Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Saigon Pink 2 Hotel

32 Nguyen An Ninh Street, District 1, District 1, Ho Chi Minh, Vietnam (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Lobi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu
Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kemudahan-Kemudahan Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kemudahan-Kemudahan
Kawasan: District 1 Jumlah bilik: 24

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.3

daripada 987 ulasan

241 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
7.7
Lokasi
9.0
Layanan Kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.1
Keselesaan/Standard Bilik
7.3
Makanan/Tempat Makan
5.3
Semua ulasan (987)
Saring ikut:
Nurul N. Pelancong solo Malaysia, 01 Ogos 2015
Percutian sambil beli belah

Berdekatan semua tempat, tempat makanan halal dan pekerja mesra
10
Penginapan selesa dan mudah ke tempat menarik sekitar bandar Ho Chi Minh. Hanya berjalan dari hotel dan makanan halal yang mudah didapati.
Laporkan ulasan ini
Hj N. Keluarga dengan anak kecil Brunei Darussalam, 24 Julai 2015
Kawasan Pasar Ben Thanh

kawasan hotel terdapat restaurant halal Dan kawasan Islam
8.7
layanan pekerja yang Sangat baik Dan hormat
Laporkan ulasan ini
Wan S. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 10 Jun 2015
Keadaan hotel

Customer service
6
Bilik tidak di jaga dengan baik.mahal kerana hanya hotel 2 bintang .terdapat bilik yang panas
Laporkan ulasan ini
Norrahaman M. Kumpulan Malaysia, 08 Jun 2015
Berdekatan dengan tempat shopping dan rest.halal

berhampiran dgn tempat shopping, restoran halal serta mudah mendapatkan travel agent untuk membuat Lawatan.
6.3
Hotel lama dan mempunyai kemudahan asas secukup nya. Petugas nya mesa dan mudah membantu. Bilik nya besar dan perabot nya lama dan perlu diganti. Hanya yang bagus, hotel ini berhampiran dengan tempat shopping, restoran makanan halal serta penjual penjual nya pandai brbahasa melayu.Harga nya agak mahal berbanding facilities yg disediakan.
Laporkan ulasan ini
Azizah S. Pasangan Malaysia, 07 Jun 2015
Hotel Pink 2

Petugas Bell Boy yang sangat ramah dan kebolehan beliau yang lancar dalam penggunaan Bahasa Malaysia memudahkan pelawat khusus dari Malaysia berkomunikasi.
8.7
Keduduakan hotel yang begitu strategik dengan tempat membeli belah, money changer dan berdekatan dengan tempat makan.Sangat berbaloi untuk sesiapa yang pertama kali menjejak kaki ke Bandar HCM. Keseluhan hotel adalah bagus dengan layanan staff yang diberikan w/pon Hotel ini kelihatan agak Lama (kemasan bilik air dan bilik tidur )
Laporkan ulasan ini
Rosinah J. Pelancong bisnes Malaysia, 07 Jun 2015
Shopping heaven

Dekat shopping dan tempat makan
6.7
Bilik dan bilik air kurang bersih. Petugas baik dan cepat bertindak. Banyak membantu sekiranya hendak sesuatu.
Laporkan ulasan ini
Zuridah S. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 31 Mei 2015
berhampiran dengan Ben Thanh market

berhampiran dengan tempat shopping dan makanan halal
7.3
- family room yang sangat besar. - berhampiran dengan ben thanh market - mudah untuk cari makanan halal - staf yang sangat membantu
Laporkan ulasan ini
Najah A. Pelancong bisnes Malaysia, 28 Mei 2015
penghawa dingin tidak sejuk.

dekat tempat menbeli belah . tempat makan yang dekat.kakitangan yang mesra pelanggan. pantas tindakan dalam mentelesaikan masalah. mudah mendekati pekerja untuk meminta bantuan. terdapat banyan Kedai
6
Laporkan ulasan ini
Noor S. Pasangan Malaysia, 18 April 2015
Hotel yang berbaloi

Mudah, murah, selesa
8
Sangat berpuas hati sepanjang menginap di hotel ini. Jarak hotel yang sangat dekat dengan Ben tanh market boleh ulang alik sehari 15 kali.. :) Restoran halal boleh didapati dengan mudah di sekitar hotel
Laporkan ulasan ini
Sharifah H. Pasangan Malaysia, 22 Mac 2015
hotel bersih, dekat

check in pantas.tk perlu tunggu.staf bagus
7
Laporkan ulasan ini
Halaman sebelumnya 21 - 30 daripada 241 ulasan Halaman seterusnya
 

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi MinhSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - LobiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kemudahan-KemudahanSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kemudahan-Kemudahan


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B01