eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

An der Spandauer Bruecke 11, Mitte, Berlin, Tyskland 10178 (Vis kart)

Reserver nå!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Bad Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hage Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Restaurant Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Rekreasjonsfasiliteter Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Svømmebasseng Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Svømmebasseng
Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inngang Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Treningsrom Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotellet
Område Mitte Antall rom: 145

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,9

fra 177 anmeldelser

Verdi for pengene
8,9
Beliggenhet
9,5
Ansattes arbeid
9,1
Hotellforhold/renslighet
9,5
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (177)
Sorter etter:
Kenneth G. Foretningsreisende Norway, 14. mars 2015
Kenny

Nytt ,rent ,sentralt
7,3
Helt ok Hotel .Rommene er ikke så store som de ser ut på bildene .....bombe :)
Thomas A. Par Norway, 26. februar 2015
Bra beliggenhet!

Beliggenhet, store rom, fint hotell.
8
Alt bra, akkurat som forventet i henhold til prisen. Beste må være beliggenheten, vanskelig å finne et bedre sted. Stort minus for å ta betalt for Wi-Fi på rommene på et moderne hotell i 2015. Frokosten på hotellet var også ekstremt overpriset.
Ingolf L. Par Norway, 1. januar 2015
Vennlig service og et hyggelig og rent rom

Vennlig betjening, rent rom og godt plassert ifh forskjellige attraksjoner
8,7
Vi hadde et bra opphold her. Sov godt uten å bli forstyrret av trafikk (hadde rom mot atriumet). Vi prøvde ikke maten på hotellet. Frokoststeder rett rundt hjørnet, kort vei til middagsspisesteder og offentlig kommunikasjon.
Knut S. Par Norway, 1. desember 2014
Julemarked i Berlin

Komplett hybelkjøkken på rommet, Beliggenhet, Renholdet
9,7
Hotellet var over forventning. Mange frokost og spisesteder på Hackescher Markt. Kort vei til offentlig kommunikasjon og dagligvare. Veldig bra!
Per J. Par Norway, 28. september 2014
Helt grei standard, men ikke mer.

Betjeningen var svært serviceinnstillt.
6,3
OK.
Jahn-Arne O. Reiste alene Norway, 16. februar 2014
VELDIG BRA

Meget sentral beliggenhet i Berlin Mitte. Flott og velutstyrt leilighet. Serviceinnstilt betjening.
9,3
En positiv overraskelse! Jeg var tidlig ute og fikk en bra pris. Jeg bestilte som vanlig uten frokost, Berlin har mange steder der man kan spise god frokost for en billig penge, også like i nærheten. Flott og meget velutstyrt leilighet. Betjeningen var utmerket. Bere et steinkast fra S-bahn og Hackesher Markt. Spiste ikke på hotellet og kan derfor ikke utttale meg om kvaliteten på maten.
Christian V. Småbarnsfamilie Norway, 26. juli 2013
Flott opphold

Beliggenhet, standard, leilighetshotell
7,7
Veldig bra opphold! Andre gang vi bodde på hotellet.
Rolf R. Par Norway, 4. juni 2013
Komfortabelt og praktisk rom med god beliggenhet.

Flott og praktisk rom. Beliggenhet.
8,3
Behagelig, men varierende sercice i fra resepsjonspersonalet. Et par burde nok funnet seg en annen jobb.
Amy N. Par United Kingdom, 21. mars 2015
Lovely hotel but far too hot

Location, Standard, Friendlieness
9
Our stay at the hotel was lovely. We had a studio too which was roomy, modern and clean. The staff were lovely and friendly and the breakfast was delicious. The whole place is modern and clean and easy to get around. The restaurant is also part of Berlin Wlecomecard and subject to discount if you for dinner. We went to a different restaurant for dinner, however the breakfast was excellent so I am confident the dinner would be too. However, the temperature of the hotel was far too hot. Both in the lobby as well as in the rooms. In the room we had, the thermostat had a minimum temperature of 18 degrees. We were staying in March when the outside temperature was 11. I wouldn't normally complain, I would simply open the window, but whilst the location of the hotel is fantastic for everything, it is by the railway, with our room outward facing to the road. Unfortunately this meant it was very noisy when open, which resulted in little sleep both nights. All other aspects of the stay were excellent however.
Rachel A. Par United Kingdom, 16. mars 2015
Would stay here again

spacious apartments, very helpful staff, excellent location
9,7
We arrived and were offered a free upgrade to a larger room, which was lovely and well fitted out. The staff were very helpful throughout our stay and the happy hour cocktails in the bar are well worth staying in for.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt BerlinAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - BadAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - HageAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RekreasjonsfasiliteterAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - SvømmebassengAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - SvømmebassengAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - InngangAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - TreningsromAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/salong

Kundeanmeldelser - Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, Berlin

AS-AGWEB-3A08