atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

The Pavilion Hotel Kuta

Jl. Kuta Theater No 8, Kuta / Tuban, Bali, Indonesia 80361 (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

The Pavilion Hotel Kuta Bali - Kaunter Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Taman The Pavilion Hotel Kuta Bali - Kolam renang The Pavilion Hotel Kuta Bali - Kolam renang The Pavilion Hotel Kuta Bali - Taman The Pavilion Hotel Kuta Bali - Taman The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu
The Pavilion Hotel Kuta Bali - Balkoni/Teres The Pavilion Hotel Kuta Bali - Kemudahan-Kemudahan The Pavilion Hotel Kuta Bali - Taman The Pavilion Hotel Kuta Bali - Laluan Masuk
Kawasan: Kuta / Tuban Jumlah bilik: 28
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.2

daripada 667 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.7
Lokasi
8.5
Layanan Kakitangan
8.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.9
Keselesaan/Standard Bilik
8.7
Makanan/Tempat Makan
5.6
Semua ulasan (667)
Saring ikut:
Alegra G. Kumpulan Malaysia, 31 Januari 2015
terbaik...

pekerjanya yg ramah mesra,kolam renang & service yg baik..
7
ketika pertama kali tiba kami disambut dengan reception yang ramah mesra..keadaan bilik selesa walaupun agak sempit..tempatnya juga strategik dimana restoran makan,market dan pasar kuta sememangnya dekat dengan hotel..bersantai di tepi kolam renang sememangnya menjadi kegemaran saya..para pekerjanya yang ramah..hanya beberapa masalah sahaja kurang enak iaitu saya tidak begitu senang dengan keadaan di mana tempat memasak airnya dan gelas-gelas diletakkan di tandas dan pada pandangan saya agak tidak bersih..tapi walaubagaimanapun dengan harga tawaran yang saya bayar,hotel ini sememangnya berbaloi..terbaik
Farzana A. Kumpulan Malaysia, 19 Januari 2015
bgus dan selesa...berpatutan

keadaan bilik yg selesa...pool yg cantik dan bersih...dekat dengan town kuta...walking distance...persekitaran dalam hotel yang best
8.3
Bgus...selesa...menarik...cadangan agar sediakan transport ke airport ;)
Abdul H. Pelancong solo Malaysia, 11 Disember 2013
terbaik terbaik terbaik hotel budget

kolam renang, staff yang peramah dan bilik yang bersih
10
bilik yang besar dengan bau yang menyenangkan. staff yang peramah serta kolam renang yang menarik
Sulakiah H. Pasangan Malaysia, 14 Februari 2013
hotel menarik dan lokasi strategik

layanan yang memuaskan
7.7
berdekatan dengan tempat membeli belah memudahkan kami pergi ke tempat-tempat menarik
Sulakiah H. Pasangan Malaysia, 13 Februari 2013
hotel yang mempunyai pemandangan yang menarik

berdekatan dengan shopping komplek
8
sungguh berpuashati dengan layanan dan juga bilik penginapan disini
Mohd H. Pelancong solo Malaysia, 25 November 2012
Enjoyeable stay

Affordable, great location and great staff
8.7
Nurul S. Kumpulan Malaysia, 10 November 2012
hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyuman

senibina hotel, kawasan persekitaran
7
hotel ini agak baru . kawasannya tidaklah seluas mana tetapi terasa kenyamanan saat menginap di sini . staf hotel juga sangat ramah dan sedia membantu saat diperlukan . secara keseluruhannya memuaskan, tetapi lebih baik sekiranya disediakan cerek elektrik di dalam bilik memandangkan tiada sarapan disertakan .
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: lokasi berhampiran dengan pantai kuta, jalan kaki lebih kurang 10-15 minit. berdekatan hard rock cafe. suasana malam yang menghiburkan di Bali.
Madonna C. Pelancong solo Australia, 22 Mac 2015
Great Location

Location, staff
7.3
Firstly I wouldn't rate the Pavilion a hotel, its more a homestay. The property is small with a very small pool in the middle. I arrived in the late evening and the room had a broken air conditioner, you know the kind that works then stops. Anyway I was extremely frustrated by this situation there was no other room to move to until the next day. I must stress the staff were lovely during my stay and tried to make it enjoyable. I moved rooms and the bed was so hard for me it was uncomfortable. The location is tucked away with easy walking distance to the beach and JL Legian though as a solo traveler I'm not sure if I would wonder far at night. There are no restaurants at the pavilion there are some local warungs. I have stayed in similar priced properties which offer a better location and more services. All in all apart from the staff I don't know why the rating is so high for this property, the only thing really going for it is the staff.
Lai F. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 20 Mac 2015
A Lil' Hideaway

The staff, the 'boutique' feel, the location
9.7
We enjoyed our stay at The Pavilion. Booked a superior and a deluxe room and both were value for money. The fact that the hotel has very few rooms made it feel like you're in a sanctuary away from the hustle of Kuta/Legian. The staff are the 'Superstars' of The Pavilion. They were attentive and extremely polite. Everytime they saw someone walking towards the pool they will bring out the pool towel. I also like the fact that never at any time did they push for us to book tour or transportation from them even though we asked upon arrival. The hotel is very clean and it seems like someone is constantly cleaning the common areas. Would've loved to stay on longer but moved for Nyepi because the hotel doesn't have dining facilities (any other day it would've been ok because less than 1 minute walk from the hotel you can get a variety of local and international food). The high ratings they constantly get is well-deserved. I'm looking forward to going back to The Pavilion again soon :)
Jacki C. Keluarga dengan anak dewasa Australia, 14 Mac 2015
GREAT PLACE TO STAY

LOCATION, CLEANLINESS, GREAT STAFF
9.7
This hotel is a great place to stay. Right in the middle of Kuta but still nice and quiet. The staff are exceptional and will go out of their way to help you out.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

The Pavilion Hotel Kuta BaliThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Kaunter TetamuThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - TamanThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Kolam renangThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Kolam renangThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TamanThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TamanThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bilik Tetamu The Pavilion Hotel Kuta Bali - Balkoni/TeresThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Kemudahan-KemudahanThe Pavilion Hotel Kuta Bali - TamanThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Laluan Masuk

Ulasan Pelanggan - The Pavilion Hotel Kuta, Bali

AS-AGWEB-3C07