eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Amata Resort

189/29 Rat-U-Thit 200 Pee, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Svømmebasseng Amata Resort Phuket - Svømmebasseng Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom
Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Gjesterom Amata Resort Phuket - Utsiden av hotellet Amata Resort Phuket - Utsiden av hotellet Amata Resort Phuket - Utsiden av hotellet Amata Resort Phuket - Utsiden av hotellet Amata Resort Phuket - Lobby Amata Resort Phuket - Lobby Amata Resort Phuket - Restaurant
Område Patong Antall rom: 213
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 3014 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Sted
8,6
Ansattes arbeid
7,7
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (3014)
Sorter etter:
Svein E. Reiste alene Norway, 24. september 2014
Mye bråk. vekket hver morgen av støy fra rengjørin

Beliggenhet. pris
6,7
Greit nok. Mye støy. Dårlig wifi.
Elna B. Par Norway, 2. august 2014
Sentralt og billig Hotel

Beliggenhet, pris, rommet
8
Bodde her 4 netter, helt greit Hotel, litt harde senger, god frokost, har bodd på dette hotellet før og vil nok bo her igjen 😀 Flotte basseng også det på taket.
Svein E. Par Norway, 30. juli 2014
ok hotel til ok pris.

belligenhet,pris,størrelse på rom.
6
Har bodd der før,så jeg viste jo hva jeg kom til,helt greit til den prisen,ingen luxus,men bra belliggenhet i forhold til natteliv,strand og shopping,kan anbefales om man vil ha greit hotel uten å blakke seg fullstendig.
Gabriella W. Par Sweden, 3. april 2014
Budgethotell med bra läge nära banglaroad

Nära till huvudgata. Nattlivet. Nära till stranden
6,3
Ett hotell som absolut var värt pengarna men dåligt poolområde och väldigt slitet hotell. Men är du ute efter nattliv i Phuket och ser hotellet som endast en sovplats måste det vara det absoluta valet. Detta var första hotellet vi bodde på och tyckte det va helt ok fram tills vi stannade på andra resorter och insåg att detta var mer som ett enklare hotell och absolut ingen resort som de skriver att det är! Inget strandläge så alltså inga solstolar vid stranden som ligger 5 minuter bort med promenad. Pool och solstolarna i poolområdet ligger på skuggsida så ingen sol under hela dagen.
Terje H. Par Norway, 13. mars 2014
hyggelig betjening,nær natteliv,men rolige omgivel

rent,beliggenhet,roligt
8
hadde en fin uke her,hyggelig betjening,ok frokost,nær natteliv og shopping,ingen støy fra nattelivet,så vil absolutt anbefalle dette hotellet
Kjell A. Par Norway, 26. januar 2014
helt greit hotell, god frokost, ok rom,

Pris, god parkering, lokasjon , ok rom.
7
Dette var et OK hotell, rommene vil variere siden de har 3 forskjellige avdelinger, god variert frokost. Ligger sentralt til.
Svein E. Par Norway, 27. desember 2013
flott opphold,med mange muligheter.

sentralt beliggende,midt i suppa,men rolig nok for å sove om natta,relativt store rom,betjening som forstår engelsk.
7,3
vi hadde et bra opphold på Amata,var litt uheldig i forhold til att det sto en aircondition på utsiden som bråkte fælt,var noe gale med den,ble tilbudt to andre rom.men p.g.a.pågående byggestøy valgte vi å bli,dette gjelder rom 316,vil vel anbefale å booke rom med bassengutsikt,og ikke i første etasje,da det er mye innsyn.Bra frokost-buffet,men på 14.dager blir man litt lei,lite eller ingen variasjon,men bra eggstasjon.Bra valutta for pengene.
Senad B. Reiste alene Sweden, 24. desember 2013
kommer inte bo här igen

shoppingläget personal mat
4,7
Mögel i badrummet, inte centralt läge poolen var katastrof
Arne V. Reiste alene Sweden, 5. september 2013
väl städat,trevlig peronal,bra hotel.

centralt städning bra rum vänlig och hjälpsam peronal.
9,3
allt var bra men det var förmycket barn som sprang i hotellets korridor sent på kvällen som gammal 73år vill man sova vid 23tden på kvällen. ändrar ni på detta kan jag komma tillbaka. medvänlig hälsning Arne Helmer från Sweden.
Mona F. Familie med store barn Norway, 19. juli 2013
flott opphold

Fikk en flott velkomst, med en kald velkomstdrikk og smilende, hyggelig betjening. Store, fine rom. Bra bassengområde.
9,3
Vi er en familie på fire som hadde et flott opphold på hotellet. En veldig hyggelig betjening som hilste og prata med oss hver gang vi kom inn på hotellet. Rommene var store og fine og reine. Hotellet ligger sentralt i forhold til shopping og restauranter. En ti-minutters gåtur til stranda. Fint bassengområde for store og små, med muligheter for å kjøpe enkel mat og drikke.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Amata Resort PhuketAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - SvømmebassengAmata Resort Phuket - SvømmebassengAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - Utsiden av hotelletAmata Resort Phuket - Utsiden av hotelletAmata Resort Phuket - Utsiden av hotelletAmata Resort Phuket - Utsiden av hotelletAmata Resort Phuket - LobbyAmata Resort Phuket - LobbyAmata Resort Phuket - RestaurantAmata Resort Phuket - Mat og drikkeAmata Resort Phuket - Mat og drikkeAmata Resort Phuket - SvømmebassengAmata Resort Phuket - SvømmebassengAmata Resort Phuket - SvømmebassengAmata Resort Phuket - SvømmebassengAmata Resort Phuket - SvømmebassengAmata Resort Phuket - ButikkerAmata Resort Phuket - FasiliteterAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - GjesteromAmata Resort Phuket - Gjesterom


AS-AGWEB-3A04