Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Daerah 1 Pasar Ben Thanh, Ho Chi Minh, Vietnam (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mandi Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restoran
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bahagian Luar Hotel Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Fitness Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mesyuarat Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Lobi Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Lobi Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Lobi Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restoran
Kawasan: Daerah 1 Pasar Ben Thanh Jumlah bilik: 53
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.3

daripada 2146 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.3
Lokasi
8.9
Layanan Kakitangan
7.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.7
Keselesaan/Standard Bilik
8.6
Makanan/Tempat Makan
7.2
Semua ulasan (2146)
Saring ikut:
Mohd A. Pasangan Malaysia, 16 Jun 2012
hotel menarik dan layanan yang mesra

hotel berhampiran dengan market ben thanh dan tempat mkn yg halal
7.7
Hotel yang selesa, pelayan yang sgt ramah,hotel yang berada di tengah bandar ho chi minh, berhampiran dengan ben thant market dan tempat makan yang halal.
Tip Restoran: Makan yang sedap di lion city restaurant - masakan singapore
Syed A. Pelancong solo Malaysia, 30 Oktober 2011
hotel yang selesa

kedudukan strategik di tempat tumpuan.
7.3
Hotel kemas dan selesa, terletak di bhg ptg...berdekatan pasar benh tanh.
Muharis M. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 23 Mei 2011
hotel yang baru dengan kelengkapan moden,

bilik ynag bersih dan selesa
8.7
hotel yang menarik dengan harga yang berpatutan dan berdekatan dengan pasar..........restaurant yang agak kecil
Norhayati A. Kumpulan Malaysia, 01 Ogos 2010
Hotel Sanouva, Ho Chi Minh City

Bersih, layanan dan kemudahan
8.7
Pengalaman menginap di hotel ini amat selesa, bilik yang saya dapat menginap adalah di tingkat 9 dan pemandangan bandar. Walaupun ruang bilik agak terhad, namun ia tidak membataskan saya mengadakan ruang untuk solat. Kemudahan bilik air yang selesa dan bersih. Boleh saya syorkan kepada mereka yang memilih penginapan yang selesa pada harga yang ekonomi. Kemudahan untuk mendapatkan perkhidmatan pengangkutan juga mudah. Mudah juga untuk ke pasar Benh Tanh Market dan pasar malam. Terdapat peniaga telekong yang boleh bercakap melayu dan menyediakan kemudahan penghantaran makanan islam terus ke hotel dengan pesanan sehari sebelum penghantaran dibuat.
Tip Membeli Belah: Perlu pandai tawar menawar sebelum membeli. Ramai peniaga tempatan tidak mahir berbahasa inggeris untuk berkomunikasi, dapatkan panduan dari laman web cara komunikasi mudah untuk berurusniaga seperti perkataan Thank you - Cảm ơn. (gam uhhn), goodbye - Chào. (jow)@ Tambiet, cheap -rẻ (reah...uh?) dan lain-lain.
Adha A. Pasangan Malaysia, 12 April 2010
Sanouva Hotel, HCM City, Vietnam

Pekerja yang peramah dan sentiasa melemparkan senyuman. Mudah mendapatkan peralatan untuk digunakan di dalam bilik. Suasana yang nyaman dan kurang gangguan. Harga bilik agak mahal berdasarkan kapasiti bilik, namun ia boleh diperbaiki.
8.3
Hotel Sanouva bolehlah dikatakan sebuah hotel yang baik dan mempunyai staf yang peramah dan mesra. Kedudukannya yang berhampiran dengan Ben Thanh Ward, sebuah pusat beli belah menambahbaik lagi hotel ini. Namun begitu masih ada yang perlu diperbaiki di kalangan staf mereka kerana mereka tidak mengetahui di mana orang Islam boleh mendapatkan makanan halal. Begitu juga di dalam bilik tiada tanda kiblat bagi memudahkan orang Islam yang menginap di situ mendirikan sembahyang. Namun begitu, kemudahan yang disediakan di dalam bilik amat memuaskan hati. Semoga suatu hari nanti saya akan ke sana lagi dan menginap di hotel ini sekali lagi dan sudah ada perubahan yang dikehendaki. Sekian.
Tip Restoran: Kurang pengetahuan tentang makanan halal dan restaurant mencacatkan penjalanan saya di HCM City, Semoga ada perubahan dalam hal ini.
Hawa J. Pasangan Malaysia, 10 April 2010
Penginapan yang sederhana

Hotel yang sangat bersih
6.7
Hotel ini sesuai untuk tetamu yang prioritinya untuk membeli belah kerana keadaannya yang dekat dengar tempat-tempat membeli belah yang menarik. Hotel ini baru dan sangat bersih. Staffnya sangat bersopan santun. Saya sangat berpuas hati tinggal di sana. Jika para tetamu Muslim diberi lebih perhatian (contohnya sarapan yang halal) ini akan menjadikan hotel ini lebih digemari.
Hasnah A. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 25 September 2009
Saigon special, lebih advance dari hanoi,

Sanouva hotel dekat dengan shopping mall ,bazaar, dan market, lebih special banyak saloon dan spa, Butik pakaian .staff yang polite dan kemas.good Knowledge , helpful , keluarga saya suka sebab boleh layari internet secara percuma near coffee house.
8
Sanouva hotel is really new and clean hotel, location is very strategies , all staff dari securities , reception and all the staff included housekeeping, they are very polite and helpful. Most of the taxi driver honest and helpful. Even the beggar or street boy they are selling the product to like tissues to get the money. Please dont miss to join a package to mekong delta just for 20 usd per person. But be careful when u are shopping in benh than market ,try to check the price before buy anything you might pay more than other.
Tip Membeli Belah: Very attraction saigon mall,benh than market, For shopping please use vietnam dong, because most of the seller or sale person they will convert usd to vietnam dong is not accurate to the exchange rates.
Sara R. Pasangan Australia, 19 Mei 2015
Sanouva Saigon

The staff were extremely pleasant and helpful, the location was perfect~Central to a lot of sights, beds were comfortable/rooms clean
9.7
The staff at Sanouva Hotel were fantastic, always happy to help and offer good advise. The breakfast selections were simple yet delicious! Dining area was small so may get busy in peak times but we had no problems. Would definetly stay here again, very value for money!
Scott N. Pasangan United States of America, 18 Mei 2015
staff was friendly and very accommodating.

staff, location, clean
9.7
Very satisfied
Allan C. Pasangan Singapore, 18 Mei 2015
Very dishonest & unsafe Ho Chi Minh City!

location
6.7
Very dishonest & unsafe Ho Chi Minh City! fortunately hotel staff are very kind to help us during our stay

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi MinhSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik MandiSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bahagian Luar HotelSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik FitnessSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik MesyuaratSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - LobiSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - LobiSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - LobiSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restoran


AS-AGWEB-3B05