Kembali ke maklumat hotel

Hebat 8.4
berdasarkan 1707 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 1707 ulasan
  • Keadaan Hotel/Kebersihan 8.7
  • Kemudahan 8.1
  • Lokasi 8.3
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.8
  • Layanan Kakitangan 8.6
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 8.1
Saring ikut

Sadeq R. dari Singapura
Pelancong bisnes
Menginap 2 malam di Jun 2016
Good value for ur money
Enjoyed the spacious and plush property, which provided every comfort a guest could wish for. Spacious and very comfortable rooms, extremely comfortable beds, beautiful lobby, good food in the restaurants, complete fitness facilities. All that a business traveller could want. Very polite and helpful staff.
Diulas 29 Jun 2016

Andrew B. dari United Kingdom
Pelancong solo
Menginap 4 malam di Jun 2016
Good hotel
..
Diulas 25 Jun 2016

Josephine W. dari Singapura
Pasangan
Menginap 2 malam di Jun 2016
Great staycation with my pet dog
This is a great staycation to have with my husband and pet dog~ comfy room and amenities~ the service provided are good making sure we're comfortable Will definitely be back again
Diulas 20 Jun 2016

Monique S. dari Indonesia
Keluarga dengan anak remaja
Menginap satu malam di Jun 2016
Great Location, Great Hotel
Great Location, Great Hotel
Diulas 19 Jun 2016

Bambang H. dari Indonesia
Pasangan
Menginap satu malam di Jun 2016
nice hotel
But the bed is a little bit hard
Diulas 19 Jun 2016

Leonard F. dari Thailand
Pelancong bisnes
Menginap 2 malam di Mei 2016
Great location.
No complaints...Had a great stay.
Diulas 13 Jun 2016

Leonard F. dari Thailand
Pelancong bisnes
Menginap 2 malam di Januari 2016
Good location hotel
My stay at the Club Floor and its services were good as it met my expectations every time.
Diulas 13 Jun 2016

YingBo L. dari Singapura
Pasangan
Menginap satu malam di Mei 2016
Great Stay
Our second stay at this wonderful hotel. Friendly and helpful staff makes the whole stay more enjoyable. Room was very nice, however perhaps due to hotel's age, the shower head and tap was abit wonky. Great location, being near or orchard road but away from the bustle and noise. Highly recommended hotel.
Diulas 01 Jun 2016

Allen H. dari Amerika Syarikat
Pelancong solo
Menginap 3 malam di Mei 2016
Above and Beyond
I had a slight glitch in my room with the air conditioner going out. Without question or request, they gave me a new room. Offered to more all my stuff for me. I also needed a late checkout which was way past a reasonable checkout time. No questions they granted me the extremely late checkout. My stay couldn't have been better.
Diulas 16 Mei 2016

Dorothy C. dari Singapura
Pasangan
Menginap satu malam di Disember 2015
Good hotel that is dog friendly
Hotel is great and staffs are polite.
Diulas 04 Mei 2016


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: