Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

The Viridian Resort Phuket - Kolam renang The Viridian Resort Phuket - Spa The Viridian Resort Phuket - Lobi The Viridian Resort Phuket - Lobi The Viridian Resort Phuket - Lobi The Viridian Resort Phuket - Lobi The Viridian Resort Phuket - Lobi The Viridian Resort Phuket - Kolam renang The Viridian Resort Phuket - Kolam renang The Viridian Resort Phuket - Kolam renang The Viridian Resort Phuket - Spa The Viridian Resort Phuket - Kolam renang The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Mandi The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu
The Viridian Resort Phuket - Bilik Mandi The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Kolam renang The Viridian Resort Phuket - Kolam renang
Kawasan: Patong Jumlah bilik: 78

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.3

daripada 1581 ulasan

6 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
7.4
Lokasi
8.5
Layanan Kakitangan
7.2
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.9
Keselesaan/Standard Bilik
7.2
Makanan/Tempat Makan
6.6
Semua ulasan (1581)
Saring ikut:
Abdul H. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 01 September 2014
Selesa jika berkeluarga

tenang
8
sesuai menginap bersama keluarga.
Laporkan ulasan ini
Pui T. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 31 Julai 2014
tahap kebesihan kurang memuaskan

lokasi yg baik
6.7
baik
Laporkan ulasan ini
Jeyaraj K. Pelancong solo Malaysia, 10 Disember 2013
Harga yang berpatutan dan hotel yang sangat baik

Kolam Renang,Bilik yang selesa dan Bar.
8.3
Laporkan ulasan ini
Leonardus S. Pasangan Indonesia, 14 Mei 2013
lumayan

dekat dg pantai ,tempat belanja dan hiburan
7
lumayanlah ,walau awalnya tidak sesuai dg yg saya bayangkan ,tp dg breakfast yg variasi dan lokasi yg dekat kemana2 termsk lumayan sih
Laporkan ulasan ini
Rizal K. Pelancong solo 18 Oktober 2012
hotel yang menarik dengan kolam renang yang kecil

lokasi berdekatan deng Jungceylon tetapi murah dan berpatutan
7
Walaupun hotel ini sedang diubahsuai ,tetapi biliknya kemas, bersih serta ada balkoni.signal wifi juga kuat.perjalanan dari hotel ke Jungceylon mengambil masa 5 minit dan ke pantai patong agak jauh 15-20minit kerana tiada laluan singkat.hotel ini memiliki kolam renang yang comel ((kecik) tetapi cantik dan releks.saya akan syorkan kepada kawan2 untuk pilih hotel ini hanya jika ada diskoun kerana harga walk in sekitar 2250bath dan dr agoda sekitar 730bath.
Tip Membeli Belah: membeli belah di Jungceylon memberi kepuasan diri
Laporkan ulasan ini
Zarina J. Pasangan Malaysia, 08 Februari 2012
nice hotel

location
7
the hotel is situated near everything. it is near patong beach, it is near shopping center the junceylon and it is near eating places. it makes my stay very conveniet. i can just go to the shopping jungleceylon to buy anything i wanted from thai local products to food to eat. from the hotel too i can just walk the bangla street to go to patong . there are a lot of eating restaurant too and everything are very easy reach.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: the fanta sea world is something that should not be miss when in phuket . it is a very impressive thai traditonal show wcomplete with elephants .
Laporkan ulasan ini
Jennifer C. Pasangan United States of America, 03 Februari 2016
Nice little oasis in busy Patong

location, pool, gardens
9.3
Staff was great, room very clean, location superb, nice pool, beautiful tropical gardens.
Laporkan ulasan ini
Stefanus S. Pasangan Indonesia, 07 Januari 2016
Wound Healed Bad Luck Yield

Simplicity, Bandages, Unnecessary Error Coveraged
6.7
Viridian Was A Place So Much We've Chalked Checked On Our Priored Wanted List For Our Honeymoon After Marriages. Although Everything We've Made Such Down As A Do In A Dog Towns Like Chiang Mai And Bangkok But Phuket Especially Patong Beach, Viridian Resort Not As Bad As Others Hard To Find. Taking A Bit An Effort To Hitch Or Hike, We Have Realized That A Walking Distance Is Our Only Friend In There Old Town French Cafe. Alas Our Mind Won't Be A Bed Rest As Tired It Can Be. Some Say This Lifestyle Can Be Our Gateaway To All Those Renegate. Field Of Gold We've Stpping Through. Yawn As We'Ve Felt Being Impossible. At The End Viridian And Us Aldo And Helena Completely Gainning Recognition As Worth Of Being Nimblers.
Laporkan ulasan ini
Watsana W. Pasangan Thailand, 22 Disember 2015
A nice stay in Viridian Resort

Friendly Staff. Clean Rooms. Nice Pool
8
Just returned from Viridian Resort Patong. Room was nice and clean. The shower and bathroom were great. Hotel was nicely located and easy to walk to everything. The staff were very friendly and helpful. Buffet breakfast was good without being outstanding. Only downside was the WIFI which was totally useless.
Laporkan ulasan ini
Wei L. Kumpulan Malaysia, 21 Disember 2015
bed and pillow

spacious, spacious, spacious
6.3
the green color pillow is smelly, disgusting !!!!!!
Laporkan ulasan ini
1 - 6 daripada 6 ulasan
 

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - Kolam renangThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - LobiThe Viridian Resort Phuket - LobiThe Viridian Resort Phuket - LobiThe Viridian Resort Phuket - LobiThe Viridian Resort Phuket - LobiThe Viridian Resort Phuket - Kolam renangThe Viridian Resort Phuket - Kolam renangThe Viridian Resort Phuket - Kolam renangThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - Kolam renangThe Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik MandiThe Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik MandiThe Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Kolam renangThe Viridian Resort Phuket - Kolam renangThe Viridian Resort Phuket - Kolam renangThe Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Kolam renangThe Viridian Resort Phuket - Kolam renangThe Viridian Resort Phuket - Balkoni/TeresThe Viridian Resort Phuket - Laluan MasukThe Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Laluan MasukThe Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Bilik Tetamu The Viridian Resort Phuket - Balkoni/TeresThe Viridian Resort Phuket - Balkoni/TeresThe Viridian Resort Phuket - Kolam renang


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A06