atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Silka Far East Hotel

135-143 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Silka Far East Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel Silka Far East Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel Silka Far East Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel Silka Far East Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel Silka Far East Hotel Hong Kong - Bahagian Luar Hotel Silka Far East Hotel Hong Kong - Laluan Masuk Silka Far East Hotel Hong Kong - Laluan Masuk Silka Far East Hotel Hong Kong - Laluan Masuk Silka Far East Hotel Hong Kong - Laluan Masuk Silka Far East Hotel Hong Kong - Lobi Silka Far East Hotel Hong Kong - Lobi Silka Far East Hotel Hong Kong - Kaunter Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Kaunter Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Mesyuarat Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Mesyuarat Silka Far East Hotel Hong Kong - Pusat Operasi
Silka Far East Hotel Hong Kong - Restoran Silka Far East Hotel Hong Kong - Restoran Silka Far East Hotel Hong Kong - Restoran Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Mandi
Kawasan: Tsuen Wan Jumlah bilik: 240
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.1

daripada 3418 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.2
Lokasi
7.8
Layanan Kakitangan
7.0
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.4
Keselesaan/Standard Bilik
7.0
Makanan/Tempat Makan
6.3
Semua ulasan (3418)
Saring ikut:
Muhammad A. Pasangan Malaysia, 18 Januari 2014
bagus & memuaskan

kemas
6.7
ok. dan menyenangkan
Mohd S. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 26 November 2013
tempat bersih, kemudahan pengangkutan berhapiran h

bersih, selesa, mudah
7.3
walaupun lewat sampai ke hotel, dipermudahkan lagi dengan kecekapan staff untuk memudahkan check in dan check out pada keesok harinya. Bilik bersih dan kemudahan pengangkutan berhampiran dengan hotel memudahkan lagi perjalanan kami.
Shiew Y. Kumpulan Malaysia, 01 September 2012
Hotel Kurang Menarik dan Perkhidmatan kurang baik

Lokasi Boleh Tahan
3.3
Tilam katil terdapat kulat kecil. Pada waktu malam digigit oleh kulat- kulat kecil tersebut. Di samping itu, perkakas electric untuk mendidih air sudah pun berkarat dan sangat kotor di dalamnya. Walaupun dicuci banyak kali kotoran tidak dapat dikeluarkan juga. Lokasi hotel boleh tahan.
Tanni C. Pasangan Hong Kong, 26 Februari 2015
Good location

location. value price. tidy
6.7
It was good. With good location, small room but tidy
Dolores C. Keluarga dengan anak dewasa Philippines, 23 Februari 2015
Nice hotel

Location, staff, cleanliness
7.7
Comfortable, peaceful
Po Y. Pelancong solo Hong Kong, 19 Februari 2015
One night only

Location good, small room, free wifi
5.7
Room small and a little old but clean. Basic amenities available. Free wifi in room. Location convenient. Staffs' attitude just ok except a housekeeper is good. If you are easy to be woke up by sunlight, the curtain cannot help. Plan to try their breakfast but turn out did not because no one serve me when I go inside and the food did not attract me.
Maryam S. Pelancong perniagaan South Africa, 14 Februari 2015
Front desk staff are poorly trained

Rooms are clean, the hotel is located centrally.
4
Rooms are extremely tiny. Bedding supplied is of poor quality and does not provide adequate warmth. The heating in the hotel is poor as we froze and had to turn off our central heating controls. Breakfast offered old pancakes requiring heating. The hotel required cash of 300 Hong Kong dollars when checking in in spite of you having paid the entire bill ahead of time. I finished my trip early by two days and the hotel refused to refund me my two days remaining. This I find dishonest and I feel cheated by such poor conduct. I would not recommend this hotel since it seems taking your money is all that they are good at.
Charine Y. Pasangan Malaysia, 10 Februari 2015
Good location and good service staff

location, good and helpful staff
7.7
Overall ok
Sen M. Pasangan Malaysia, 08 Februari 2015
value for money

good location, near mtr n easily access to restaurant n shops
7.7
Overall great. There is even a small surprise gift given from the hotel management on my birthday itself!!! I think that is just very thoughtful and sweet of the hotel.
Man L. Pelancong solo Hong Kong, 07 Februari 2015
room very small

near Tsuen Wan city center
6.7

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Silka Far East Hotel Hong KongSilka Far East Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelSilka Far East Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelSilka Far East Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelSilka Far East Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelSilka Far East Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelSilka Far East Hotel Hong Kong - Laluan MasukSilka Far East Hotel Hong Kong - Laluan MasukSilka Far East Hotel Hong Kong - Laluan MasukSilka Far East Hotel Hong Kong - Laluan MasukSilka Far East Hotel Hong Kong - LobiSilka Far East Hotel Hong Kong - LobiSilka Far East Hotel Hong Kong - Kaunter TetamuSilka Far East Hotel Hong Kong - Kaunter TetamuSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratSilka Far East Hotel Hong Kong - Pusat OperasiSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MandiSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MandiSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu

Ulasan Pelanggan - Silka Far East Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C06