eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

An der Spandauer Bruecke 11, Mitte, Berlin, Tyskland 10178 (Vis kart)

Reserver nå!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Bad Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hage Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Restaurant Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Rekreasjonsfasiliteter Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Svømmebasseng Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Svømmebasseng
Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inngang Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Treningsrom Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet
Område Mitte Antall rom: 145

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,9

fra 157 anmeldelser

Verdi for pengene
8,9
Sted
9,5
Ansattes arbeid
9,1
Hotellforhold/renslighet
9,6
Romkomfort/standard
9,1
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (157)
Sorter etter:
Per J. Par Norway, 28. september 2014
Helt grei standard, men ikke mer.

Betjeningen var svært serviceinnstillt.
6,3
OK.
Jahn-Arne O. Reiste alene Norway, 16. februar 2014
VELDIG BRA

Meget sentral beliggenhet i Berlin Mitte. Flott og velutstyrt leilighet. Serviceinnstilt betjening.
9,3
En positiv overraskelse! Jeg var tidlig ute og fikk en bra pris. Jeg bestilte som vanlig uten frokost, Berlin har mange steder der man kan spise god frokost for en billig penge, også like i nærheten. Flott og meget velutstyrt leilighet. Betjeningen var utmerket. Bere et steinkast fra S-bahn og Hackesher Markt. Spiste ikke på hotellet og kan derfor ikke utttale meg om kvaliteten på maten.
Christian V. Småbarnsfamilie Norway, 26. juli 2013
Flott opphold

Beliggenhet, standard, leilighetshotell
7,7
Veldig bra opphold! Andre gang vi bodde på hotellet.
Rolf R. Par Norway, 4. juni 2013
Komfortabelt og praktisk rom med god beliggenhet.

Flott og praktisk rom. Beliggenhet.
8,3
Behagelig, men varierende sercice i fra resepsjonspersonalet. Et par burde nok funnet seg en annen jobb.
Jill G. Gruppe United Kingdom, 9. november 2014
Berlin

Location. Quietness at night , helpful staff
8
The hotel was great but the breakfast was very expensive at 18 euros
Sunhee L. Reiste alene United States of America, 9. november 2014
Will definitely be back!

Beautiful room, helpful staff and a great location
9,3
Dan R. Par France, 30. oktober 2014
Definitely recommended

Spacious Room, Kind Staff, Great Location
9,3
First of all, the check in process was very smooth and the kind reception nicely accepted to give a room with a view to the television tower. The room is really spacious and really well arranged. Most importantly, very clean. The kitchen is well equipped. In brief, you feel at home away from home. The only minus is the breakfast - really expensive - 19 euros. Just go outside, few meters away you Tee Haus with a Berliner Breakfast at 9.50.
Jenny R. Par Australia, 28. oktober 2014
Great stay

Staff were friendly, room was big and clean, the hotel was close to the tv tower and the dom.
8
We really enjoyed our stay at the hotel. It was a very nice room, and the staff were very friendly and helpfull. The hotel is in a good location close to the tv tower and Berlin Cathedral.
Jagjit B. Gruppe United Kingdom, 27. oktober 2014
Good hotel in a good location and great value for

Rooms, bar, hotel style
9,3
Very good
Heidi L. Par United States of America, 25. oktober 2014
Berlin

Location
9,3
Comfortable and clean

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt BerlinAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - BadAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - HageAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RekreasjonsfasiliteterAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - SvømmebassengAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - SvømmebassengAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - InngangAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - TreningsromAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong

Kundeanmeldelser - Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, Berlin

AS-AGWEB-3A08