Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonesia 80571 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Swan Inn Bali - Kemudahan-Kemudahan Swan Inn Bali - Balkoni/Teres Swan Inn Bali - Bilik Mandi Swan Inn Bali - Bilik Tetamu Swan Inn Bali - Bilik Tetamu Swan Inn Bali - Balkoni/Teres Swan Inn Bali - Bilik Mandi Swan Inn Bali - Bilik Tetamu Swan Inn Bali - Balkoni/Teres Swan Inn Bali - Balkoni/Teres Swan Inn Bali - Bahagian Dalaman Hotel Swan Inn Bali - Bahagian Dalaman Hotel Swan Inn Bali - Bilik Tetamu Swan Inn Bali - Kolam renang Swan Inn Bali - Bilik Tetamu Swan Inn Bali - Taman
Swan Inn Bali - Kolam renang Swan Inn Bali - Kolam renang Swan Inn Bali - Taman Swan Inn Bali - Kaunter Tetamu Swan Inn Bali - Taman Swan Inn Bali - Taman Swan Inn Bali - Pandangan Swan Inn Bali - Laluan Masuk Swan Inn Bali - Balkoni/Teres Swan Inn Bali - Taman Swan Inn Bali - Pandangan Swan Inn Bali - Taman
Kawasan: Ubud Jumlah bilik: 9

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.5

daripada 254 ulasan

2 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
8.0
Lokasi
8.4
Layanan Kakitangan
7.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.8
Keselesaan/Standard Bilik
7.0
Makanan/Tempat Makan
6.8
Semua ulasan (254)
Saring ikut:
Azuar A. Kumpulan Malaysia, 04 September 2015
Kehijauan halaman menenangkan.

Halaman dengan pokok yang menghijau, pekerja hotel yang sopan santun dan lokasi yang sunyi.
9
Swan Inn terletak sedikit ke dalam dari jalan utama Monkey Forest. Ianya dalam jarak 15 meter ke dalam namun lokasi ini menjadikan ia lebih sunyi dan senang untuk tidur dari kebisingan jalan. Daripada reviews, Swan Inn telah menambah baik kemudahan mereka dengan menyediakan swimming pool yang dibuat pada 1 Julai 2015. Segalanya dalam keadaan baik namun cadar, selimut dan sarung bantal sedikit berbau lembap. Namun kami tidak menyalahkan hal ini sangat memandangkan cuaca kerap hujan dalam masa kami menginap. Housekeeping dibuat bila penghuni menguncikan mangga pintu walaupun tidak diberitau. Adalah dinasihatkan agar barang yang amat berharga dibawa bersama namun kami mempercayai pekerja hotel 100%. Jika kami ke Ubud lagi, sudah pasti kami ke mari lagi.
Laporkan ulasan ini
Azuar A. Kumpulan Malaysia, 04 September 2015
Sangat selesa di sini...

Keramahan pekerja hotel+taman dan kolam yang terjaga+seni arkitek bali..
8.7
Bilik yang ditempah telah penuh namun pihak hotel menaiktaraf bilik rakan saya dengan percuma. Taman, kolam dan pokok bunga sekitar hotel dijaga rapi dengan baik. Agak sukar pada mulanya untuk mencari hotel ini memandangkan jalan utamanya yang sehala dan simpang masuk pula agak kecil ke dalam yang berjarak lebih kurang 20 meter dari jalan utama.
Laporkan ulasan ini
Ivan R. Keluarga dengan anak remaja Croatia, 12 Januari 2016
Little paradise in the center of Ubud

Peaceful and clean place with nice pool and vegetation.
9.7
We really enjoyed every moment of our stay at Swann Inn.
Laporkan ulasan ini
Myra B. Pasangan Australia, 04 Disember 2015
Great budget style hotel

Breakfast, Style of the Hotel and Location
8.3
Good budget hotel for Ubud, good location in a side street next to the main road .. Staff really friendly and helpful
Laporkan ulasan ini
Debra E. Pelancong solo Australia, 26 November 2015
Friendly staff

Staff, gardens, pool
6.7
Did not realise how far hotel was from monkey forest road...... I had a lot of baggage and had to negotiate cobbled stones and rough broken pathway down narrow passageways as taxis cannot drive down these narrow roads. I ripped the bottom of my expensive suitcase....... Very quiet restful place.
Laporkan ulasan ini
Christian G. Pelancong solo Germany, 06 November 2015
nice little hidden guesthouse. bathroom dirty.

location. staff. scooters available.
6.7
well. the location and the guesthouse is lovely. my room was cheap, very basic but everything you need in it. the sheets were clean. unfortunately the sink wasnt cleaned at least a while. soap rests from more than one previous guest was in there and the toilet bowl hasnt seen a toilet brush in years. that was simply disgusting. the breakfast was more than basic. butter was not available upon request.
Laporkan ulasan ini
Elizabeth B. Pelancong solo United Kingdom, 04 Oktober 2015
Really nice place

Location. Swimming pool and staff
8.3
Very nice place. Convenient for everything in Ubud
Laporkan ulasan ini
Sarah K. Pasangan France, 18 September 2015
You get what you pay for

location,pool,location
4.3
Ok... No water in the fridge, you have to pay an extra Rp 100,000 ( around AUD $10 ) to get air conditioning , the staff is pretty bad, and OMG the smell of the sheets!!!... Wouldn't go back
Laporkan ulasan ini
Pradeep G. Keluarga dengan anak kecil India, 13 September 2015
pleasent location nice staff

ambient atmosphere, Cleaning ness of hotel, staff
6.7
The hotel is good ambient atmosphere wise. very calm & less crowded. drawbacks are only walking path to the hotel mosiquitos will be there breakfast is not buffet.
Laporkan ulasan ini
Senni R. Kumpulan Finland, 02 September 2015
nice hotel

location
5.7
We had little bit problems with our rooms. They didn't have that standard room what we have booked so we got deluxe room which was nice surprise. Only bad thing was that we could only stay there for one night and then we had to change to standard room. This was annoying coz we need to pack our bags early and keep those in our friends room until we got our new room. And in deluxe room there was no hot water in shower but in standard room there was, what was surprising. they bring breakfast to ur balcony which was nice. Location was good. u can walk to everywhere from there. Also bad thing was that every time when we tried to ask something from reception there was no one and then u have to try to find someone from back of the hotel or somewhere else.
Laporkan ulasan ini
1 - 2 daripada 2 ulasan
 

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Swan Inn BaliSwan Inn Bali - Kemudahan-KemudahanSwan Inn Bali - Balkoni/TeresSwan Inn Bali - Bilik MandiSwan Inn Bali - Bilik Tetamu Swan Inn Bali - Bilik Tetamu Swan Inn Bali - Balkoni/TeresSwan Inn Bali - Bilik MandiSwan Inn Bali - Bilik Tetamu Swan Inn Bali - Balkoni/TeresSwan Inn Bali - Balkoni/TeresSwan Inn Bali - Bahagian Dalaman HotelSwan Inn Bali - Bahagian Dalaman HotelSwan Inn Bali - Bilik Tetamu Swan Inn Bali - Kolam renangSwan Inn Bali - Bilik Tetamu Swan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - Kolam renangSwan Inn Bali - Kolam renangSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - Kaunter TetamuSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - PandanganSwan Inn Bali - Laluan MasukSwan Inn Bali - Balkoni/TeresSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - PandanganSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - Balkoni/TeresSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - Laluan MasukSwan Inn Bali - Bilik Tetamu Swan Inn Bali - PandanganSwan Inn Bali - PandanganSwan Inn Bali - Kemudahan-KemudahanSwan Inn Bali - PandanganSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - DapurSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - Bahagian Luar HotelSwan Inn Bali - Balkoni/TeresSwan Inn Bali - Kolam renangSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - Laluan MasukSwan Inn Bali - Kolam renangSwan Inn Bali - Balkoni/TeresSwan Inn Bali - Kolam renangSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - Bahagian Luar HotelSwan Inn Bali - Balkoni/TeresSwan Inn Bali - Kaunter TetamuSwan Inn Bali - Balkoni/TeresSwan Inn Bali - Balkoni/TeresSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - Kaunter TetamuSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - PandanganSwan Inn Bali - TamanSwan Inn Bali - Balkoni/Teres


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B06