Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Saigon Pink 2 Hotel

32 Nguyen An Ninh Street, District 1, Daerah 1 Pasar Ben Thanh, Ho Chi Minh, Vietnam (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Lobi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu
Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu
Kawasan: Daerah 1 Pasar Ben Thanh Jumlah bilik: 24
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.3

daripada
925 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.7
Lokasi
9.0
Layanan Kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.1
Keselesaan/Standard Bilik
7.3
Makanan/Tempat Makan
5.3
Semua ulasan (925)
Saring ikut:
Isyarah M. Kumpulan Malaysia, 18 Januari 2015
best hotel ever

kedudukannya sgt strategik..berdekatan tempat makan dan tmpat membeli belah..
9.3
Sangat-sangat puas hati...layanan staf terbaik...
Laporkan ulasan ini
Mohd R. Kumpulan Malaysia, 11 Januari 2015
perwatakan receptionist yang tidak sesuai.

1.lokasi. 2.dekat restoran makanan halal.3 dekat pasar malam
4
Cadar bilik kurang bersih.Kebanyakan bilik tiada tingkap.Dan paling teruk receptionist yang kurang adab apatah lagi dengan muka yang ketat melayan tetamu.Tetamu akan dicaj 5usd kalau terlebih seorang dlm 1 bilik. Air mineral yang disediakan pun kena bayar 15000 dong kalau diminum. Peraturan hotel yang teruk serta berniat memerangkap tetamu. Harap orang malaysia berhati2 dengan hotel ini. Banyak lagi pilihan hotel yang berdekatan pasar ben thanh yang sesuai boleh di pilih. Semakin ramai org msia pilih hotel ni semakin naik harganya.
Laporkan ulasan ini
Mohd S. Kumpulan Malaysia, 28 Disember 2014
Baik

Kebersihan, staff terbaik dan lokasi dekat dgn tempat shopping
8.7
Ya
Laporkan ulasan ini
Rogayah A. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 25 Disember 2014
Bagus

berdekatan dengan tempat shopping, makanan halal dan pengankutan
8.7
bagus
Laporkan ulasan ini
Anita A. Kumpulan Malaysia, 15 Disember 2014
hotel

berdekatan pasar ben than, rasar malam dan kedai makan halal
5.7
kurang selesa dengan keadaan bilik tidor yang mempunyai bau yang kuarang menyenangkan. keradaan katil dan selimt yang lusuh dan bertampal seperti telah koyak dan dibaikpulih untuk digunakan semula
Laporkan ulasan ini
Aidawati J. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 05 Disember 2014
Dekat ben thanth market

lokasi berhampiran pusat membeli belah mudah dapat makanan halal kakitangan hotel rajin membantu dan bole bercakap bahasa melayu
7.3
Selesa serta kakitangan hotel fasih berbahasa melayu dan hotel berhampiran pusat membeli belah juga dekat restoran halal
Laporkan ulasan ini
Judith G. Kumpulan Malaysia, 03 Disember 2014
memuaskan

pekerjanya faham bahasa inggeris dan boleh bertutur bahasa inggeris pekerjanya ramah dan memberikan layanan baik. sangat dekat dengan kawasan shopping.
6.3
Sederhana dan memuaskan.
Laporkan ulasan ini
Mohd S. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 24 November 2014
boleh la...dekat dgn benh than market

bosan
6
Ok ler
Laporkan ulasan ini
Hariyanti A. Pasangan Malaysia, 20 November 2014
tiada elektrik

petugas kuanter sahaja
4
tidak memuaskan. Masalah ketiadaan elektrik.
Laporkan ulasan ini
Siti H. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 18 November 2014
Saigon Pink 2 Hotel

lokasi yang strategik, dekat dengan restoran halal, dekat dengan Pasar Ben Thanh
7
Tempah bilik Deluxe tapi dapat bilik Superior! Staf memberi bilik Deluxe pada hari kedua tetapi tiada pulangan duit diberikan untuk hari pertama. Receiptionist perlu lebih mesra. Air mineral dalam bilik dikenakan caj! Kebersihan bilik dan dekorasi pada tahap biasa.
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi MinhSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - LobiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu

Ulasan Pelanggan - Saigon Pink 2 Hotel, Ho Chi Minh

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3C03