eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

An der Spandauer Bruecke 11, Mitte, Berlin, Tyskland 10178 (Vis kart)

Reserver nå!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Bad Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inngang Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hage Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Restaurant Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Rekreasjonsfasiliteter Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Svømmebasseng Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Svømmebasseng
Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inngang Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Treningsrom Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet
Område Mitte Antall rom: 145

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,9

fra 127 anmeldelser

Verdi for pengene
8,8
Sted
9,5
Ansattes arbeid
9,1
Hotellforhold/renslighet
9,5
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (127)
Sorter etter:
Jahn-Arne O. Reiste alene Norway, 16. februar 2014
VELDIG BRA

Meget sentral beliggenhet i Berlin Mitte. Flott og velutstyrt leilighet. Serviceinnstilt betjening.
9,3
En positiv overraskelse! Jeg var tidlig ute og fikk en bra pris. Jeg bestilte som vanlig uten frokost, Berlin har mange steder der man kan spise god frokost for en billig penge, også like i nærheten. Flott og meget velutstyrt leilighet. Betjeningen var utmerket. Bere et steinkast fra S-bahn og Hackesher Markt. Spiste ikke på hotellet og kan derfor ikke utttale meg om kvaliteten på maten.
Christian V. Småbarnsfamilie Norway, 26. juli 2013
Flott opphold

Beliggenhet, standard, leilighetshotell
7,7
Veldig bra opphold! Andre gang vi bodde på hotellet.
Rolf R. Par Norway, 4. juni 2013
Komfortabelt og praktisk rom med god beliggenhet.

Flott og praktisk rom. Beliggenhet.
8,3
Behagelig, men varierende sercice i fra resepsjonspersonalet. Et par burde nok funnet seg en annen jobb.
Robert H. Par Australia, 20. juli 2014
Terrific location, facilities and service

Room size and facilities, staff, and location to restaurants and transport
9,3
We loved it. Perfect access to train, bars, rsestaurants and link to historical/sightseeing. Exceptionally supportive staff and great room features
Linda H. Foretningsreisende Australia, 11. juli 2014
great place to stay for business or family trips

Breakfast, Location and staff
10
Shirley V. Gruppe United States of America, 30. juni 2014
Lovely hotel, good location

Spacious room, clean, central location
9,7
We had a great time, very good restaurants close by, walking distance to a lot of attractions in Mitte.
Elinor L. Par Germany, 30. juni 2014
Great vacation

Great location, very nice rooms, friendly staff
10
Wonderfull
Joanne C. Par South Africa, 15. juni 2014
Berlin Love

Large room, central location, comfy bed
9
Loved the stay - lovely large room with self catering facilities. THE MOST COMFORTABLE BED I have ever slept in. Centrally located and easy to get to. Loved it! Will defs be back!
Warren R. Par Canada, 14. juni 2014
Excellent hotel in a great location.

Large, clean room and bathroom with great amenities, very modern and well maintained. Terrific location close to major sightseeing, shopping and dining.
9
Perfect in every way. We would return without hesitation. It was our first trip to Berlin, and based on this experience we will return! Staff were very helpful and we were fortunate to have been given an upgrade upon arrival, for which we were very grateful.
Brian S. Familie med store barn United Kingdom, 12. juni 2014
Extremely efficient; first class facilities

Location; accommodation; cleanliness
9,7
Excellent

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt BerlinAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - BadAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - InngangAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - HageAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RekreasjonsfasiliteterAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - SvømmebassengAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - SvømmebassengAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - InngangAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - TreningsromAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong

Kundeanmeldelser - Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, Berlin

AS-AGWEB-3A02