atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Saigon Pink 2 Hotel

32 Nguyen An Ninh Street, District 1, Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh, Ho Chi Minh, Vietnam (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Lobi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran
Kawasan: Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh Jumlah bilik: 24
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.4

daripada 756 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.8
Lokasi
9.0
Layanan kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.3
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.5
Makanan/Makan Malam
5.4
Semua ulasan (756)
Senarai mengikut:
Helmi Z. Kumpulan Malaysia, 17 Februari 2014
Hotel area makanan halal & shoping area

senang untuk mencari makanan halal , kawasan untuk shoping ,
7
sangat puas hati , hotel ini terletak betoi2 di kawasan shoping area orang Malaysia . Tak perlu risau sebab ramai org Malaysia disini . dengan sebab itu selepas ini ibu saya boleh ke Ho Chi Minh dng sendiri tanpa teman lagi. Hotel jugak ada menyediakan pakage travel ke tempat menarik sekitar Ho Chi Minh
Marina M. Pelancong perniagaan Malaysia, 09 Februari 2014
seronok

dekat tempat membeli belah
7.7
seronok kerana tidak perlu berjlan jauh untuk mmbeli belah
Ismail A. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 02 Februari 2014
muslim food

pusat bandar, shooping area dan muslim food
4.7
hotel ini berdekatan dengan market yang menjual pakaina dan buah-buahan yang murah dan berpatutan.
Nooradzlin M. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 12 Januari 2014
lokasi strategik dengan pasar Bentanth

lokasi strategik, dekat dengan tempat makanan halal, berdekatan dengan pasar Ben Thanh dan pasar malam..penginapan org Malaysia
7
Keadaan bilik di hotel adalah bagus, bersih, mempunyai WIFI berdekatan dengan Ben Thanh Market, berhadapan dengan Kedai Makanan Halal Hjh Basiroh.Tetapi setibanya kami sekeluarga di Hotel Saigon pink2.. pihak urusan hotelatau gadis di kaunter menyuruh kami berpindah ke Halo Hotel dengan memberi alasan bilik tiada lampu dan penghawa dingin. Tetapi apabila kami sekeluarga ingin melihat bilik, nyata keadaan bilik semua ok. Ramai org Malaysia yang sesuka hati ditukarkan hotelnya dengan memberi pelbagai alasan. Seperti ada perancangan antara hotel-hotel di sana. So berhati2 lah jika sampai disana, anda mungkin di suruh pergi ke hotel lain walaupun anda telah membuat' booking' dan bayaran awal di hotel yang anda cadangkan.
Suriati O. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 09 Disember 2013
Lokasi yang amat dekat dengan Pasar Ben Than

Selesa, Harga patut, dekat tempat shopping
7.7
Selesa, Staff yang baik dan rajin menolong, dekat tempat shopping dan restoren Halal
Mohd F. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 03 Disember 2013
Sangat puas hati.

layanan mesra, bilik luas, dekat pusat membeli belah.
8.3
Sangat puas hati, layanan mesra, bilik tidur yang luas, siling yang tinggi,sewa bilik yang berpatutan.
Maryam J. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 22 November 2013
BAGUS

PEKERJA YANG PRIHATIN DAN RAMAH
8.3
Faezah F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 14 November 2013
sangat berbaloi, lokasi strategik, best

layanan bagus, kemudahan wifi laju, hotel bersih
9
secara keseluruhan memuaskan.tiada masalah yg berlaku, sgt puas hati dgn harga yg dtawarkan. cuma makanan yang disediakan tidak halal utk muslim.
Nor A. Kumpulan Malaysia, 12 November 2013
Saigon Pink 2 Hotel sangat sesuai untuk pelancung

Hotel yang selesa, berdekatan tempat membeli belah, ada restoran satu malaysia walaupun mahal tapi yang penting makanan halal
7.3
Penginapan di Saigon Pink 2 Hotel, sangat selesa, berdekatan dengan tempat membeli belah dan banyak kemudahan yang boleh didapati disekitar hotel ini. Cuma keadaan lift yang kebetulan masa tu rosak terpaksa naik tangga.
Norhamiza K. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 09 November 2013
selesa

lokasi, kebersihan, kemudahan pengangkutan
6.7
wifi facilities only for certain rooms, only vietnam channel is showing inside the room

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi MinhSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - LobiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter TetamuSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - PersekitaranSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - PersekitaranSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran

Ulasan Pelanggan - Saigon Pink 2 Hotel, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3A07