Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

The Pavilion Hotel Kuta

Jl. Kuta Theater No 8, Kuta, Bali, Indonesia 80361 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

The Pavilion Hotel Kuta Bali - Laluan Masuk The Pavilion Hotel Kuta Bali - Laluan Masuk The Pavilion Hotel Kuta Bali - Kaunter Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Taman The Pavilion Hotel Kuta Bali - Kolam renang The Pavilion Hotel Kuta Bali - Kolam renang The Pavilion Hotel Kuta Bali - Taman The Pavilion Hotel Kuta Bali - Taman The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu
The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Balkoni/Teres The Pavilion Hotel Kuta Bali - Pandangan The Pavilion Hotel Kuta Bali - Kemudahan-Kemudahan
Kawasan: Kuta Jumlah bilik: 28
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.2

daripada
727 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.7
Lokasi
8.6
Layanan Kakitangan
8.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.8
Keselesaan/Standard Bilik
8.6
Makanan/Tempat Makan
5.6
Semua ulasan (727)
Saring ikut:
Alegra G. Kumpulan Malaysia, 31 Januari 2015
terbaik...

pekerjanya yg ramah mesra,kolam renang & service yg baik..
7
ketika pertama kali tiba kami disambut dengan reception yang ramah mesra..keadaan bilik selesa walaupun agak sempit..tempatnya juga strategik dimana restoran makan,market dan pasar kuta sememangnya dekat dengan hotel..bersantai di tepi kolam renang sememangnya menjadi kegemaran saya..para pekerjanya yang ramah..hanya beberapa masalah sahaja kurang enak iaitu saya tidak begitu senang dengan keadaan di mana tempat memasak airnya dan gelas-gelas diletakkan di tandas dan pada pandangan saya agak tidak bersih..tapi walaubagaimanapun dengan harga tawaran yang saya bayar,hotel ini sememangnya berbaloi..terbaik
Laporkan ulasan ini
Farzana A. Kumpulan Malaysia, 19 Januari 2015
bgus dan selesa...berpatutan

keadaan bilik yg selesa...pool yg cantik dan bersih...dekat dengan town kuta...walking distance...persekitaran dalam hotel yang best
8.3
Bgus...selesa...menarik...cadangan agar sediakan transport ke airport ;)
Laporkan ulasan ini
Abdul H. Pelancong solo Malaysia, 11 Disember 2013
terbaik terbaik terbaik hotel budget

kolam renang, staff yang peramah dan bilik yang bersih
10
bilik yang besar dengan bau yang menyenangkan. staff yang peramah serta kolam renang yang menarik
Laporkan ulasan ini
Sulakiah H. Pasangan Malaysia, 14 Februari 2013
hotel menarik dan lokasi strategik

layanan yang memuaskan
7.7
berdekatan dengan tempat membeli belah memudahkan kami pergi ke tempat-tempat menarik
Laporkan ulasan ini
Sulakiah H. Pasangan Malaysia, 13 Februari 2013
hotel yang mempunyai pemandangan yang menarik

berdekatan dengan shopping komplek
8
sungguh berpuashati dengan layanan dan juga bilik penginapan disini
Laporkan ulasan ini
Mohd H. Pelancong solo Malaysia, 25 November 2012
Enjoyeable stay

Affordable, great location and great staff
8.7
Laporkan ulasan ini
Nurul S. Kumpulan Malaysia, 10 November 2012
hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyuman

senibina hotel, kawasan persekitaran
7
hotel ini agak baru . kawasannya tidaklah seluas mana tetapi terasa kenyamanan saat menginap di sini . staf hotel juga sangat ramah dan sedia membantu saat diperlukan . secara keseluruhannya memuaskan, tetapi lebih baik sekiranya disediakan cerek elektrik di dalam bilik memandangkan tiada sarapan disertakan .
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: lokasi berhampiran dengan pantai kuta, jalan kaki lebih kurang 10-15 minit. berdekatan hard rock cafe. suasana malam yang menghiburkan di Bali.
Laporkan ulasan ini
Thomas R. Pasangan United Kingdom, 30 Julai 2015
Great Stay... Great Boutique Hotel

Clean-Peaceful-Service
10
With my wife in superior room for 4 nights. The hotel is very peaceful, great rooms for the price (smart Tv with YouTube, google, ), comfy linen and bed. Relaxing. Extremely clean throughout the hotel. Clean linen and towels. Enjoyed every day there. Staff is helpful and so polite. They get out of their way to help you. Lovely pool and garden. We have travelled all over Asia these last 3 weeks and really have to say it was the best accommodation. We were recommended by friends who stayed at the Pavilion last year. And we would definitely recommend to our friends. I really felt relax and comfortable.
Laporkan ulasan ini
Geoffrey S. Pelancong perniagaan Australia, 27 Julai 2015
great location.

clean room. modern hotel style.efficient staff.
7.7
Its very comfortable and handy to everywhere you need go in kuta area. Hotel is quiet, clean, modern, affordable, good bathroom and a nice pool. Nothing to complain about here, especially for the price...i'll be back again!
Laporkan ulasan ini
Sathish K. Pasangan Malaysia, 26 Julai 2015
Over rated

Location is good
5
Hotel Room: I'm very disappointed with the room for the price i paid, nice room but We need to mix our hot drinks in shower room since there is no table in the room itself. Water is Leaking in toilet and it keep emitting somekind of foul smell and causing entire room is in disaster state each time we come back to room and require cleaning. Shower head is leaking causing it to shoot rest to dry area..shower door is freaking small gap to go in or out or move around. I dont understand thy made the room big but washroom small. weird though..All male staff quite friendly but wish they little more flexi and helpful when wanted to checkout. Privacy: is totally breached, we can hear what next door couples are doing or moaning from the washroom..there is no gap gosh..literally we can hear their conversation next door. I thought they provide us breakfast but unfortunately for the price i paid its not worth stay. BUT location is very strategic to legian and kuta roads. Atleast should provide us 3in1 coffee mix and mineral water in the room...sigh. Pool is in very strong clorin smell to maintain the water clarity. We found out there is much better and cheaper hotels same row...which one can go for look out. Final verdic.... Great Location but not so good room exprience.(washroom, privacy, no tables...etc)
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

The Pavilion Hotel Kuta BaliThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Laluan MasukThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Laluan MasukThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Kaunter TetamuThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - TamanThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Kolam renangThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Kolam renangThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TamanThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TamanThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Balkoni/TeresThe Pavilion Hotel Kuta Bali - PandanganThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Kemudahan-Kemudahan

Ulasan Pelanggan - The Pavilion Hotel Kuta, Bali

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B07