Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Silka Far East Hotel

135-143 Castle Peak Road (Tsuen Wan Station Exit B), Tsuen Wan, Hong Kong

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.1

daripada 3727 ulasan

3 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
7.2
Lokasi
7.8
Layanan Kakitangan
7.0
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.3
Keselesaan/Standard Bilik
7.0
Makanan/Tempat Makan
6.3
Semua ulasan (3727)
Saring ikut:
Muhammad A. Pasangan Malaysia, 18 Januari 2014
bagus & memuaskan

kemas
6.7
ok. dan menyenangkan
Laporkan ulasan ini
Mohd S. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 26 November 2013
tempat bersih, kemudahan pengangkutan berhapiran h

bersih, selesa, mudah
7.3
walaupun lewat sampai ke hotel, dipermudahkan lagi dengan kecekapan staff untuk memudahkan check in dan check out pada keesok harinya. Bilik bersih dan kemudahan pengangkutan berhampiran dengan hotel memudahkan lagi perjalanan kami.
Laporkan ulasan ini
Shiew Y. Kumpulan Malaysia, 01 September 2012
Hotel Kurang Menarik dan Perkhidmatan kurang baik

Lokasi Boleh Tahan
3.3
Tilam katil terdapat kulat kecil. Pada waktu malam digigit oleh kulat- kulat kecil tersebut. Di samping itu, perkakas electric untuk mendidih air sudah pun berkarat dan sangat kotor di dalamnya. Walaupun dicuci banyak kali kotoran tidak dapat dikeluarkan juga. Lokasi hotel boleh tahan.
Laporkan ulasan ini
Man Y. Pasangan Hong Kong, 08 Februari 2016
Value for money

Location, value for money,
6.7
Room rate is Really cheap~ the bed is small . Bathroom is small. Everything is ok . If u are looking for a place to sleep only . I recommend it to u~
Laporkan ulasan ini
Lam Y. Kumpulan Hong Kong, 07 Februari 2016
Silka Far East review

Price
8.3
A nice stay at a very reasonable price.
Laporkan ulasan ini
Siang W. Pelancong solo Malaysia, 22 Januari 2016
first to stay in a hotel providing free smartphone

free smartphone to use, cleanliness, free shutter bus to Mong Kok
7.7
first to see hotel providing free smartphone for guest use without any charges on call and data.
Laporkan ulasan ini
Charmian Y. Pasangan Singapore, 19 Januari 2016
Dirty, small, rude staff

Location, cellphone that could be borrowed out
3.3
This is the worst hotel I have ever stayed in my life. We stayed in the premium rooms for 2 nights. Firstly, walls of the rooms were peeling off, there rusts everywhere in the bathroom, a weird stench, bedsheets looked dirty with patches of stain. Secondly, the rooms are not soundproof, at around 10.45pm the room beside us had like several people talking so loudly that we could hear their conversation so clearly. So we called the receptionist, 5-10 minutes later there was a knock on our door, the lady asked us what's the problem, so we explained to her again. Her reply to us was: THEY (referring to the room next door) ARE TALKING IN THE ROOM, WE CANNOT DO ANYTHING! What kind of hotel is this?!?! 3 star?! They don't live up to it. The only good things were the location (10 mins from MTR), close to food, the cell phone which could be borrowed. Besides these, everything else were minuses! Will never ever go back again.
Laporkan ulasan ini
Wen H. Pelancong bisnes China, 31 Disember 2015
good

clean, quiet, good service
10
good location
Laporkan ulasan ini
Tiffany C. Pasangan Hong Kong, 30 Disember 2015
A bad experience

Location
4
The room is moisted and the wallpaper is falling off. It smells. The bed is very uncomfortable. We could not sleep during our stay. I felt like I was sleeping in a hostel.
Laporkan ulasan ini
Yiu W. Pasangan China, 24 Disember 2015
too small room size

clean, easy transport, tidy
7.3
Laporkan ulasan ini
1 - 3 daripada 3 ulasan
Silka Far East Hotel Hong KongSilka Far East Hotel Hong Kong - Laluan MasukSilka Far East Hotel Hong Kong - LobiSilka Far East Hotel Hong Kong - LobiSilka Far East Hotel Hong Kong - Kaunter TetamuSilka Far East Hotel Hong Kong - Pusat OperasiSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MandiSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MandiSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - LobiSilka Far East Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelSilka Far East Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelSilka Far East Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelSilka Far East Hotel Hong Kong - Kedai Kopi/KafeSilka Far East Hotel Hong Kong - LobiSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratSilka Far East Hotel Hong Kong - LobiSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MandiSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MandiSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MandiSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratSilka Far East Hotel Hong Kong - Kemudahan-KemudahanSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Bilik MandiSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Laluan MasukSilka Far East Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Silka Far East Hotel Hong Kong - Pengangkutan BerdekatanSilka Far East Hotel Hong Kong - Pengangkutan BerdekatanSilka Far East Hotel Hong Kong - Tarikan BerdekatanSilka Far East Hotel Hong Kong - Pengangkutan BerdekatanSilka Far East Hotel Hong Kong - Pengangkutan BerdekatanSilka Far East Hotel Hong Kong - Kemudahan-Kemudahan


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3C05