Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Saigon Pink 2 Hotel

32 Nguyen An Ninh Street, District 1, Daerah 1 Pasar Ben Thanh, Ho Chi Minh, Vietnam (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Lobi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu
Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu
Kawasan: Daerah 1 Pasar Ben Thanh Jumlah bilik: 24
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.3

daripada
918 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.7
Lokasi
9.0
Layanan Kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.1
Keselesaan/Standard Bilik
7.4
Makanan/Tempat Makan
5.3
Semua ulasan (918)
Saring ikut:
Mohd S. Kumpulan Malaysia, 28 Disember 2014
Baik

Kebersihan, staff terbaik dan lokasi dekat dgn tempat shopping
8.7
Ya
Rogayah A. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 25 Disember 2014
Bagus

berdekatan dengan tempat shopping, makanan halal dan pengankutan
8.7
bagus
Anita A. Kumpulan Malaysia, 15 Disember 2014
hotel

berdekatan pasar ben than, rasar malam dan kedai makan halal
5.7
kurang selesa dengan keadaan bilik tidor yang mempunyai bau yang kuarang menyenangkan. keradaan katil dan selimt yang lusuh dan bertampal seperti telah koyak dan dibaikpulih untuk digunakan semula
Aidawati J. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 05 Disember 2014
Dekat ben thanth market

lokasi berhampiran pusat membeli belah mudah dapat makanan halal kakitangan hotel rajin membantu dan bole bercakap bahasa melayu
7.3
Selesa serta kakitangan hotel fasih berbahasa melayu dan hotel berhampiran pusat membeli belah juga dekat restoran halal
Judith G. Kumpulan Malaysia, 03 Disember 2014
memuaskan

pekerjanya faham bahasa inggeris dan boleh bertutur bahasa inggeris pekerjanya ramah dan memberikan layanan baik. sangat dekat dengan kawasan shopping.
6.3
Sederhana dan memuaskan.
Mohd S. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 24 November 2014
boleh la...dekat dgn benh than market

bosan
6
Ok ler
Hariyanti A. Pasangan Malaysia, 20 November 2014
tiada elektrik

petugas kuanter sahaja
4
tidak memuaskan. Masalah ketiadaan elektrik.
Siti H. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 18 November 2014
Saigon Pink 2 Hotel

lokasi yang strategik, dekat dengan restoran halal, dekat dengan Pasar Ben Thanh
7
Tempah bilik Deluxe tapi dapat bilik Superior! Staf memberi bilik Deluxe pada hari kedua tetapi tiada pulangan duit diberikan untuk hari pertama. Receiptionist perlu lebih mesra. Air mineral dalam bilik dikenakan caj! Kebersihan bilik dan dekorasi pada tahap biasa.
Mohd S. Kumpulan Malaysia, 14 November 2014
Saigon Pink 2 Hotel

Lokasi
5
Mengecewakan
Yusnazre Y. Pasangan Malaysia, 11 November 2014
Ok untuk menginap

1. Dekat dengan kedai makanan halal. 2. Dekat dengan lokasi membeli belah 3.Receiptionist staff yang mesra
7.3
"Room service" untuk 'make up room" tidak seperti yang dijangka.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi MinhSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - LobiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu

Ulasan Pelanggan - Saigon Pink 2 Hotel, Ho Chi Minh

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A03