Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini
Lokasi:
Bukit Bintang
Jumlah bilik:
310
Wifi Percuma |
Semak Harga & Bilik Tersedia Di Hotel Ini |
Kami ingin anda membayar bilik pada kadar serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui agoda dan menunjukkan kepada kami bilik yang sama yang anda boleh tempah pada hari yang sama dan kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah. Klik pautan ini untuk mengetahui lebih lanjut.
Kami ingin anda membayar bilik anda pada kadar yang serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui Agoda, dan kemudian menunjukkan kepada kami yang anda boleh menempah bilik yang sama, pada hari yang sama, pada kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di atas laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah daripadanya. Klik pautan ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut.
Maaf, tiada bilik tersedia di Swiss-Garden Hotel Kuala Lumpur pada tarikh pilihan anda.
Pelanggan yang melihat hotel ini selalunya menempah
Ulasan terbaru pelanggan
Azmi A.
28 April 2013
penginapan yang selesa.makanan yang pelbagai.
servis yang baik,staff yang perihatin,kualiti makanan yang baik.
8.3
Bilik yang selesa.staff yang ramah dan perihatin.servis yang baik dan bermutu.makanan yang ada pelbagai pilihan.
Siti N.
24 Februari 2013
Hotel menarik dan makanan terbaik.
bilik yang cantik, makanan dan layanan
9.7
Hotel yang cantik, perkhidmatan layanan terbaik makanan yang lazat. Kemudahan parking kenderaan yang banyak.
Mohd A.
23 Januari 2013
hotel yang bagus dan selesa
bilik luas dan selesa, layanan baik
Hotel ini agak susah untuk dicari kerana berada di kawasan yang agak terlindung. Tetapi berada di laluan utama, senang untuk bergerak ke tempat lain. Bilik yang selesa tapi masih boleh di baiki prestasi. Makanan pelbagai cita rasa disediakan. Saya dan pasangan berpuas hati selama menginap di hotel ini. Tetapi hotel berada di kawasan lalu lintak yang sesak terutama petang dan malam hari.
Amir F.
22 Disember 2012
hotel yang bagus untuk bermalam. lokasi agak jauh dari pusat membeli belah.
Daud A.
Brunei Darussalam,
16 Ogos 2012
Lovely hotel and service with smile
saya pada hari tersebut telah membatalkan penginapan dihotel tersebut
Tip Membeli Belah:
Saya suka berbelanja
Mas W.
Brunei Darussalam,
26 Julai 2012
Great Location and good serivice
Great Location for shopping near to Bukit Bintang
8.3
Hotel yang memberikan service yang bagus dan ini adalah kali ke-2 saya tinggal disini , memandangkan kali ke-2 ini saya tinggal disini dalam bulan Ramandhan maka saya cuma tidak puas hati dengan hidangan untuk bersahur kerana ada hidangan yang di ambil dari lebihan hidangan berbuka dan hidangan bersahur ini tidak beraneka macam seperti hidangan breakfast sedangkan hidangan bersahur adalah sebagai ganti dari hidangan breakfast , walaubagaimanapun hidangan semasa berbuka saya amat berpaushati dengan harga yang dikenakan dan juga semua service yang terdapat di hotel ini saya amat berpuashati.
Norzulaika Z.
Pelancong solo
15 Jun 2012
Hotel dengan lokasi strategik
8.3
penginapan yang sangat selesa. Katil yang luas serta bilik yang bersih sanagat menyenangkan penginapan kali ini. Layanan hotel yang mesra membuatkan terasa seperti berada di rumah sendiri. suasana hotel yang nyaman dan harum sungguh menyenangkan perasaan setiap pelanggan yang datang menginap. secara keseluruhan , hotel ini adalah hotel yang bagus untuk dilanggan lagi pada masa hadapan.
Zaheerra A.
20 Mei 2012
Hotel menarik tetapi kemudahan wifi berbayar...
Menarik dan menenangkan...
Swiss Garden Hotel sangat menarik dan dapat menenangkan fikiran serta tidak jauh dari pusat membeli-belah.
Tip:
tiada
Che A.
Kumpulan
14 Mac 2012
Small room but best
Perabot baru walaupun hotel lma
9.3
Pemandangan hotel yang menarik ..sambutan dari penyambut tetamu pun menarik aerta service yang cepat..thaks..cuma parking yang agak kurang menarik
Paisal S.
23 November 2011
Great location and Lovely hotel in town
8.7
Sangat berpuashati dengan layanan staff hotel terutamanya di bahagian room services. Keadaan bilik yang bersih dengan kelengkapan bilik yang sempurna. Percutian sekeluarga yang penuh bermakna dan selesa sepanjang penginapan selama tiga malam.