Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof

Platz vor dem Neuen Tor 6, Mitte, Berlin, Tyskland 10115

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 299 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,8
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,3
Romkomfort/standard
9,1
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (299)
Sorter etter:
Petter R. Par Norway, 26. juli 2015
Fantastisk

Parkeringen, rommene og betjeningen
10
Fantastisk! Rent, delikat og fresht. Kunne vært kokemulighet i tillegg til mikro. Og fri internett på rommet
Rapporter denne anmeldelsen
Nancy N. Familie med store barn Norway, 3. mai 2015
Meget bra

Beliggenhet, standard og hygiene
8,7
Meget bra
Rapporter denne anmeldelsen
Einar R. Familie med store barn Norway, 1. juni 2014
bra

rom,frokost,sted
8,7
meget bra
Rapporter denne anmeldelsen
Mhamed S. Forretningsreisende Norway, 15. mai 2013
super

alt,alt.alt
9
Rapporter denne anmeldelsen
John W. Småbarnsfamilie Ireland, 3. mai 2016
A fine place to stay
6,3
A very nice place to stay and staff and clientele were fine. Facilities fantastic but the additional costs for basics such as WiFi and cot and high price for parking means I mark down slightly.
Rapporter denne anmeldelsen
Natalie S. Forretningsreisende United Kingdom, 9. mars 2016
Great Stay

Facilities, breakfast, location
7,7
The Adina Apartment Hotel was clean and comfortable, with excellent pool and spa facilities. I would recommend the breakfast, which was delicious.
Rapporter denne anmeldelsen
Jennifer G. Par Australia, 22. desember 2015
Everything you need fir a great trip

Service- the reception staff are friendly and helpful. Great facilities in the rooms. Comfortable foyer to relax in.
9,3
I really enjoyed our one night stay . The only thing that u would change is to have free wi-fi in the rooms .
Rapporter denne anmeldelsen
John C. Par United Kingdom, 9. desember 2015
Berlin

Facilities Staff Value
9
Superb nice hotel with great facilities
Rapporter denne anmeldelsen
See M. Familie med store barn Singapore, 15. november 2015
spacious, 800m to 1km to the centre station

spacious, washer and dryer
6,7
The stay was fine. But strongly recommend that the Adina management to review their wifi access policy
Rapporter denne anmeldelsen
John C. Par Ireland, 30. oktober 2015
great hotel

great hotel
8
Great hotel
Rapporter denne anmeldelsen
1-4 av 4 anmeldelser
Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof BerlinAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Mat og drikkeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Mat og drikkeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - GjesteromAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - MøteromAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - GjesteromAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - SvømmebassengAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - TreningsromAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - BarneklubbAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - BarneklubbAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - GjesteromAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Inne i hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - SvømmebassengAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Pub/salongAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - GjesteromAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - GjesteromAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - GjesteromAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - ResepsjonAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Utsiden av hotelletAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - MøteromAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - ResepsjonAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestaurantAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - GjesteromAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B03