atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Macau City, Macau (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Royal Hotel Macau - Bilik Tetamu Royal Hotel Macau - Bilik Tetamu Royal Hotel Macau - Bilik Tetamu Royal Hotel Macau - Bilik Suite Royal Hotel Macau - Bilik Suite Royal Hotel Macau - Bilik Mandi Royal Hotel Macau - Bilik Mandi Royal Hotel Macau - Bilik Mandi Royal Hotel Macau - Bahagian Luar Hotel Royal Hotel Macau - Bahagian Luar Hotel Royal Hotel Macau - Bahagian Luar Hotel Royal Hotel Macau - Kaunter Tetamu Royal Hotel Macau - Lobi Royal Hotel Macau - Pub/Ruang Rehat Royal Hotel Macau - Restoran Royal Hotel Macau - Restoran
Royal Hotel Macau - Kedai Kopi/Kafe Royal Hotel Macau - Bilik Mesyuarat Royal Hotel Macau - Ballroom Royal Hotel Macau - Restoran Royal Hotel Macau - Kolam renang Royal Hotel Macau - Kolam renang Royal Hotel Macau - Bilik Fitness
Kawasan: Macau City Jumlah bilik: 380
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.9

daripada 10121 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.0
Lokasi
7.6
Layanan kakitangan
8.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.4
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.3
Makanan/Makan Malam
6.9
Semua ulasan (10121)
Saring mengikut:
Mahari H. Kumpulan Indonesia, 14 Disember 2013
bersih dan nyaman

pelayanan yang ramah, dekat dengan wisata dan ada kendaraan gratis keliling macau
9.7
sangat nyaman dan menyenangkan
Azmi R. Kumpulan Malaysia, 05 April 2013
lokasi yang strategik

bersih, cekap, elegan
10
sangat memuaskan hati. terdapat perkhidmatan charter bus percuma dr lapangan terbang ke hotel. concierge yang sangat membantu dalam memberi info bagi memudahkan pelancong. suasana hotel seperti di istana.keseluruhannya hotel ini sangat berbaloi dengan nilai wang..
Eric O. Kumpulan Malaysia, 08 Januari 2013
Hotel yang memuaskan

Lokasi yang bagus
7.3
Apa yang boleh dikatakan untuk hotel ini adalah sangat memuaskan memandangkan harga yang dibayar untuk hotel hotel Maacau yang mahal. Akan tetapi lokasi kat hotel ini memang bagus kerana hanya memerlukan 15 minit perjalanan untuk sampai ke tempat tempat pelancongan seperti Senado Square dan Ruins of St. Paul.
Wong C. Pasangan Malaysia, 05 Februari 2012
Great location

Great location
7.7
lokasi yang hebat di sekitar hotel.hanya jalan kaki ke mana-mana saja termasuk termasuk tempat-tempat bersejarah.
Wong C. Pasangan Malaysia, 10 Februari 2011
lokasi hebat tapi harga tinggi sedikit

lokasi hebat
8.3
jalan kaki boleh sampai mana mananya.kemudah awam pun mudah,tadak perlu risau tiada kereta sewa !
Tip Ciri-ciri Hotel: lain kali mesti datang semula hotel ini
Zainudin K. Pasangan Malaysia, 25 Disember 2009
Hotel Royal Macau- Berbaloi dengan harganya

Kedudukannya strategik terutamanya mudah untuk akses kenderaan awam seperti bus dan teksi. Disamping layanan mesra staff yang amat menyenangkan
7
Hotel ini sesuai dikategorikan sebagai hotel bertaraf 4 bintang. Kemudahan bilik adalah excellence cuma bilik deluxenya agak kecil jika dibandingkan dengan bilik deluxe di hotel yang lain. Kolam renangnya tertutup dan tidak sesuai dengan kanak-kanak memandangkan kedalaman untuk kanak-kanak tidak disediakan. Kedudukan hotel ini kurang menarik kerana di kelilingi apartment awam yang lama. Pemandangan dari bilik kurang menyegarkan kerana bangunan tinggi yang melindungi kita untuk melihat pemandangan yang lebih indah. Perkhidmatan shuttle ke vinetian city of dream perlu di tambahkan kekerapannya memandangkan perkhidmatan 2 kali sehari adalah tidak mencukup. Rangkaian shuttle dari hotel hingga ke terminal perlu di tambah ketempat-tempat bersejarah Macau
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Untuk pergi kawasan casino seperti Lisboa dan MGM perkhidmatan shuttle bus secara percuma adalah memadai. Untuk mengambil kembali perkhidmatan ini untuk pulang ke hotel anda hanya perlu pergi berjalan kaki ke terminal ferry dan boleh mengambil shuttle bus secara percuma untuk pulang ke hotel. Untuk ronda seluruh tempat menarik di sekitar Macau gunakan perkhidmatan bas yang jauh lebih murah dan cekap
Bernard T. Pasangan Singapore, 22 November 2014
Cheap and good for its price I guess

Staff friendliness, price and cleanliness
7.3
I guess for its price, it is probably good enough for a couple of days' stay. I am particularly happy with its staff who remember your requests and attend to your queries wholeheartedly.
Keng H. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 21 November 2014
Good and reasonable price

Hotel is clean and staff is friendly
9
My family enjoyed my stay in royal hotel. We booked 2 rooms and they gave us connecting rooms which was excellent for family. A bit out of town but within 15 mins of walking distance to the Lisboa & Wynn casino, which is the happening places in Macau. The hotel had shuttle bus service too. Overall, a very enjoyable stay!!
Jona L. Pasangan Philippines, 20 November 2014
Good choice

Above average rooms, helpful staff, good location
8.7
I chose this hotel mainly because it had good reviews, and im glad i did. The staff was very helpful, it helped that they were filipinos, made me feel more comfortable. The room we stayed in also had a very nice view of the garden. The location of the hotel is fairly good, we can walk to senado square, the museum and st paul's ruins. Has a free shuttle to macau ferry terminal which we used to get to the casinos and other attractions and to get back home. Wasnt able to try the food though. Overall id say its a good hotel to stay in if you dont want to splurge so much on accomodations. Its not cheap, but has good value for money. Will stay here again. :)
Phui K. Pelancong solo Singapore, 18 November 2014
nice n good service hotel. location is convenient

good customer services staff.
7.3
We have a pleasant stay in this hotel.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Royal Hotel MacauRoyal Hotel Macau - Bilik Tetamu Royal Hotel Macau - Bilik Tetamu Royal Hotel Macau - Bilik Tetamu Royal Hotel Macau - Bilik SuiteRoyal Hotel Macau - Bilik SuiteRoyal Hotel Macau - Bilik MandiRoyal Hotel Macau - Bilik MandiRoyal Hotel Macau - Bilik MandiRoyal Hotel Macau - Bahagian Luar HotelRoyal Hotel Macau - Bahagian Luar HotelRoyal Hotel Macau - Bahagian Luar HotelRoyal Hotel Macau - Kaunter TetamuRoyal Hotel Macau - LobiRoyal Hotel Macau - Pub/Ruang RehatRoyal Hotel Macau - RestoranRoyal Hotel Macau - RestoranRoyal Hotel Macau - Kedai Kopi/KafeRoyal Hotel Macau - Bilik MesyuaratRoyal Hotel Macau - BallroomRoyal Hotel Macau - RestoranRoyal Hotel Macau - Kolam renangRoyal Hotel Macau - Kolam renangRoyal Hotel Macau - Bilik Fitness

Ulasan Pelanggan - Royal Hotel, Macau

AS-AGWEB-3B07