atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Sayang Maha Mertha Hotel

Jl. Melasti Lebak Bene, Kelod, Legian, Bali, Indonesia 80361 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Kolam renang Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Bilik Tetamu Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Bilik Tetamu Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Bilik Tetamu Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Kolam renang Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Lobi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Taman Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Bahagian Luar Hotel Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Taman Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Persekitaran
Kawasan: Legian Jumlah bilik: 70

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.4

daripada 941 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.0
Lokasi
7.4
Layanan kakitangan
5.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.1
Keselesaan Bilik/Piawaian
6.4
Makanan/Makan Malam
5.7
Semua ulasan (941)
Senarai mengikut:
Nurul A. Pasangan Malaysia, 29 Mei 2012
Standard but cool

Simple and nice
6
Hotel yang ringkas dan mudah..harga sesuai dengan kemudahan yang ditawarkan
Azlan R. Pelancong solo Malaysia, 17 September 2011
suka senyuman dan mesara

awesome
6
view swimming pool yang menarik tetapi kecil.kamar bilik yang diberi tidak sesuai berdasarkan pakej yang diberi.bila waktu malam banyak nyamuk berkeliaran.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: hotel ini tak jauh dari pantai legian.
Lusi C. Pasangan Indonesia, 17 Jun 2011
Lokasi yanga amat sangat strategis

suka dengan lokasi nya yanga dekat dengan pantai
6.7
Pelayanan cukup memuaskan walaupun pelayan di frontdest semua tampak tidak terlalu bersahabat. Tetapi pelayanan kamar cukup baik..
Tip Membeli Belah: mungkin untuk berbelanja di daerah legian cukup terjangkau harganya... Dengan catatan berani menawar. Usahakan menawar lebih dari setengah harga yang ditawarkan.
Nancy S. Pelancong solo Germany, 10 September 2014
better than what the reviews say!!!

clean pool! good and cheap restaurant! there are some helpful and really nice people working!
8
Joanne N. Pelancong solo Australia, 07 September 2014
I have been staying regularly since 1990.

Staff remember you and know you
8.3
Great location close to the beach at a great price. Staff look after you and aim to please. It is a family owned business where the staff have been there for years. it feels like home in Bali. It's not perfect but people care for you and will help you with whatever you need. Visit and enjoy
Christine R. Pelancong solo Australia, 06 September 2014
great value for money

wonderful helpful staff,rooms cleaned every morning while I was at breakfast.lovely big deluxe room
9.3
I have stayed there three times and always enjoy my stay,it is only a budget hotel,but well situated and fabulous staff,I love that I can park my motor bike at my room,in the deluxe ground floor rooms.very cheap restaurant with great staff.would not recommend to any one who is looking for luxury,bathrooms are very old, but the hotel had every thing I needed for a budget hotel,I will stay again
Stephen C. Pasangan Australia, 04 September 2014
Love this place it's the best value for money

Love the staff .,the hotel location great value
10
Always good as usual will not stay anywhere else I have stayed many times I feel right at home just love the sayang mertha hotel
Nee R. Pelancong solo Malaysia, 31 Ogos 2014
Very close to all the destination

Clean, Comforth, Big Room
9.3
Great
Riski B. Pelancong solo Indonesia, 30 Ogos 2014
best price

good I like this hotel
7.7
James P. Pelancong solo India, 27 Ogos 2014
good

budget,
6.7

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - Bahagian Luar HotelSayang Maha Mertha Hotel Bali - Kolam renangSayang Maha Mertha Hotel Bali - Bahagian Luar HotelSayang Maha Mertha Hotel Bali - Bilik Tetamu Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Bilik Tetamu Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Bilik Tetamu Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Bahagian Luar HotelSayang Maha Mertha Hotel Bali - Kolam renangSayang Maha Mertha Hotel Bali - LobiSayang Maha Mertha Hotel Bali - TamanSayang Maha Mertha Hotel Bali - Bahagian Luar HotelSayang Maha Mertha Hotel Bali - TamanSayang Maha Mertha Hotel Bali - Persekitaran


AS-AGWEB-3B04