| |
Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini
Lokasi:
Pusat Bandar Medan
Jumlah bilik:
180
Wifi Percuma |
Semak Harga & Bilik Tersedia Di Hotel Ini |
Kami ingin anda membayar bilik pada kadar serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui agoda dan menunjukkan kepada kami bilik yang sama yang anda boleh tempah pada hari yang sama dan kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah. Klik pautan ini untuk mengetahui lebih lanjut.
Kami ingin anda membayar bilik anda pada kadar yang serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui Agoda, dan kemudian menunjukkan kepada kami yang anda boleh menempah bilik yang sama, pada hari yang sama, pada kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di atas laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah daripadanya. Klik pautan ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut.
Maaf, tiada bilik tersedia di Swiss-Belinn Medan pada tarikh pilihan anda.
Pelanggan yang melihat hotel ini selalunya menempah
Ulasan terbaru pelanggan
Kamal H.
19 Mei 2013
ringkas sahaja
kemudahan 1.internet 2.tukaran wang asing 3.dalam bandar
6.3
Musa A.
16 Mei 2013
bilik yang bersih dan kemudahan tersedia........
bersih, selesa dan nyaman tanpa kebisingan
7.7
jauh dari kedai makanan ....... perlu dapatkan teksi kerna hotel jauh dr tempat santai
Mohd K.
Keluarga dengan anak kecil
03 Mei 2013
penginapan yang selesa
kakitangan yang peramah dan hotel yg selesa
8.3
penginapan disini memberi kegembiraan kepada saya. tema hotel oren dan hitam kelihatan indah dan cantik. berkenaan bilik, saya sangat berpuas hati kerana mendapat bilik yang selesa. walaupun agak kecil tetapi ia cukup untuk saya berdua. cuma tingkap kaca bilik agak kabur menyebabkan pemandangan luar tidak dapat dilihat. berkenaan restoran, amat bagus kerana beroperasi 24 jam dan mudah untuk saya pada bila2 masa untuk mendapatkan makanan. tentang pekerja hotel, saya amat memuji keramahan mereka. kredit saya beri kepada pekerja bahagian cleaning yang memberi kerjasama baik ketika saya bertanya tentang medan kepadanya. dia tidak kekok dan segan apabila saya meminta untuk membawa keluar bersiar2 di medan. malahan membawa saya menjamu selera bersama teman yang lain . secara keseluruhan, hotel ini adalah baik untuk dijadikan tempat istrirehat kerana suasana yang tenang diwaktu malam. dan pastinya saya akan kembali menginap di sini sekiranya melancong di medan lagi. dan dicadangkan kepada pelawat2 lain juga untuk mencuba bermalam dihotel ini.pastinya akan berpuas hati.
Cherusle M.
15 April 2013
HOTEL YANG MENARIK, MURAH SERTA BERBALOI.......
INTERNET, BILIK YANG LUAS SERTA BERSIH...
Nafizulshah I.
Keluarga dengan anak kecil
03 Mac 2013
saya syorkan sesiapa dari malaysia yang nak ke medan boleh stay di hotel nie..... secara keseluruhannya, services memang best, bilik yang besar bagi harga yang murah, bersih dan selesa, bilik air yang besar.... cuma kekurangan tak ada fridge.... bilik memang besar dan boleh tambah satu katil lagi serta letak 10 beg besar kain ( saya pergi beli barang untuk berniaga). cuma bagi org muslim, makanan sekitar hotel agak susah. tapi hotel ada provide makanan halal. kalau nak makan kat luar tak jauh, cuma 5 minit je.... boleh amik beca dan suruh diaorang bawakan...... jarak ke pasar ikan kalau berjalan kaki lebih kurang 10 minit..... kalau naik beca kejap ja...... wifi kat bilik saya mmg laju (tingkat 3)
Asma O.
Pasangan
02 Mac 2013
hotel menarik
rekabentuk dalaman yang menarik, kemas dan teratur.
8.7
kami menginap selama 1 malam sahaja... sgt2 berpuas hari dgn perkhidmatan yang disediakan. kakitangan yang ringan tulang utk membantu.. sesiapa yang berkunjung kesini jgn lupa beli kain di pasar ikan dan menikmati nasi padang yang superb di garuda restoran. naik becak (beca motor) dr hotel ini ke pasar ikan sekitar kena pandai menawar)... waktu malam boleh pergi ke merdeka walk.. mcm2 makanan boleh dicuba disana... sangat2 santai... sesiapa yang inginkan pakej perjalanan ke danau toba serendah rm500 (max 6org) naik kereta kijang innova boleh jumpa pak agus, dia selalu ada di depan hotel ini... pak agus peramah dan tiada maslah utk berkomunikasi dlm bahasa malaysia, sebab dia pernah tinggal di malaysia selama 5 tahun.... ok..kesimpulannya saya berpuashati dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh hotel ini dgn harga yg sangat berbaloi...
Tip Restoran:
sila cuba nasi padang di restoran garuda,
Hamidah A.
04 Februari 2013
lobi menarik, staff ramah
makanan sarapan pagi sedap, sewa berpatutan. Dekat dengan matahari mall.
6.3
cuma biliknya sempit. saliran air bilik air kurang baik. Air bertakung sehinggakan kami terpaksa menghalangnya dengan tuala hotel supaya tidak terus masuk bilik tidur.
Tip Membeli Belah:
keluar dari hotel arah ke kiri, jalan kaki dalam 30 minit samapi ke matahari mall. beli barang di sini lebih murah daripada kedai di luar. Perbezaannya dua kali ganda. So beli barangan di dalam mall sahaja daripada di luar mall. Kalau nak shopping barangan dari jenama malah atay terkenal, datanglah ke sun plaza. Naik teksi bule bird. tambang murah
Nur I.
28 Januari 2013
Hotel cantik dan selesa
Kawasan hotel sangat cantik dan selesa
Bilik hotel sangat selesa dan hiasan dalaman yang moden dan cantik. Kemudahan komputer dan internet disediakan, cuma tiada kemudahan wifi di dalam bilik, di dalam bilik hotel cuma ada kabel internet untuk dipasang di laptop. Bagi yang ingin menggunakan perkhidmatan wifi perlu turun di lobby hotel. Pekerja hotel ramah dan banyak membantu. Menyediakan perkhidmatan pengangkutan ke airport dengan bayaran yang sangat berpatutan.
Abdul N.
28 Januari 2013
hotel yang amat menarik sesuai kepada semua bangsa
sebagai cenderahati lebih banyak diadakan barangan selamat datang / terima kasih
tiada apa yang mencacatkan selama menginap di hotel anda. securities yang peramah dan mesra, penyambut tetamu berwajah manis, senyum menyambut tetamu dan kakitangan yang lain.
Tip Membeli Belah:
hotel features more entertainment
Arman A.
27 Januari 2013
Hotel yang menepati citarasa pelanggan
Suasana bilik yang selesa
7.3
Suasana di kawasan lobby sungguh ceria dan selesa.Selain itu pekerja hotel juga melayan tetamu dengan baik sekali. Bilik penginapan pula sangat selesa dan kondusif. Secara keseluruhan, hotel ini telah dapat memberi kepuasan yang minima kepada tetamu. Namun begitu, kawasan luar hotel jauh dari tempat untuk membeli belah.
Cari hotel lain
Daftar Masuk:
Daftar Keluar:
Malam:
Diskaun tambahan terus dari hotel, beribu-ribu promosi tempatan yang tidak tersedia di laman web lain. Malam percuma, naik taraf percuma, istimewa pendaftar awal dan kadar potongan saat akhir, malah pada hari perjalanan anda!
Hanya masukkan tarikh perjalanan anda di dalam kotak carian kami di sebelah kiri dan lihat apakah diskaun tambahan yang tersedia, selain daripada harga jaminan paling rendah harian kami.
Dapatkan ganjaran dengan kami!
| | Pulangan 4-7% untuk setiap tempahan |
| | Mata ditambah secara automatik |
| | Jimat untuk tempahan seterusnya |
Promosi mata ganjaran DUA KALI GANDA dan TIGA KALI GANDA yang baru! maklumat lanjut
Customer Support
Ulasan Pelanggan - Swiss-Belinn Medan, Medan