eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

An der Spandauer Bruecke 11, Mitte, Berlin, Tyskland 10178 (Vis kart)

Reserver nå!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Bad Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hage Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Restaurant Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Rekreasjonsfasiliteter Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Svømmebasseng Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Svømmebasseng
Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inngang Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Treningsrom Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet
Område Mitte Antall rom: 145

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,9

fra 152 anmeldelser

Verdi for pengene
8,9
Sted
9,5
Ansattes arbeid
9,1
Hotellforhold/renslighet
9,6
Romkomfort/standard
9,1
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (152)
Sorter etter:
Per J. Par Norway, 28. september 2014
Helt grei standard, men ikke mer.

Betjeningen var svært serviceinnstillt.
6,3
OK.
Jahn-Arne O. Reiste alene Norway, 16. februar 2014
VELDIG BRA

Meget sentral beliggenhet i Berlin Mitte. Flott og velutstyrt leilighet. Serviceinnstilt betjening.
9,3
En positiv overraskelse! Jeg var tidlig ute og fikk en bra pris. Jeg bestilte som vanlig uten frokost, Berlin har mange steder der man kan spise god frokost for en billig penge, også like i nærheten. Flott og meget velutstyrt leilighet. Betjeningen var utmerket. Bere et steinkast fra S-bahn og Hackesher Markt. Spiste ikke på hotellet og kan derfor ikke utttale meg om kvaliteten på maten.
Christian V. Småbarnsfamilie Norway, 26. juli 2013
Flott opphold

Beliggenhet, standard, leilighetshotell
7,7
Veldig bra opphold! Andre gang vi bodde på hotellet.
Rolf R. Par Norway, 4. juni 2013
Komfortabelt og praktisk rom med god beliggenhet.

Flott og praktisk rom. Beliggenhet.
8,3
Behagelig, men varierende sercice i fra resepsjonspersonalet. Et par burde nok funnet seg en annen jobb.
Jagjit B. Gruppe United Kingdom, 27. oktober 2014
Good hotel in a good location and great value for

Rooms, bar, hotel style
9,3
Very good
Heidi L. Par United States of America, 25. oktober 2014
Berlin

Location
9,3
Comfortable and clean
Vincent P. Par Hong Kong, 14. oktober 2014
Location, big room

Location, big room, good service
8,3
We have been upgraded to the biggest room in the hotel with two rooms. THe location was good which is next to the station.
Vincent P. Par Hong Kong, 13. oktober 2014
A hotel to recommand

Great Location, Clean, big room
8
The room was clean. The hotel was just few minutes from the station. No in-room wifi. Overall value for the money.
Feroza A. Par United States of America, 10. oktober 2014
Fantastic location in Berlin!

LOCATION, SPACIOUS STUDIO, CLEAN & COMFORTABLE.
9
We were very happy with the ease of getting around Berlin from the Hackescher Markt S-bahn station, around the corner from Adina, and only 2 stops from the Berlin Hauptbahnof (main station). The hotel is walking distance from Museum Island, Alexanderplatz, Reichstag and Brandenburg Gate. Our 8th floor studio was clean, modern and well-equipped, with a view of the TV tower and no street noise. Note that breakfast is NOT included in all room rates, and that internet is only free in the lobby area, and for 30 minutes daily in your room, a slight inconvenience if one has to work longer. Staff was friendly and helpful, but not really able to tell us where to go for good vegetarian food, which we found easily on Rosenthaler, north of the S-bahn station. Highly recommend this hotel for tourists because of its location and good quality.
Jonas B. Par Iceland, 8. oktober 2014
Perfect Location

Location, Standard, Value for Money
9
Perfect....

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt BerlinAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - BadAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - HageAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RekreasjonsfasiliteterAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - SvømmebassengAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - SvømmebassengAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - InngangAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - TreningsromAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong

Kundeanmeldelser - Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, Berlin

AS-AGWEB-3B06