Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

USA Hostel

Flat C2, Floor 13, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

USA Hostel Hong Kong - Laluan Masuk USA Hostel Hong Kong - Laluan Masuk USA Hostel Hong Kong - Laluan Masuk USA Hostel Hong Kong - Pandangan USA Hostel Hong Kong - Lobi USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi
USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Mandi USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu
Kawasan: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 140
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.4

berdasarkan
4521 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.0
Lokasi
8.7
Layanan Kakitangan
5.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
5.9
Keselesaan/Standard Bilik
6.1
Makanan/Tempat Makan
5.1
Semua ulasan (4521)
Saring ikut:
Asyura A. Pasangan Malaysia, 07 September 2014
syura

puan s
5
tempah bilik baru yang renovate.. tapi tadapt yang buruk. Remote air cond pun tiada.kena kongsi.Pintu bilik air hanya plastik bila mandi air tempias. Barang dalam toilet nampak mengelikan tak tutup selama stay di situ. Wifi kena beli kalau nak online dalam bilik.
Laporkan ulasan ini
Helmi Z. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 16 Mac 2014
Bilik Kecil tetapi dekat dengan MRT & Shoping area

Dekat dengan MRT , Senang mencari makanan halal sekitar hotel , shoping area
6
Bilik agak kecil sesuai untuk kami yang budjet travel , kami puas hati dengan hotel ini , dan berasa selamat sepanjang berada disana.tetapi mungkin lain kali kami akan cuba cari hotel di area mongkok pulak
Laporkan ulasan ini
Liew C. Pelancong bisnes Malaysia, 09 Disember 2013
sesuai untuk famili dan kawan-kawan

dekat dengan shopping mall, kedai makan, 7-11
5
staff nice, service baik , harga berpatutan.. di dalam bilik tidur atau kamar tidur bisa juga ada perkhidmatan wifi dan minumam dibekalkan. hostel dekat dengan mrt.... dan ke mana-mana pun senang dan berbaloi. di sana kita boleh minta mereka menolong kita untuk membeli ticket disney atau ocean park. perkhidmatan hari dryer kita boleh pinjam di sana atau soket eletrik.
Laporkan ulasan ini
Rozana B. Kumpulan Malaysia, 19 November 2013
Kadar harga berpatutan dengan bilik

Setiap hari bilik akan dikemaskan . Sangat dekat dengan stesen MRT . Hanya berjalan kaki ke avenue of star .
7
Penginapan di sini selesa bagi 2 orang penginap . Tidak syorkan bagi yang berkeluarga .Lokasinya sangat strategik dengan tempat2 menarik yang perlu dikunjungi oleh pelancong . Terdapat kedai2 makanan halal berdekatan dengan hotel ini . Sangat mudah dan dekat untuk mengakses pengangkutan awam . Cuma satu sahaja masalah yang timbul . Petugas menawarkan upgrade bilik pada hari mendaftar, tetapi dapat diselesaikan dengan baik .
Laporkan ulasan ini
Dewi M. Pelancong solo Indonesia, 03 Julai 2013
tidak ramah,jorok,n kumuh

tidak ada yang baik
2
Tiba dihongkong jam 6,kami hrs menunggu berjam2 utk check in pdhal dlm pemesanan sdh minta early check in. Hostel tdk menyediakan ruang tunggu kami terlantar dijalanan. Saya pribadi sangat2 kecewa dgn USA hostel. Reseption bukanya jg jam 9 pagi jd hrs turun naik kelantai 13 u/ memastikan apakah kamar sdh bs kt masuki. Hostel yg benar2 kumuh dan buat liburan kami tdk menyenangkan.
Laporkan ulasan ini
Marlina K. Kumpulan Malaysia, 30 April 2013
BERPUASHATI DENGAN SERVIS HOSTEL USA

bilik yang memang untuk 3 org
7.7
lokasi yg berdekatan dengan shopping centre/avenue of star/star ferry, dibawah hotel terdapat kedai souvenir yg murah.
Laporkan ulasan ini
Marlina K. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 30 April 2013
bilik yang sangat sempit hanya katil double

bilik yg sempit utk 4 org
5.7
Saya kecewa dengan keadaan bilik yg sgt sempit dimana hanya katil double utk 4 org yg boleh ditarik katil bawah trus kena dinding toilet.Toilet glass see thru hanya kain utk penghadang. Kalau boleh elakkan booking this room utk 4 org. Sila booking untuk triple room yang sangat selesa utk 3 org.
Laporkan ulasan ini
Nurizayu M. Pasangan Malaysia, 03 Februari 2013
sesuai untuk stay for 1-2 days only

great location, centrally located, close to mtr
3.3
Very2 bad. blik is so small. the single bed near to bathroom. bathroom equipment sangat teruk. tidak berfungsi dengan baik. di awal pagi, penghuni menggunakan toilet sehingga berbau sampai ke bilik kami. very2 bad experience. nice to go there. but, if datang ke hongkong
Laporkan ulasan ini
Syahrul N. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 09 November 2011
Hostel ok dan layanan diterima sangat membantu

mempunyai air panas atau hot shower dan air minuman yang bersih
6.7
Penginapan sangat bagus, tiap-tiap hari room servis datang untuk membersihkan bilik dan tual mandian ditukar setiap hari...mempunyai pengawal keselamatan 24 jam
Laporkan ulasan ini
Nilo C. Pasangan United States of America, 24 Ogos 2015
Fair but....

price, price, price
3
I stayed for 3 nights at this hotel and my overall experience staying there was as expected. The only thing I did not expect was the location and how to navigate thru the very large building and finding where in the building the hostel check-in counter was. Asking directions from non-english speaking tenants inside the building did not help. The most negative thing I can think of is that they required me to post a U$50.00 deposit, promising to return it on check out, no problem here. However, I was not informed during check-in that if I check out earlier than 9:00AM, I need to check out the night before. I have to check out at 5:00am due to flight schedule. So, when I checked out at 5am, the counter was closed and I called the number indicated on the door. Somebody answered the phone and told me that instructions were at the room and she can't do anything, hanged up without saying good bye. In order not to miss my flight, I made a short note instructing how to get back may deposit and clipped the note together with the room key at the door of the reception room. I asked my girlfriend to go back to the hotel to pick up the deposit when she is available. Then she scheduled with the hotel to pick it up the next Sunday since that was her only time to do it. However, when she went there on the Sunday that they agreed, she was told that the $50.00 was not ready yet and promised (again) to come back the next Sunday. How can my deposit be not ready when did not even hesitate to give it to them when they asked for it? That next Sunday will be the 14th day since I checked out and still no refund of my deposit.
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

USA Hostel Hong KongUSA Hostel Hong Kong - Laluan MasukUSA Hostel Hong Kong - Laluan MasukUSA Hostel Hong Kong - Laluan MasukUSA Hostel Hong Kong - PandanganUSA Hostel Hong Kong - LobiUSA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelUSA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik MandiUSA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu USA Hostel Hong Kong - Bilik Tetamu


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A08