atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Laluan Masuk USA Hostel Hong Kong - Laluan Masuk USA Hostel Hong Kong - Laluan Masuk USA Hostel Hong Kong - Pandangan USA Hostel Hong Kong - Lobi USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel
USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu
Kawasan: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 140
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

Baik

6.4

daripada 4184 ulasan

Nilai untuk wang
7.0
Lokasi
8.7
Layanan kakitangan
5.7
Keadaan Hotel/Kebersihan
5.9
Keselesaan Bilik/Piawaian
6.1
Makanan/Makan Malam
5.2
Semua ulasan (4184)
Senarai mengikut:
Liew C. Pelancong perniagaan Malaysia, 09 Disember 2013
sesuai untuk famili dan kawan-kawan

dekat dengan shopping mall, kedai makan, 7-11
5
staff nice, service baik , harga berpatutan.. di dalam bilik tidur atau kamar tidur bisa juga ada perkhidmatan wifi dan minumam dibekalkan. hostel dekat dengan mrt.... dan ke mana-mana pun senang dan berbaloi. di sana kita boleh minta mereka menolong kita untuk membeli ticket disney atau ocean park. perkhidmatan hari dryer kita boleh pinjam di sana atau soket eletrik.
Rozana B. Kumpulan Malaysia, 19 November 2013
Kadar harga berpatutan dengan bilik

Setiap hari bilik akan dikemaskan . Sangat dekat dengan stesen MRT . Hanya berjalan kaki ke avenue of star .
7
Penginapan di sini selesa bagi 2 orang penginap . Tidak syorkan bagi yang berkeluarga .Lokasinya sangat strategik dengan tempat2 menarik yang perlu dikunjungi oleh pelancong . Terdapat kedai2 makanan halal berdekatan dengan hotel ini . Sangat mudah dan dekat untuk mengakses pengangkutan awam . Cuma satu sahaja masalah yang timbul . Petugas menawarkan upgrade bilik pada hari mendaftar, tetapi dapat diselesaikan dengan baik .
Dewi M. Pelancong solo Indonesia, 03 Julai 2013
tidak ramah,jorok,n kumuh

tidak ada yang baik
2
Tiba dihongkong jam 6,kami hrs menunggu berjam2 utk check in pdhal dlm pemesanan sdh minta early check in. Hostel tdk menyediakan ruang tunggu kami terlantar dijalanan. Saya pribadi sangat2 kecewa dgn USA hostel. Reseption bukanya jg jam 9 pagi jd hrs turun naik kelantai 13 u/ memastikan apakah kamar sdh bs kt masuki. Hostel yg benar2 kumuh dan buat liburan kami tdk menyenangkan.
Marlina K. Kumpulan Malaysia, 30 April 2013
BERPUASHATI DENGAN SERVIS HOSTEL USA

bilik yang memang untuk 3 org
7.7
lokasi yg berdekatan dengan shopping centre/avenue of star/star ferry, dibawah hotel terdapat kedai souvenir yg murah.
Marlina K. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 30 April 2013
bilik yang sangat sempit hanya katil double

bilik yg sempit utk 4 org
5.7
Saya kecewa dengan keadaan bilik yg sgt sempit dimana hanya katil double utk 4 org yg boleh ditarik katil bawah trus kena dinding toilet.Toilet glass see thru hanya kain utk penghadang. Kalau boleh elakkan booking this room utk 4 org. Sila booking untuk triple room yang sangat selesa utk 3 org.
Nurizayu M. Pasangan Malaysia, 03 Februari 2013
sesuai untuk stay for 1-2 days only

great location, centrally located, close to mtr
3.3
Very2 bad. blik is so small. the single bed near to bathroom. bathroom equipment sangat teruk. tidak berfungsi dengan baik. di awal pagi, penghuni menggunakan toilet sehingga berbau sampai ke bilik kami. very2 bad experience. nice to go there. but, if datang ke hongkong
Syahrul N. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 09 November 2011
Hostel ok dan layanan diterima sangat membantu

mempunyai air panas atau hot shower dan air minuman yang bersih
6.7
Penginapan sangat bagus, tiap-tiap hari room servis datang untuk membersihkan bilik dan tual mandian ditukar setiap hari...mempunyai pengawal keselamatan 24 jam
Ronald L. Pelancong solo Canada, 22 Julai 2014
You get what you pay for

Location thats all
6
It was ok .. just neeeded a bed for a night. Its in a apartment type building with many hostels and hotels in the same building.
Tee S. Kumpulan Singapore, 18 Julai 2014
Very Unhappy with e female staffs.Bad attitude..

Newly renovated rooms are clean.Near to MTR.At good location.
5.7
Not very happy with e female staff. Would love to give this hostel a 4 out of 5 grading if not for what happen to me.. Out of e 5 nights I stay, 3 days I had gotta go up to e office to get my room card updated as I can't access my room. It's really difficult to access e 13th level office as there is no up button on my 6th floor room. Got to go down & come up again & e lift is always full of ppl hence I got to take e stairs down. Attitude to Chinese but friendly & smiley to Eurasian/ Caucasian. They are able to extend their room but when it's my turn, they rejected me. They thought I'm from china & couldn't understand English. Too bad I'm a Singaporean who loves to complain & they got it from me.. Not trying to make things hard but I had try to be nice in e first place but they took it for granted. Wouldn't recommend this place if u are a Chinese as they are bias against china ppl.
Wen M. Kumpulan Malaysia, 09 Julai 2014
ONLY the newly renovated room are recommanded

convenient, clean (newly renovated room),
6
We were staying in the newly renovated room, no problem at all, water heater provided for 24hours and there are hair dryer in the room, i recommend for only the renovated room. the hotel's location is good , MTR station is just walking distance.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Laluan MasukUSA Hostel Hong Kong - Laluan MasukUSA Hostel Hong Kong - Laluan MasukUSA Hostel Hong Kong - PandanganUSA Hostel Hong Kong - LobiUSA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu


AS-AGWEB-3A05