eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

An der Spandauer Bruecke 11, Mitte, Berlin, Tyskland 10178 (Vis kart)

Reserver nå!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Bad Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hage Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Restaurant Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Rekreasjonsfasiliteter Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Svømmebasseng Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Svømmebasseng
Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inngang Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Treningsrom Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet
Område Mitte Antall rom: 145

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,9

fra 174 anmeldelser

Verdi for pengene
8,9
Sted
9,5
Ansattes arbeid
9,1
Hotellforhold/renslighet
9,5
Romkomfort/standard
9,1
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (174)
Sorter etter:
Thomas A. Par Norway, 26. februar 2015
Bra beliggenhet!

Beliggenhet, store rom, fint hotell.
8
Alt bra, akkurat som forventet i henhold til prisen. Beste må være beliggenheten, vanskelig å finne et bedre sted. Stort minus for å ta betalt for Wi-Fi på rommene på et moderne hotell i 2015. Frokosten på hotellet var også ekstremt overpriset.
Ingolf L. Par Norway, 1. januar 2015
Vennlig service og et hyggelig og rent rom

Vennlig betjening, rent rom og godt plassert ifh forskjellige attraksjoner
8,7
Vi hadde et bra opphold her. Sov godt uten å bli forstyrret av trafikk (hadde rom mot atriumet). Vi prøvde ikke maten på hotellet. Frokoststeder rett rundt hjørnet, kort vei til middagsspisesteder og offentlig kommunikasjon.
Knut S. Par Norway, 1. desember 2014
Julemarked i Berlin

Komplett hybelkjøkken på rommet, Beliggenhet, Renholdet
9,7
Hotellet var over forventning. Mange frokost og spisesteder på Hackescher Markt. Kort vei til offentlig kommunikasjon og dagligvare. Veldig bra!
Per J. Par Norway, 28. september 2014
Helt grei standard, men ikke mer.

Betjeningen var svært serviceinnstillt.
6,3
OK.
Jahn-Arne O. Reiste alene Norway, 16. februar 2014
VELDIG BRA

Meget sentral beliggenhet i Berlin Mitte. Flott og velutstyrt leilighet. Serviceinnstilt betjening.
9,3
En positiv overraskelse! Jeg var tidlig ute og fikk en bra pris. Jeg bestilte som vanlig uten frokost, Berlin har mange steder der man kan spise god frokost for en billig penge, også like i nærheten. Flott og meget velutstyrt leilighet. Betjeningen var utmerket. Bere et steinkast fra S-bahn og Hackesher Markt. Spiste ikke på hotellet og kan derfor ikke utttale meg om kvaliteten på maten.
Christian V. Småbarnsfamilie Norway, 26. juli 2013
Flott opphold

Beliggenhet, standard, leilighetshotell
7,7
Veldig bra opphold! Andre gang vi bodde på hotellet.
Rolf R. Par Norway, 4. juni 2013
Komfortabelt og praktisk rom med god beliggenhet.

Flott og praktisk rom. Beliggenhet.
8,3
Behagelig, men varierende sercice i fra resepsjonspersonalet. Et par burde nok funnet seg en annen jobb.
Trudi B. Par United Kingdom, 28. februar 2015
Perfect all round

Accomodation Location Food
10
We were really pleased with the quality of the Accomodation it was chic, comfortable and a real home from home- faultless in fact. We tried the food in the Alto bar as we had a late afternoon flight and didn't want to go far and we were really glad we did , not only were the cocktails delicious and well priced but the food was great some of the best we had in Berlin- it was a winning combination as far as we were concerned. We just wish there were more Adina Apartment hotels in other cities we could use.
Michael M. Par United Kingdom, 18. februar 2015
Perfect Base for Exploring Berlin

Location right next to the S-Bahn, self catering facilities with a supermarket round the back of the building, Tegel Airport bus stop about 100m away.
9,7
Stayed here 4 nights from 14 February. Ideally located to explore the city, walking distance from the Brandenburger Tor but very easy access to the S-Bahn. Easy to find not far from the TV tower. Nice little Mexican restaurant opposite, lots of other bars and restaurants round Hakescher Markt and Alexander Platz but worth booking in advance if you're arriving at the weekend. We found it nigh impossible to find a table anywhere on Valentine's night and ended up having a horrible steak at the Alex under the TV tower. Worth booking the restaurant at the tower too.
Shuk Y. Par Hong Kong, 24. desember 2014
Excellent hotel!!!

Great room, convenient, helpful staff
9,3
This hotel is excellent! Room is clean, great design, spacious and got a kitchen! And a male staff is really helpful and friendly! The location is convenient to the tourist spots! Just one single downside, which is the wifi is only available at the lobby, other than that, I really enjoyed my stay!:)

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt BerlinAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - BadAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - HageAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RekreasjonsfasiliteterAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - SvømmebassengAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - SvømmebassengAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - InngangAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - TreningsromAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong

Kundeanmeldelser - Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, Berlin

AS-AGWEB-3A04