atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Surabaya Center, Surabaya, Indonesia (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Lobi Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/Ruang Rehat Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Mandi Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kolam renang Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Fitness Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran
Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Ballroom Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Mesyuarat Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kedai Kopi/Kafe Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Ballroom
Kawasan: Surabaya Center Jumlah bilik: 348
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.5

daripada 783 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.0
Lokasi
9.1
Layanan kakitangan
8.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.5
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.6
Makanan/Makan Malam
8.1
Semua ulasan (783)
Saring mengikut:
Raymond S. Pelancong perniagaan Indonesia, 15 September 2013
dengan keadaan dalam beberapa hari saya menetap

taman yang indah, ruang tunggu yang nyaman dan area yang bersih serta sejuk
8
lancar,baik dan puas dengan pelayanan staffnya
Mohd Y. Kumpulan Malaysia, 29 Ogos 2013
baik dan amat memuaskan

hebat,bergaya,kepuasan yang tinggi
10
semuanya baik dan amat cemerlanmg.jakuzi nya hebat,mnakanan nya hebat,club floor nya hebat dan semua nya hebat hingga tidak tertkata
Mohd Y. Pelancong perniagaan Malaysia, 29 Ogos 2013
baik hebat dan menbarek

hebat,besar dan mnemuaskan
10
Amat hebat,amat memuaskanm dan seronok yang tidak terhingga
Mohd Y. Pelancong perniagaan Malaysia, 29 Ogos 2013
baik dan memuaskan

besar,hebat dan cemerlang
10
amat baik dan amat memuaskan saya.saya akan datang lagio untuk menginap di hotel ini
Hendrik W. Pelancong perniagaan Indonesia, 03 Ogos 2013
Cakap caka cakap

Betul betul betul
9.7
Paridah M. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 12 Februari 2013
perkhidmatan yg baik dr pekerja hotel

bilik yg bersih
10
sangat berpuas hati dengan layanan mesra semua pekerja
Paridah M. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 12 Februari 2013
hotel yg menarik

bilik yg bersih
10
layanan yg mesra dr semua pekerja. bilik yg bersih
Tip Membeli Belah: kawasan membeli-belah yg menarik
Hendry S. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 09 Disember 2014
A Middle of town stay

The strategic location, a nice view of Surabaya city, a nice facilities
6.3
A good location hotel in the middle of Surabaya city. However, I don't find the place quiet a family friendly
Diana H. Pelancong perniagaan Indonesia, 07 Disember 2014
very bad traffic

locations
7.3
the room and the room service are great. but the traffic, especially at the lobby area (drop off point) in the hotel was very bad. Somehow the staff allows cars to park in the drop off point of the hotel (yes, all cars are conviniently parked in the so called drop off point) Making it very difficult for hotel guest to drop their luggage or to drop off there (its a drop off point). and many of the cars parked does not belong to the hotel's guests. the vallet staff just issued valley parking ticket at their convinient and charged them with IDR 100,000 (not sure the money will go to sheraton management or to their pockets). this situation really bad, on the 6 Dec 2014, i belive there is a wedding party held in the hotel, and yet same thing happened again. all cars parked at the drop off point lobby. and when i was waiting there i can hear how the vallet staff conviniently issued vallet parking for non hotel guest by charging them IDR 100,000. i was going for dinner with my friends, and they were picking me from the hotel lobby. and since the hotel drop off point lobby is full with cars, i have to wait for my friend at the round about area in front of the drop off point. and i can see some of the wedding guest had to walk from the drop off point with their heels and gowns, coz yes once again the drop off lobby is full with cars (parked) and the next day, i was going to airport, though there were no party held in hotel, the drop off point were full with cars (parked there conviniently). when my friend picking me to go airport, there is no space for my friend's car in the drop off point, and i have to drag my huge luggage from drop off point to my friend's car in the round about area. is this a 5 stars hotel or some motel? in think sheraton really need to figure out these matters.
Hafidz A. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 06 Disember 2014
Great hotel stay with perfect location

Service level is fast, attentive and able to accommodate request
9.7

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers SurabayaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik Tetamu Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - LobiSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/Ruang RehatSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik MandiSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kolam renangSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik FitnessSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BallroomSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bilik MesyuaratSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kedai Kopi/KafeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Ballroom

Ulasan Pelanggan - Sheraton Surabaya Hotel & Towers, Surabaya

AS-AGWEB-3A08