atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Saigon Pink 2 Hotel

32 Nguyen An Ninh Street, District 1, Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh, Ho Chi Minh, Vietnam (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Lobi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran
Kawasan: Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh Jumlah bilik: 24
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

Bagus

7.4

daripada 725 ulasan

Nilai untuk wang
7.8
Lokasi
9.0
Layanan kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.3
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.5
Makanan/Makan Malam
5.3
Semua ulasan (725)
Senarai mengikut:
Mohd F. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 03 Disember 2013
Sangat puas hati.

layanan mesra, bilik luas, dekat pusat membeli belah.
8.3
Sangat puas hati, layanan mesra, bilik tidur yang luas, siling yang tinggi,sewa bilik yang berpatutan.
Maryam J. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 22 November 2013
BAGUS

PEKERJA YANG PRIHATIN DAN RAMAH
8.3
Faezah F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 14 November 2013
sangat berbaloi, lokasi strategik, best

layanan bagus, kemudahan wifi laju, hotel bersih
9
secara keseluruhan memuaskan.tiada masalah yg berlaku, sgt puas hati dgn harga yg dtawarkan. cuma makanan yang disediakan tidak halal utk muslim.
Nor A. Kumpulan Malaysia, 12 November 2013
Saigon Pink 2 Hotel sangat sesuai untuk pelancung

Hotel yang selesa, berdekatan tempat membeli belah, ada restoran satu malaysia walaupun mahal tapi yang penting makanan halal
7.3
Penginapan di Saigon Pink 2 Hotel, sangat selesa, berdekatan dengan tempat membeli belah dan banyak kemudahan yang boleh didapati disekitar hotel ini. Cuma keadaan lift yang kebetulan masa tu rosak terpaksa naik tangga.
Norhamiza K. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 09 November 2013
selesa

lokasi, kebersihan, kemudahan pengangkutan
6.7
wifi facilities only for certain rooms, only vietnam channel is showing inside the room
Mimi H. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 01 November 2013
Seronok dan puas hati

Servis pekerja yang sangat baik terutamanya bell boy, lokasi menarik, harga sgt berpatutan.
9
Sangat puas hati, gembira dengan layanan yang diberi, harga bilik yang berpatutan, saiz bilik yang besar, bersih, dekat dengan tempat membeli belah
Abdul K. Pelancong perniagaan Malaysia, 30 Oktober 2013
selesa untuk didiami bagi yang suka shopping

dekat, mudah, ringkas
6
selesa dan mudah nk pergi shopping...tak perlu jalan jauh
Juliana A. Pelancong perniagaan Malaysia, 28 Oktober 2013
Berdekatan lokasi membeli belah

hotel bajet, murah, berdekatan tempat membeli belah Ben Than
5
Agak terkejut kerana apabila tiba dihotel mereka mengatakan hotel sudah penuh. Ini menimbulkan ketidak puashati kami kerana sudah booking awal dan mereka ingin menghantar ke hotel lain berjauhan sedikit dari pasar yg kami mahu pergi. Setelah berbincang dengan pihak pengurusan mereka baru membenatkan kami check-in. Hari kedua kami agak malang kerana lift hotel rosak perlu diservis. Agak malang juga kerana bilik kamj di tingkat 8. Kami terpaksa membawa brg2 niaga kami kain,telekung yg byk menaiki tangga. Ini membuatkan rasa kurang selesa dan agak penat kerana kerja2 baik pulih seharian dilakukan dan kami terpaksa naik n tu4un menggunakan tangga.Selain kami ada juga golongan warga emas dihotel itu terpaksa naik n turn melalui tangga.
Wan N. Pasangan Malaysia, 27 Oktober 2013
baik pd harga bajet

dekat tempat makan islam, shopping dan stesen bas
7
rupanya nak pergi ke lift kena naik tangga ke tingkat 1, malangnya lift rosak 2 hari terpaksa naik turun dari tkt 8, tkt 9 tiada lift, check in dan out cepat,
Nurfaridah A. Pelancong perniagaan Malaysia, 15 Oktober 2013
hotel yang selesa dan harga yang berpatutan

kawasan hotel yang strategik
8.7
pelayan yang sangat mesra dan meyakinkan saya untuk berjalan di tengah bandar ho chi minh disebabkan hotel yang berdekatan dengan pusat perniagaan.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi MinhSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - LobiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter TetamuSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - PersekitaranSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - PersekitaranSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran


AS-AGWEB-3C08