atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Saigon Pink 2 Hotel

32 Nguyen An Ninh Street, District 1, Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh, Ho Chi Minh, Vietnam (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Lobi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran
Kawasan: Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh Jumlah bilik: 24
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.4

daripada 817 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.8
Lokasi
9.0
Layanan kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.2
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.4
Makanan/Makan Malam
5.4
Semua ulasan (817)
Saring mengikut:
Nurhaiyati R. Kumpulan Malaysia, 14 Jun 2014
Memuaskan

bersih, mudah, selesa
6
Baik dan memuaskan
Kamaluddin O. Kumpulan Malaysia, 13 Jun 2014
Bagus, dekat dengan tempat membeli belah.

Dekat dengan market dan kedai membeli belah juga dengan kedai makanan halal
8
Bagus, tiada masalah.
Mohammad S. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 11 Jun 2014
dekat pasar ben tanh

murah dan selesa
7.3
selesa, staf yg ramah, lif yg bagus, bilik agak besar,
Mohd F. Kumpulan Malaysia, 03 Jun 2014
Saigon Pink 2 Hotel

lokasi.makanan.suasana
9
Azita M. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 27 Mei 2014
MEMUASKAN

LOKASI YANG SANGAT SESUAI BERDEKATAN DENGAN PUSAT MEMBELI BELAH
7
BAIK
Ramlee M. Kumpulan Malaysia, 27 Mei 2014
Bagus sesuai dengan taraf hotel 3 bintang

Dekat tempat membeli belah, tempat makan muslim dan selamat.
7.3
Bagus dan lokasinya ditengah-tengah bandar HCM City.
Juzairizam Z. Pasangan Malaysia, 27 Mei 2014
bilik yang kecil.tuala n cadar yg kelihatan lusuh

kedai makan halal yg dekat dgn hotel. tempat membeli-belah yg dekat
4.7
keadaan bilik yang kurang selesa. cadar dan tuala yang sangat lusuh. tidak di beri air mineral yang di sediakan oleh hotel saigon pink 2.tidak menyediakan adaptor plug utk kegunaan pengguna mengecas telefon. pihak hotel cuma menyuruh penginap hotel membeli terus adaptor itu kepada dengan kadar USD3 bersamaan RM11.5.
Marina M. Kumpulan Malaysia, 24 Mei 2014
menarik

dekat tempat shopping dan makan
9.3
sangat menarik kerana mudah untuk bershopping
Rasidah M. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 12 Mei 2014
Sangat Selesa dan menyenangkan....

Selesa... berdekatan dengan restoran makanan halal & Pasar Ben Thanh... Petugas yang sangat ramah mesra dan sangat membantu!
8
Hotel yang sangat selesa.. Petugas yang sangat ramah mesra dan sangat membantu.. Hotel ini berdekatan dengan banyak restoran makanan halal & kedai serbaneka... Yang paling menarik ialah anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk sampai ke Pasar Ben Thanh.. hanya 1 minit berjalan kaki! Di sekitar hotel juga terdapat kedai-kedai untuk anda membeli-belah!Syurga membeli-belah terdapat di sini!
Nur K. Kumpulan Malaysia, 12 Mei 2014
Memang Terbaik

Pekerja memang ramah & best
7.3
sangat selesa dan memuaskan

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi MinhSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - LobiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter TetamuSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - PersekitaranSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - PersekitaranSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran

Ulasan Pelanggan - Saigon Pink 2 Hotel, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3C02