They changed another room without smoke smell for us.
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Riviera Hotel MacauRiviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bahagian Dalaman HotelRiviera Hotel Macau - Bahagian Luar HotelRiviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Kaunter TetamuRiviera Hotel Macau - RestoranRiviera Hotel Macau - RestoranRiviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bahagian Dalaman HotelRiviera Hotel Macau - Bahagian Luar HotelRiviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu Riviera Hotel Macau - Bilik Tetamu


AS-AGWEB-3B05