atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Laluan Masuk USA Hostel Hong Kong - Laluan Masuk USA Hostel Hong Kong - Laluan Masuk USA Hostel Hong Kong - Pandangan USA Hostel Hong Kong - Lobi USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel
USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu
Kawasan: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 140
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.4

daripada 4208 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.0
Lokasi
8.7
Layanan kakitangan
5.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
5.9
Keselesaan Bilik/Piawaian
6.1
Makanan/Makan Malam
5.2
Semua ulasan (4208)
Senarai mengikut:
Helmi Z. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 16 Mac 2014
Bilik Kecil tetapi dekat dengan MRT & Shoping area

Dekat dengan MRT , Senang mencari makanan halal sekitar hotel , shoping area
6
Bilik agak kecil sesuai untuk kami yang budjet travel , kami puas hati dengan hotel ini , dan berasa selamat sepanjang berada disana.tetapi mungkin lain kali kami akan cuba cari hotel di area mongkok pulak
Liew C. Pelancong perniagaan Malaysia, 09 Disember 2013
sesuai untuk famili dan kawan-kawan

dekat dengan shopping mall, kedai makan, 7-11
5
staff nice, service baik , harga berpatutan.. di dalam bilik tidur atau kamar tidur bisa juga ada perkhidmatan wifi dan minumam dibekalkan. hostel dekat dengan mrt.... dan ke mana-mana pun senang dan berbaloi. di sana kita boleh minta mereka menolong kita untuk membeli ticket disney atau ocean park. perkhidmatan hari dryer kita boleh pinjam di sana atau soket eletrik.
Rozana B. Kumpulan Malaysia, 19 November 2013
Kadar harga berpatutan dengan bilik

Setiap hari bilik akan dikemaskan . Sangat dekat dengan stesen MRT . Hanya berjalan kaki ke avenue of star .
7
Penginapan di sini selesa bagi 2 orang penginap . Tidak syorkan bagi yang berkeluarga .Lokasinya sangat strategik dengan tempat2 menarik yang perlu dikunjungi oleh pelancong . Terdapat kedai2 makanan halal berdekatan dengan hotel ini . Sangat mudah dan dekat untuk mengakses pengangkutan awam . Cuma satu sahaja masalah yang timbul . Petugas menawarkan upgrade bilik pada hari mendaftar, tetapi dapat diselesaikan dengan baik .
Dewi M. Pelancong solo Indonesia, 03 Julai 2013
tidak ramah,jorok,n kumuh

tidak ada yang baik
2
Tiba dihongkong jam 6,kami hrs menunggu berjam2 utk check in pdhal dlm pemesanan sdh minta early check in. Hostel tdk menyediakan ruang tunggu kami terlantar dijalanan. Saya pribadi sangat2 kecewa dgn USA hostel. Reseption bukanya jg jam 9 pagi jd hrs turun naik kelantai 13 u/ memastikan apakah kamar sdh bs kt masuki. Hostel yg benar2 kumuh dan buat liburan kami tdk menyenangkan.
Marlina K. Kumpulan Malaysia, 30 April 2013
BERPUASHATI DENGAN SERVIS HOSTEL USA

bilik yang memang untuk 3 org
7.7
lokasi yg berdekatan dengan shopping centre/avenue of star/star ferry, dibawah hotel terdapat kedai souvenir yg murah.
Marlina K. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 30 April 2013
bilik yang sangat sempit hanya katil double

bilik yg sempit utk 4 org
5.7
Saya kecewa dengan keadaan bilik yg sgt sempit dimana hanya katil double utk 4 org yg boleh ditarik katil bawah trus kena dinding toilet.Toilet glass see thru hanya kain utk penghadang. Kalau boleh elakkan booking this room utk 4 org. Sila booking untuk triple room yang sangat selesa utk 3 org.
Nurizayu M. Pasangan Malaysia, 03 Februari 2013
sesuai untuk stay for 1-2 days only

great location, centrally located, close to mtr
3.3
Very2 bad. blik is so small. the single bed near to bathroom. bathroom equipment sangat teruk. tidak berfungsi dengan baik. di awal pagi, penghuni menggunakan toilet sehingga berbau sampai ke bilik kami. very2 bad experience. nice to go there. but, if datang ke hongkong
Syahrul N. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 09 November 2011
Hostel ok dan layanan diterima sangat membantu

mempunyai air panas atau hot shower dan air minuman yang bersih
6.7
Penginapan sangat bagus, tiap-tiap hari room servis datang untuk membersihkan bilik dan tual mandian ditukar setiap hari...mempunyai pengawal keselamatan 24 jam
May A. Keluarga dengan anak dewasa Philippines, 30 Ogos 2014
Very Nice

Near in Shopping area, tourist spot, accessible in all and especially this Hostel is not expensive.
9
USA Hostel for me is the best actually it’s my second time her and I’ll always recommend USA hostel to my entire friend. I’m comfortable with this Hostel and the front desk is friendly and accommodating. I want to suggest that they should have a Wifi access in the room as far I remember my first check in her there is a wifi connection in the room. Hope they can work out this for the safety of their client, especially in the evening.
Jeremiah U. Pasangan Philippines, 30 Ogos 2014
Not very good

Location, Value for money, Room comfort
6
I initially booked the cheaper rooms which I suppose were located in their older flats. The receptionist literally forced us to upgrade to their newer rooms by telling us that we'll be in separate floors if we don't. From what I understood, the water heater also would not work 24/7 on the older rooms. I was also disappointed since there was NO WIFI in our new rooms at the 8F. The staff also seems to be disorganized and unfriendly. The upgraded rooms were not the same in size. One was very small compared to the other. Also, somebody was also knocking on the doors late at night. I don't think I will be coming back. I've stayed at better hostels in the same building before and would rather stay there the next time.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Laluan MasukUSA Hostel Hong Kong - Laluan MasukUSA Hostel Hong Kong - Laluan MasukUSA Hostel Hong Kong - PandanganUSA Hostel Hong Kong - LobiUSA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu


AS-AGWEB-3A04