Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Saigon Pink 2 Hotel

32 Nguyen An Ninh Street, District 1, Daerah 1 Pasar Ben Thanh, Ho Chi Minh, Vietnam (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Lobi
Kawasan: Daerah 1 Pasar Ben Thanh Jumlah bilik: 24
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.3

daripada 902 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.7
Lokasi
9.0
Layanan Kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.2
Keselesaan/Standard Bilik
7.4
Makanan/Tempat Makan
5.3
Semua ulasan (902)
Saring ikut:
Siti H. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 18 November 2014
Saigon Pink 2 Hotel

lokasi yang strategik, dekat dengan restoran halal, dekat dengan Pasar Ben Thanh
7
Tempah bilik Deluxe tapi dapat bilik Superior! Staf memberi bilik Deluxe pada hari kedua tetapi tiada pulangan duit diberikan untuk hari pertama. Receiptionist perlu lebih mesra. Air mineral dalam bilik dikenakan caj! Kebersihan bilik dan dekorasi pada tahap biasa.
Mohd S. Kumpulan Malaysia, 14 November 2014
Saigon Pink 2 Hotel

Lokasi
5
Mengecewakan
Yusnazre Y. Pasangan Malaysia, 11 November 2014
Ok untuk menginap

1. Dekat dengan kedai makanan halal. 2. Dekat dengan lokasi membeli belah 3.Receiptionist staff yang mesra
7.3
"Room service" untuk 'make up room" tidak seperti yang dijangka.
Lizawati M. Pelancong perniagaan Malaysia, 07 November 2014
semua staff saigon pink2 perlu senyum

1>murah 2>strategik 3>mudah di cari
7.3
Ok
Chek D. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 01 November 2014
Saigon Pink 2 Hotel

Lokasi berdekatan dengan tempat Shopping (Ben Tahn Market) & Night Market, dan juga makanan halal
5.7
Enjoyable
Nor A. Pelancong perniagaan Malaysia, 16 Oktober 2014
Hotel Saigon Pink 2

Seronok, selesa dgn harga yang berbaloi
7.7
Tempat penginapan terlalu dekat dgn tempat membeli belah...terdapat kedai makan mmg amat selesa tinggal di situ.
Johana A. Kumpulan Malaysia, 29 September 2014
MEMUASKAN

LOKASI STRATEGI,BILIK YG BESAR & LUAS
9
SELESA DAN MEMUASKAN DARI SEGI LAYANAN, LOKASI YG STRATEGI HANYA 5-10 MINIT JLN KAKI KE BEN THANH MARKET SERTA BILIK FAMILY ROOM YG LUAS DAN BESAR...SELESA UNTUK KELUARGA MAHUPUN ROMBONGAN BERSAMA KAWAN2...
Nor E. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 27 September 2014
hotel saigon pink 2 terbaikk

kawasan yang strategik, tempat makan, shopping
8
saya dan keluarga selesa berada di hotel anda, pekerja yang ramah dan sentiasa membantu.
Mohd F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 20 September 2014
Liburan

berdekatan dgn ben tan,senang makanan halal,selesa
9.3
Mohd F. Kumpulan Malaysia, 20 September 2014
bagus

lokasi..makanan..suasana
9

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi MinhSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Saigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSaigon Pink 2 Hotel Ho Chi Minh - Lobi

Ulasan Pelanggan - Saigon Pink 2 Hotel, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3C05