atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Saigon Pink 2 Hotel

32 Nguyen An Ninh Street, District 1, Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh, Ho Chi Minh, Vietnam (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Lobi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran
Kawasan: Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh Jumlah bilik: 24
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.4

daripada 799 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.8
Lokasi
9.0
Layanan kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.2
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.5
Makanan/Makan Malam
5.4
Semua ulasan (799)
Saring mengikut:
Ramlee M. Kumpulan Malaysia, 27 Mei 2014
Bagus sesuai dengan taraf hotel 3 bintang

Dekat tempat membeli belah, tempat makan muslim dan selamat.
7.3
Bagus dan lokasinya ditengah-tengah bandar HCM City.
Juzairizam Z. Pasangan Malaysia, 27 Mei 2014
bilik yang kecil.tuala n cadar yg kelihatan lusuh

kedai makan halal yg dekat dgn hotel. tempat membeli-belah yg dekat
4.7
keadaan bilik yang kurang selesa. cadar dan tuala yang sangat lusuh. tidak di beri air mineral yang di sediakan oleh hotel saigon pink 2.tidak menyediakan adaptor plug utk kegunaan pengguna mengecas telefon. pihak hotel cuma menyuruh penginap hotel membeli terus adaptor itu kepada dengan kadar USD3 bersamaan RM11.5.
Marina M. Kumpulan Malaysia, 24 Mei 2014
menarik

dekat tempat shopping dan makan
9.3
sangat menarik kerana mudah untuk bershopping
Rasidah M. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 12 Mei 2014
Sangat Selesa dan menyenangkan....

Selesa... berdekatan dengan restoran makanan halal & Pasar Ben Thanh... Petugas yang sangat ramah mesra dan sangat membantu!
8
Hotel yang sangat selesa.. Petugas yang sangat ramah mesra dan sangat membantu.. Hotel ini berdekatan dengan banyak restoran makanan halal & kedai serbaneka... Yang paling menarik ialah anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk sampai ke Pasar Ben Thanh.. hanya 1 minit berjalan kaki! Di sekitar hotel juga terdapat kedai-kedai untuk anda membeli-belah!Syurga membeli-belah terdapat di sini!
Nur K. Kumpulan Malaysia, 12 Mei 2014
Memang Terbaik

Pekerja memang ramah & best
7.3
sangat selesa dan memuaskan
Miskiah R. Kumpulan Malaysia, 11 Mei 2014
sangat bagus kerana berdekatan berhampiran shoping

lokasi, bilik dan petugas nye ramah
7.3
sangat sesuai kerana lokasinye dan saya akan cadngkan kepada kawan-kawan yang ke ho chi minh
Norliza A. Kumpulan Malaysia, 08 Mei 2014
penginapan yg selesa

receptionist yg peramah n sgt membantu
8.3
penginapan selesa. keselesaaan pelanggan boleh ditambah sekiraanya pihak hotel menyediakan seterika bagi kemudahan pelanggan.pihak hotel diminta memastikan bilik sentiasa selamat sebelum pelanggan check in.bilik yg saya tempah mempunyai masalah kebocoran pada siling dan hanya dibaiki pada hari terakhir kami menginap.keseluruhan perkhidmatan hotel ini bagus.
Az A. Pelancong solo Malaysia, 23 April 2014
bagus

lokasi .. halal food .. price
4.7
Nor F. Kumpulan Malaysia, 20 April 2014
Selesa

penyambut tetamu, bilik dan servis
7.3
dekat dengan ben tanh market,dalam 80m sahaja,kedai makan banyak, servis semua bagus dan mesra pelanggan.mesti datang lagi
Zarinah M. Pelancong perniagaan Malaysia, 15 April 2014
value for money

harga murah, lokasi berdekatan ben then & mudah mendapat makanan halal
8.3
urusan pendaftaran yang cepat dan bilik penginapan yang selesa dengan harga yang berpatutan.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi MinhSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - LobiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter TetamuSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - PersekitaranSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - PersekitaranSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran


AS-AGWEB-3A08