Akaun Saya (daftar masuk)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Saigon Pink 2 Hotel

32 Nguyen An Ninh Street, District 1, Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh, Ho Chi Minh, Vietnam (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bahagian Dalaman Hotel Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Lobi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran
Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran
Lokasi: Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh Jumlah bilik: 23
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

Bagus

7.5

daripada 648 ulasan

Nilai untuk wang
7.9
Lokasi
9.0
Layanan kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.4
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.6
Makanan/Makan Malam
5.4
Semua ulasan (648)
Raihana J. Kumpulan Malaysia, 25 September 2013
puas hati utk perjalanan bajet

bersih, staf membantu, lokasi sgt strategik
7
saya dpt bilik duluxe..mmg besar..tp if bilik standard terlalu kecil..sy nasihatkan anda memilit bilik duluxe atau superior utk keselesaan..
Irma I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 24 September 2013
Hotel untuk kaki shopping....

Dekat sangat dengan Ben Thanh Market & Night Market. Depan hotel ada 2 kedai makanan halal.
7.7
Nur I. Pelancong perniagaan Malaysia, 03 September 2013
semua layanan bagus.pasti akan datang lagi.

pembantu hotel mesra, keselamatan terjamin dan bersih
9.3
sangat memuaskan. penginapan yang selesa bagi sesiapa yang inginkan hotel yang sederhana mewah. Saigon Pink 2 hotel akan menjadi penginapan tetap saya pada masa akan datang.
Nurhani S. Kumpulan Malaysia, 09 Julai 2013
less ordinary

location, easy access to public transport, very near to shopping areas.
5
Not too good. Mattress n pillow need to be changed. Room need repair. The toilet floor was too slippery. Lift too small and the door knob need to be repaired.will not stay again in this hotel.
Mohd Z. Pelancong perniagaan Malaysia, 08 Julai 2013
biasa sahaja

bilik , lokasi membeli belah dan makan yang berdekatan.
6.7
Kami check in pukul 4 ptg, tp tiada bilik walhal semasa book memang banyak bilik kosong. Kami ditukarkan ke hotel agak jauh bagi wanita membawa beg besar. Pekerja hotel menghantar dengan berjalan kaki tetapi kami dibenarkan check in semula di Pink 2 esoknya, tetapi kami terpaksa membawa sendiri luggage yang besar melintas jalan. tempoh check in sekejap sahaja dan mendapat bilik tingkat 8. Wifi tiada melainkan meminta password dari pekerja hotel tetapi connection slow setakat boleh wassap. Kalau nak tango memang tak dapat.terpaksa ke lobi hotel untuk video call. jarak ke tempat makan hajah basiroh amat dekat, seberang hotel. Jarak ke ben thanh hanya mengambil masa 5 minit.
Shahrin K. Pasangan Malaysia, 07 Julai 2013
murah,mudah dan selesa

bersih, berbaloi dan cekap
7.3
Hotel yang bersih.mudah mendapatkan makanan halal.berampiran dengan pasar Ben Thanh dan butik-butik.
Mahadi Y. Pelancong perniagaan Malaysia, 05 Julai 2013
bilik yang teruk,aircond rosak,heater rosak.

dekat dengan pasar bent thant.
4.7
Penginapan yang teruk pernah saya tinggal di SAIGON di antara hotel yang berada berdekatan...PERALATAN YANG LAMA,AIRCOND ROSAK,HEATER YANG ROSAK,KUNCI PINTU BUKAN JENIS SAFETY,TANDAS YANG KECIL,dan bermacam-macam lagi...yang pastinya saya tidak akan menginap di hotel ini lagi( Biar mahal sikit,asalkan kita tinggal dengan selesa )
Mohamad Z. Pelancong perniagaan Malaysia, 03 Julai 2013
Tidak suka dan tak akan book hhotel ini lagi

tidak ada apa yang istimewa melainkan dekat dengan tempat belanja
5
Tidak memuaskan apabila saya ditransfer ke hotel lain bersama dengan guest lain, ini bukan pertama kali perkara begini berlaku
Zahid S. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 01 Julai 2013
Hotel yang selesa

Selesa, dekat dengan pusat membeli belah, sesuai untuk semua jenis keluarga
9.7
Penginapan yang selesa, dekat dengan pusat membeli belah, dekat dengan restoran halal, depan hotel, internet laju, sesuai untuk semua jenis keluarga samada yang mempunyai bayi atau juga yang berumur,kadar yang ekonomi, senang mendapatkan teksi untuk ke airport dan juga untuk menyertai pakej-pakej pelancongan ke tempat lain seperti chu chi tunnel dan pakej sungai mekong.
Miskiah R. Kumpulan Malaysia, 01 Julai 2013
selesa kerana berdekatan dengan pusat membeli bela

bersih, bilik saiz sederhana dan penyambut tetamu ramah
8
sungguh selesa dan cmemuaskan cukup memuaskan. mudah untuk bergerak ke destinasi lain kerana terdapat banyak teksi sedia menunggu di hadaan hotel.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi MinhSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter TetamuSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bahagian Dalaman HotelSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - LobiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter TetamuSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - PersekitaranSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - PersekitaranSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran


AS-AGWEB-3A03