atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonesia 80361 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

dahulunya : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pusat Operasi The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kaunter Tetamu The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman Hotel The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman Hotel The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kemudahan-Kemudahan The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik Tetamu The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman Hotel The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman Hotel The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik Fitness The 101 Bali Legian Hotel Bali - Makanan dan Minuman The 101 Bali Legian Hotel Bali - Persekitaran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik Mesyuarat The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik Mesyuarat The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman Hotel The 101 Bali Legian Hotel Bali - Makanan dan Minuman The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik Tetamu
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman Hotel The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman Hotel The 101 Bali Legian Hotel Bali - Laluan Masuk The 101 Bali Legian Hotel Bali - Laluan Masuk The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kolam renang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kemudahan-Kemudahan The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik Tetamu The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kolam renang The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik Mandi The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobi
Kawasan: Legian Jumlah bilik: 197
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.9

daripada 4253 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.8
Lokasi
8.6
Layanan kakitangan
7.7
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.2
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.0
Makanan/Makan Malam
7.2
Semua ulasan (4253)
Saring mengikut:
Md N. Pelancong solo Malaysia, 20 Februari 2014
Hotel menarik,layanan mesra, harga berpatutan

Lokasi strategik,biliknya luas dan menarik, dekat dengan pantai
10
Kamal Y. Pasangan Malaysia, 07 November 2013
Amat bagus Dan suasana yang menarik untuk berehat.

Cepat, mesra dan berkualiti
9
Secara keseluruhannya amat baik. Bilik nya bersih dan agak luas. Internet nya berkelajuan tinggi di kamar..memudahkan urusan saya melayari internet. Petugasnya amat mesra Dan baik. Sentiasa membantu jika perkhidmatan mereka di perlukan. Hotel nya berdekatan tempat memberi belah, makanan Dan hiburan malam. Juga berdekatan pantai yg terkenal.
Fira H. Pasangan Malaysia, 06 Jun 2013
menarik dan relax

petugas yang mesra dan ramah.walking distance ke pantai kuta
7.3
Bilik yg menarik tetapi kecil. Bilik bersih dan suasana luar bilik yg tenang.
Agnes C. Pasangan Indonesia, 27 Februari 2013
tidak akan pernah kembali kehotel ini

kamar sempit dan tidak boleh merokok didalam kamar bila merokok anda didenda
2
Hotel dengan kamar sangat sempit , sarapan yang tidak enak dan buruk , bila anda merokok jangan pernah datang kesini anda tidak boleh merokok di dalam kamar, tidak ada pemandangan, tidak akan pernah kembali keisini.
Tip Kehidupan Malam: Bila anda mencari tempat nightlive disini tempatnya sangay dekat dengan itu tapi hotel ini sangat tidak nyaman sempit dan tidak boleh merokok di kamar sarapan buruk jangan datang kesini
Auzani I. Pelancong solo Malaysia, 26 Februari 2013
Hotel yang menarik dengan layanan yang mesra.

berhampiran dengan kedai membeli-belah.
7.3
bilik sederhana kecil dan sesuai untuk pasangan. menarik sekiranya ingin membeli-belah dan berhibur. kawasan yang sentiasa sibuk. hotel ini tidak menyediakan makanan bagi org muslim dan perlu keluar di sekitar hotel untuk makan (muslim). mempunyai tahap keselamatan yang tinggi. mudah untuk mendapatkan perkhidmatan pengangkutan. kedai barangan runcit hanya di hadapan hotel.
Norashikin W. Pelancong solo Malaysia, 02 September 2012
banyak kedai oleh-oleh

kolam renang di loteng
8.7
Bilik sungguh kemas dan kawasan hotel di kawasan stragic
Tip Kehidupan Malam: Hanya 10 minit berjalan kaki ke bandar kuta dan pantai
Hendry H. Pasangan Indonesia, 02 Januari 2012
Great Location

i like the room. its simple room..
8
saya suka the 101 Legian Hotel.. karena lokasinya yang strategis berada di pusat kota legian. di daerah sana dekat dengan tempat makan, bar, cafe, resto, tempat refleksi, tempat shopping..
Ian D. Pelancong perniagaan Australia, 17 November 2014
A great Hotel, wonderful staff...BUT TOOO NOISY

Staff they were so helpful and arranged different room
8.7
The stay was fine, Staff particularly helpful....The problem is the noise from the band which played until 0130...Only then could I get to sleep...Definitely an under 30's Hotel.
Bambang S. Pelancong perniagaan Indonesia, 16 November 2014
So much fun staying in this hotel

location. facilities and easy access
8.7
I had one day trip to Bali for business meeting. The hotel facilities are awesome. We had breakfast at roof top restaurant and swimming pool on the roof as well.
Lindsey F. Pelancong solo United States of America, 15 November 2014
Modern but very small.

Clean, good location, free toothbrushes.
5
We checked in, as my mistake I made the booking the day before. It made the reservation for the date I made the booking not the next day. I went to check in and they told me too bad. They gave me the hotel for the second night of my reservation. They would not accommodate me at all. I could not even add another night on to the hotel, the manager told me to go to my room and set up a second reservation online. Which our room did not have wifi. They were not busy, they just did not want to deal with me. I was a little upset to say the least. This hotel is very, very loud. The bathroom is about 3x4ft. The employees, while very nice were smoking in the hallway. It is in a good location, but I was so upset with check in that we did not spend anytime in the hotel at all.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Pusat OperasiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Kaunter TetamuThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Kemudahan-KemudahanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik Tetamu The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik FitnessThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Makanan dan MinumanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PersekitaranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik MesyuaratThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik MesyuaratThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Makanan dan MinumanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik Tetamu The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Laluan MasukThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Laluan MasukThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Kolam renangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Kemudahan-KemudahanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik Tetamu The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kolam renangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik MandiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bilik Tetamu The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kolam renangThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Kemudahan-KemudahanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Luar HotelThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SpaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bahagian Dalaman HotelThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Makanan dan MinumanThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Makanan dan Minuman

Ulasan Pelanggan - The 101 Bali Legian Hotel, Bali

AS-AGWEB-3C03