Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

The Belle Resort

104/31-33 Soi Prisanee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

The Belle Resort Phuket - Bahagian Dalaman Hotel The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Mandi The Belle Resort Phuket - Lobi The Belle Resort Phuket - Kaunter Tetamu The Belle Resort Phuket - Bahagian Dalaman Hotel The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu
The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bahagian Luar Hotel The Belle Resort Phuket - Bahagian Luar Hotel The Belle Resort Phuket - Bahagian Luar Hotel
Kawasan: Patong Jumlah bilik: 59
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.5

daripada
2127 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.8
Lokasi
8.5
Layanan Kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.5
Keselesaan/Standard Bilik
7.5
Makanan/Tempat Makan
6.3
Semua ulasan (2127)
Saring ikut:
Mogana D. Kumpulan Malaysia, 22 Jun 2015
Terbaik

Petugas
9
Terbaik
Laporkan ulasan ini
Zunaidi Z. Pasangan Malaysia, 13 April 2015
berbaloi untuk bajet

bilik yg bersih serta kondusif..lokasi hotel yg strategik serta mudah untuk ke kawasan menarik disekelilingnya
7
Laporkan ulasan ini
Rosli A. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 22 Oktober 2014
dekat dengan kedai jualan & patong beach

bersih, nyaman & mesra pelanggan
10
Dekat dengan kedai jualan & public transport sangat mudah ditemui
Laporkan ulasan ini
Shahat M. Pelancong solo Malaysia, 08 Jun 2013
Penginapan selesa dan sangat bermakna.

Bilik, ruang menunggu dan persekitaran bersih dengan hiasan yang simple tapi menarik dan mengujakan termasuk hiasan di luar bangunan hotel. Suasana sunyi di waktu malam merehatkan tetamu.
8.3
Keseluruhannya, hotel ini merupakan hotel yang sangat sesuai untuk didiami setelah berpenat lelah menjalankan aktiviti pantai atau scuba atau hoping island. Suasana yang sunyi pada waktu malam sangat sesuai untuk tetamu berehat jauh dari hiruk pikuk Lorong Bangla.
Laporkan ulasan ini
Chin H. Pasangan Malaysia, 24 Julai 2015
Great price with super nice location

Location location location
8
Laporkan ulasan ini
Erol K. Pelancong solo Australia, 21 Julai 2015
Old stuff

Location
5.3
It is ok but My safe box wasn t working and very old towels
Laporkan ulasan ini
Soon H. Pasangan Malaysia, 16 Julai 2015
Reasonable price

Good Location, Price, Clean
8
It was a good stay in the belle resort. Walking distance to Beach and bangla road nightlife. Surrounded by massage , mini market, pharmacy and restaurant. Easy access to all what you need.
Laporkan ulasan ini
Jung H. Kumpulan Malaysia, 13 Julai 2015
ok

good
6
overall ok
Laporkan ulasan ini
Kai Y. Pasangan Singapore, 13 Julai 2015
Good deal

Value for money, location, cleanliness
7.7
After reading some bad reviews about the hotel, I was initially worried about my stay. However, I was pleasantly surprised when I saw my room upon check-in. I was upgraded to a superior room and the room was spacious. There were a little flaws such as red marking and flaked wall but these were not bad to affect my stay. There were no cockroach nor rats and the room was very clean. There were no sewage smell except on my last night but it was bearable and the smell do no seep into the room if the toilet door is closed. The only inconvenient point was the toilet seat as it is not fitted according to the toilet bowl and there were not much space to sit properly on it. Make up room service was provided everyday except when you specify that you do not want and they gives extra towels after fidning out that I brought my towels to the beach. Communication with staff is problematic if you speak too long and use complicated words. However, they are able to communicate if your ask simple one sentence. Location is good as it is near many restuarants, beach, attraction places. But the downside of the location is that you might have to walk down the alley to the main road for your pick up for activities.
Laporkan ulasan ini
Tok H. Pasangan Singapore, 11 Julai 2015
low comfort level

location
5
I stayed in superior room during my 2nights stay in Belle Resort. The room is pretty small and the thing i dislike most will be that there is no door to the toilet. There is no hot water for shower and u might just catch a cold while showering. The only thing which is recommendable will be their location as it is just across the road to patong beach.
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

The Belle Resort PhuketThe Belle Resort Phuket - Bahagian Dalaman HotelThe Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik MandiThe Belle Resort Phuket - LobiThe Belle Resort Phuket - Kaunter TetamuThe Belle Resort Phuket - Bahagian Dalaman HotelThe Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bilik Tetamu The Belle Resort Phuket - Bahagian Luar HotelThe Belle Resort Phuket - Bahagian Luar HotelThe Belle Resort Phuket - Bahagian Luar HotelThe Belle Resort Phuket - LobiThe Belle Resort Phuket - LobiThe Belle Resort Phuket - LobiThe Belle Resort Phuket - Pusat OperasiThe Belle Resort Phuket - Pusat OperasiThe Belle Resort Phuket - Laluan MasukThe Belle Resort Phuket - Kolam renangThe Belle Resort Phuket - Bahagian Dalaman HotelThe Belle Resort Phuket - Kolam renangThe Belle Resort Phuket - Kemudahan-KemudahanThe Belle Resort Phuket - Kolam renangThe Belle Resort Phuket - LobiThe Belle Resort Phuket - Bahagian Dalaman HotelThe Belle Resort Phuket - Bahagian Dalaman HotelThe Belle Resort Phuket - Kolam renangThe Belle Resort Phuket - Kemudahan-Kemudahan

Ulasan Pelanggan - The Belle Resort, Phuket

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B07