Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Macau City, Macau (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Royal Hotel Macau - Bilik Tetamu Royal Hotel Macau - Bilik Suite Royal Hotel Macau - Bilik Suite Royal Hotel Macau - Bilik Mandi Royal Hotel Macau - Bilik Mandi Royal Hotel Macau - Bilik Mandi Royal Hotel Macau - Bahagian Luar Hotel Royal Hotel Macau - Kaunter Tetamu Royal Hotel Macau - Restoran Royal Hotel Macau - Kolam renang Royal Hotel Macau - Bahagian Luar Hotel Royal Hotel Macau - Makanan dan Minuman Royal Hotel Macau - Bilik Tetamu Royal Hotel Macau - Restoran Royal Hotel Macau - Restoran Royal Hotel Macau - Restoran
Royal Hotel Macau - Bilik Tetamu Royal Hotel Macau - Bilik Fitness Royal Hotel Macau - Restoran Royal Hotel Macau - Lobi Royal Hotel Macau - Kedai Kopi/Kafe Royal Hotel Macau - Restoran Royal Hotel Macau - Restoran Royal Hotel Macau - Kaunter Tetamu
Kawasan: Macau City Jumlah bilik: 380
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.9

daripada 11023 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.0
Lokasi
7.6
Layanan Kakitangan
8.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.4
Keselesaan/Standard Bilik
8.3
Makanan/Tempat Makan
6.9
Semua ulasan (11023)
Saring ikut:
Mahari H. Kumpulan Indonesia, 14 Disember 2013
bersih dan nyaman

pelayanan yang ramah, dekat dengan wisata dan ada kendaraan gratis keliling macau
9.7
sangat nyaman dan menyenangkan
Azmi R. Kumpulan Malaysia, 05 April 2013
lokasi yang strategik

bersih, cekap, elegan
10
sangat memuaskan hati. terdapat perkhidmatan charter bus percuma dr lapangan terbang ke hotel. concierge yang sangat membantu dalam memberi info bagi memudahkan pelancong. suasana hotel seperti di istana.keseluruhannya hotel ini sangat berbaloi dengan nilai wang..
Eric O. Kumpulan Malaysia, 08 Januari 2013
Hotel yang memuaskan

Lokasi yang bagus
7.3
Apa yang boleh dikatakan untuk hotel ini adalah sangat memuaskan memandangkan harga yang dibayar untuk hotel hotel Maacau yang mahal. Akan tetapi lokasi kat hotel ini memang bagus kerana hanya memerlukan 15 minit perjalanan untuk sampai ke tempat tempat pelancongan seperti Senado Square dan Ruins of St. Paul.
Wong C. Pasangan Malaysia, 05 Februari 2012
Great location

Great location
7.7
lokasi yang hebat di sekitar hotel.hanya jalan kaki ke mana-mana saja termasuk termasuk tempat-tempat bersejarah.
Wong C. Pasangan Malaysia, 10 Februari 2011
lokasi hebat tapi harga tinggi sedikit

lokasi hebat
8.3
jalan kaki boleh sampai mana mananya.kemudah awam pun mudah,tadak perlu risau tiada kereta sewa !
Tip Ciri-ciri Hotel: lain kali mesti datang semula hotel ini
Zainudin K. Pasangan Malaysia, 25 Disember 2009
Hotel Royal Macau- Berbaloi dengan harganya

Kedudukannya strategik terutamanya mudah untuk akses kenderaan awam seperti bus dan teksi. Disamping layanan mesra staff yang amat menyenangkan
7
Hotel ini sesuai dikategorikan sebagai hotel bertaraf 4 bintang. Kemudahan bilik adalah excellence cuma bilik deluxenya agak kecil jika dibandingkan dengan bilik deluxe di hotel yang lain. Kolam renangnya tertutup dan tidak sesuai dengan kanak-kanak memandangkan kedalaman untuk kanak-kanak tidak disediakan. Kedudukan hotel ini kurang menarik kerana di kelilingi apartment awam yang lama. Pemandangan dari bilik kurang menyegarkan kerana bangunan tinggi yang melindungi kita untuk melihat pemandangan yang lebih indah. Perkhidmatan shuttle ke vinetian city of dream perlu di tambahkan kekerapannya memandangkan perkhidmatan 2 kali sehari adalah tidak mencukup. Rangkaian shuttle dari hotel hingga ke terminal perlu di tambah ketempat-tempat bersejarah Macau
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Untuk pergi kawasan casino seperti Lisboa dan MGM perkhidmatan shuttle bus secara percuma adalah memadai. Untuk mengambil kembali perkhidmatan ini untuk pulang ke hotel anda hanya perlu pergi berjalan kaki ke terminal ferry dan boleh mengambil shuttle bus secara percuma untuk pulang ke hotel. Untuk ronda seluruh tempat menarik di sekitar Macau gunakan perkhidmatan bas yang jauh lebih murah dan cekap
Siowai N. Pelancong solo Macau, 18 Mei 2015
Staff problem

good scent once step in. cleanliness. roomy and comfortable.
7
overall, the stay is alright. However, at night time, the neighbour opened the door and smoke, they talked so loud and yet, there is no staff members to give them a friendly reminder of not doing this annoying behavior. My friend from outside called hotel to contact me, the staff asked him to speak Chinese. ALso at one time, my other friend called and speak English, the staff may not understand english well and transferred the call to some other department.
Yety G. Pasangan Canada, 17 Mei 2015
Wifi was very poor. I even can't make an WA call

Location, price
8.3
Ok
Katherine L. Pelancong perniagaan Hong Kong, 16 Mei 2015
small room

staffs are nice and helpful
8
This was my second time visit and i was quite disappointed this time. The air conditioner could not be adjusted as the button was missing hence i caught a cold after my stay. The phone next to my bed was out of order. And i could hear the noise at 2am from the corridor outside my room as some visitors were just back and chatted in a loud voice. I requested a morning call in the concierge but no call finally. The bed is really small. But i wont expect much with such a price, and i think was just unlucky to have this room only.
Wilhelm D. Keluarga dengan anak kecil Switzerland, 15 Mei 2015
Our stay in hotel royal was a great experience

Room was huge, food is good. Locationis great
8.3
It was s very good experience and i will for sure be back someday with some friends

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Royal Hotel MacauRoyal Hotel Macau - Bilik Tetamu Royal Hotel Macau - Bilik SuiteRoyal Hotel Macau - Bilik SuiteRoyal Hotel Macau - Bilik MandiRoyal Hotel Macau - Bilik MandiRoyal Hotel Macau - Bilik MandiRoyal Hotel Macau - Bahagian Luar HotelRoyal Hotel Macau - Kaunter TetamuRoyal Hotel Macau - RestoranRoyal Hotel Macau - Kolam renangRoyal Hotel Macau - Bahagian Luar HotelRoyal Hotel Macau - Makanan dan MinumanRoyal Hotel Macau - Bilik Tetamu Royal Hotel Macau - RestoranRoyal Hotel Macau - RestoranRoyal Hotel Macau - RestoranRoyal Hotel Macau - Bilik Tetamu Royal Hotel Macau - Bilik FitnessRoyal Hotel Macau - RestoranRoyal Hotel Macau - LobiRoyal Hotel Macau - Kedai Kopi/KafeRoyal Hotel Macau - RestoranRoyal Hotel Macau - RestoranRoyal Hotel Macau - Kaunter Tetamu

Ulasan Pelanggan - Royal Hotel, Macau

AS-AGWEB-3A04