atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Saigon Pink 2 Hotel

32 Nguyen An Ninh Street, District 1, Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh, Ho Chi Minh, Vietnam (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Lobi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran
Kawasan: Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh Jumlah bilik: 24
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.4

daripada 795 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.8
Lokasi
9.0
Layanan kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.3
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.5
Makanan/Makan Malam
5.4
Semua ulasan (795)
Saring mengikut:
Nur K. Kumpulan Malaysia, 12 Mei 2014
Memang Terbaik

Pekerja memang ramah & best
7.3
sangat selesa dan memuaskan
Miskiah R. Kumpulan Malaysia, 11 Mei 2014
sangat bagus kerana berdekatan berhampiran shoping

lokasi, bilik dan petugas nye ramah
7.3
sangat sesuai kerana lokasinye dan saya akan cadngkan kepada kawan-kawan yang ke ho chi minh
Norliza A. Kumpulan Malaysia, 08 Mei 2014
penginapan yg selesa

receptionist yg peramah n sgt membantu
8.3
penginapan selesa. keselesaaan pelanggan boleh ditambah sekiraanya pihak hotel menyediakan seterika bagi kemudahan pelanggan.pihak hotel diminta memastikan bilik sentiasa selamat sebelum pelanggan check in.bilik yg saya tempah mempunyai masalah kebocoran pada siling dan hanya dibaiki pada hari terakhir kami menginap.keseluruhan perkhidmatan hotel ini bagus.
Az A. Pelancong solo Malaysia, 23 April 2014
bagus

lokasi .. halal food .. price
4.7
Nor F. Kumpulan Malaysia, 20 April 2014
Selesa

penyambut tetamu, bilik dan servis
7.3
dekat dengan ben tanh market,dalam 80m sahaja,kedai makan banyak, servis semua bagus dan mesra pelanggan.mesti datang lagi
Zarinah M. Pelancong perniagaan Malaysia, 15 April 2014
value for money

harga murah, lokasi berdekatan ben then & mudah mendapat makanan halal
8.3
urusan pendaftaran yang cepat dan bilik penginapan yang selesa dengan harga yang berpatutan.
Salimah H. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 01 April 2014
penginapan selesa, petugas yang mesra dan ramah

Dekat dengan Airport, kedudukan ditengah-tengah pusat membeli belah, mudah mendapatkan pengangkutan awam serta petugas yang amat mesra pelanggan.
8.3
Bilik yang selesa walaupun ada sedikit kekurangan diruang bilik mandi. Selain itu saya akan mencadangkan kepada rakan-rakan yang hendak berkunjung ke Ho Chi Minh supaya menginap di Saigon Pink 2 Hotel dan jangan terkejut saya juga akan/bercadang untuk ke tempat ini sekali lagi.
Rozaini A. Pasangan Malaysia, 31 Mac 2014
MURAH EKONOMI DAN SELESA

MURAH EKONOMI DAN SELESA
7.7
HOTEL YANG MURAH, SELESA SERTA SELAMAT UNTUK PELANCONG LUAR SERTA BERDEKATAN DENGAN PUSAT MEMBELI BELAH.
Marina M. Pelancong perniagaan Malaysia, 18 Mac 2014
sangat menarik

berdekatan dengan tempat membeli belah
7.7
berdekatan dengan tempat membeli belah dan kedai makan
Helmi Z. Kumpulan Malaysia, 17 Februari 2014
Hotel area makanan halal & shoping area

senang untuk mencari makanan halal , kawasan untuk shoping ,
7
sangat puas hati , hotel ini terletak betoi2 di kawasan shoping area orang Malaysia . Tak perlu risau sebab ramai org Malaysia disini . dengan sebab itu selepas ini ibu saya boleh ke Ho Chi Minh dng sendiri tanpa teman lagi. Hotel jugak ada menyediakan pakage travel ke tempat menarik sekitar Ho Chi Minh

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi MinhSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - LobiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Kaunter TetamuSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - PersekitaranSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - PersekitaranSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Persekitaran


AS-AGWEB-3B06