atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

V Hotel Bencoolen

48 Bencoolen Street, Bugis, Singapura 189627 (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Mandi V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Mandi V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Kolam renang V Hotel Bencoolen Singapura - Kolam renang V Hotel Bencoolen Singapura - Kolam renang V Hotel Bencoolen Singapura - Kolam renang
V Hotel Bencoolen Singapura - Bahagian Dalaman Hotel V Hotel Bencoolen Singapura - Bahagian Dalaman Hotel V Hotel Bencoolen Singapura - Bahagian Dalaman Hotel V Hotel Bencoolen Singapura - Lobi V Hotel Bencoolen Singapura - Lobi V Hotel Bencoolen Singapura - Lobi V Hotel Bencoolen Singapura - Lobi V Hotel Bencoolen Singapura - Bahagian Dalaman Hotel V Hotel Bencoolen Singapura - Bahagian Dalaman Hotel V Hotel Bencoolen Singapura - Bahagian Luar Hotel V Hotel Bencoolen Singapura - Bufet V Hotel Bencoolen Singapura - Bufet
Kawasan: Bugis Jumlah bilik: 272
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.9

daripada 2669 ulasan

Berbaloi dengan harga
6.8
Lokasi
7.7
Layanan Kakitangan
7.2
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.5
Keselesaan/Standard Bilik
6.8
Makanan/Tempat Makan
5.6
Semua ulasan (2669)
Saring ikut:
R.Saravanan R. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 17 September 2014
Bilik terlalu sempit

Prestasi Petugas memang sangat bagus
5.3
Bilik terlalu sempit..
Bahari S. Pasangan Singapore, 14 September 2014
bilek nya sangat kecil dan susah taxi mahu cari.

dekat dgn shopping center my friend suka d horel ini
6.3
Ok, tak ada maasalah bagus
Bau S. Pelancong solo Australia, 25 Julai 2014
BAGUS

SELAMAT, BERSIH DAN MESRA PENGUNJUNG
7.7
Aimi N. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 17 Mei 2014
EXCELLENT

berdekatan dgn MRT, bilik yang selesa, dekorasi bilik memuaskan
7.7
bilik hotel yang cantik dan selesa..staf yang peramah..berdekatan dgn stesen MRT..
Mohammed A. Pelancong solo Singapore, 30 Mac 2015
Good location , heavy construction outside

cLEAN, good location
6.3
the roads in front of the hotel is horrible.. and its really messy to get to the hotel.. there seem to be some underground construction going on right in front of the hotel.. so its practically impossible to drive in.. besides that lcoation is amazing and the cleanliness is good.. jus a small room .//
Amelia F. Pelancong solo Malaysia, 30 Mac 2015
overpriced

location, room service was quick,
5
Ester L. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 29 Mac 2015
V hotel should be 3 star

Location near MRT
5.7
The room was way too small for a family of 4, and the bathroom smells of a combination of smoke and unpleasant smell. Recommended for couples only for the room size. This is a 3 star hotel not 4 as indicated.
Suthawan P. Pelancong solo Thailand, 28 Mac 2015
Good Location, Worth the money

Location, Clean, Cheap
7.7
This is my second time staying at the hotel. I like it because i pay little for clean and comfortable room. The transportation is easy. I can walk from hotel to MTR.
Mam K. Pasangan Malaysia, 25 Mac 2015
Value for Money and Location is near to MRT

Clean, Near MRT, Quite
8
Overall satisfied.
Theresia I. Kumpulan Indonesia, 24 Mac 2015
Strategic Location

Location, Clean, Cheap
8
I stay with my friends, we have a nice experience here. Since the location is a walking distance from the MRT Exit, Museum, park and it was easy to find food around here. Close with the campus area also, so the food is quite cheap around here. A note for the staff: better ask us where to go if we ask for a taxi, because, the taxi driver was confused when we tell him that we're not going to the airport. Maybe the staff is just assumed that we were, since we bring along our luggage. But overall, it is a nice place to stay.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

V Hotel Bencoolen SingapuraV Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik MandiV Hotel Bencoolen Singapura - Bilik MandiV Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Bilik Tetamu V Hotel Bencoolen Singapura - Kolam renangV Hotel Bencoolen Singapura - Kolam renangV Hotel Bencoolen Singapura - Kolam renangV Hotel Bencoolen Singapura - Kolam renangV Hotel Bencoolen Singapura - Bahagian Dalaman HotelV Hotel Bencoolen Singapura - Bahagian Dalaman HotelV Hotel Bencoolen Singapura - Bahagian Dalaman HotelV Hotel Bencoolen Singapura - LobiV Hotel Bencoolen Singapura - LobiV Hotel Bencoolen Singapura - LobiV Hotel Bencoolen Singapura - LobiV Hotel Bencoolen Singapura - Bahagian Dalaman HotelV Hotel Bencoolen Singapura - Bahagian Dalaman HotelV Hotel Bencoolen Singapura - Bahagian Luar HotelV Hotel Bencoolen Singapura - BufetV Hotel Bencoolen Singapura - BufetV Hotel Bencoolen Singapura - BufetV Hotel Bencoolen Singapura - BufetV Hotel Bencoolen Singapura - BufetV Hotel Bencoolen Singapura - BufetV Hotel Bencoolen Singapura - BufetV Hotel Bencoolen Singapura - BufetV Hotel Bencoolen Singapura - Restoran

Ulasan Pelanggan - V Hotel Bencoolen, Singapura

AS-AGWEB-3A02