Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Andaman Cannacia Resort & Spa

212 Koak Tanod Road, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gjesterom Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gjesterom Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Bad Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gjesterom Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gjesterom Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gjesterom Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gjesterom Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gjesterom Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Varmt bad Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gjesterom Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gjesterom Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Spa Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurant Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurant Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurant Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Spa
Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Lobby Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Spa Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Lobby Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Lobby Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurant Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurant Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurant
Område Kata Antall rom: 113

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 224
anmeldelser

Verdi for pengene
7,5
Beliggenhet
7,0
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (224)
Sorter etter:
Jorunn R. Par Norway, 14. desember 2013
Avslappende førjulsferie

Hotellområdet, hageanlegg og basseng alltid ryddig og rent. Rom, utmerket rengjøring. Utmerket frokostbuffet.
9
Dette er vårt tredje opphold på hotellet. Vi liker oss veldig godt der og kan tenke oss å returnere dit. Ligger fint til litt opp fra stranda med god utsikt. Vakker belysning på kveldstid. Ble meget godt ivaretatt av vennlig betjening. God frokost med mange thailandske retter.
Rapporter denne anmeldelsen
Hilde S. Gruppe Norway, 24. november 2012
Greit hotell for en rimelig penge

Bra spa avdeling
6,7
Greit og billig hotell. Vi fikk et rom det luktet kloakk på og gav beskjed om det. Da ble vi lovet refusjon av penger for en natt da de ikke hadde annet rom til oss samme dag, og nytt rom dagen etter. Det nye rommet var veldig fint, men da vi skulle få tilbake penger,nektet de plutselig for at det lot seg gjøre. De kunne aldri gi noen pengene tilbake. Ellers hyggelig personale. Grei frokost, gratis buss til kata beach hver halvtime på dagtid. Veldig bratt bakke opp til hotellet, så greit med skyss.
Rapporter denne anmeldelsen
Erik W. Reiste alene Norway, 18. februar 2012
Middels flott hotell med god service

Fine hellrom, god service
7
Jeg hadde et flott opphold på hotellet. God service og middels standard som forventet etter scandinavisk målestokk. Betjeningen var serviceinnstilt og maten god.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Unngå turistfellene. Dra på tur alene. Bruk mopedtaxi eller dra til fots.
Rapporter denne anmeldelsen
Rune G. Par Norway, 4. februar 2010
Citadel Inn Makati Hotel, Manila, Philippines

Servicen til de ansatte i basseng baren.
3,7
Dette var 3 året på rad vi bodde på hotellet. Fra tidligere år så har hotellet virkelig tapt seg. Servicen var dårlig, de ansatte i resepsjonen snakket dårlig engelsk. Som skapte mye misforståelser. I tillegg så måtte vi bytte rom pga rot med bookingen vår. Hotellet anbefales ikke utfra standard og prisklasse.
Rapporter denne anmeldelsen
Richellmae N. Par Philippines, 24. juli 2015
Getaway

the staff was nice and attentive and very helpful.Joanne help us alot in regards with room ,locayion and even places to visit and transportation wise!
7,7
Our stay was perfect, except maybe that the hotel is on the hill and there is no elevator. its quite tiring though to climb up the hill and to your room especially when u stay at higher level. staff wise are very good.
Rapporter denne anmeldelsen
Kerriann M. Par United States of America, 18. juni 2015
Beautiful view and nice staff. Very accommodating

View, staff and cleanliness
8
Our stay was great and we would stay again in the future
Rapporter denne anmeldelsen
Nick P. Par United Kingdom, 6. juni 2015
Lovely holiday, average hotel

views, quiet, pool area
6
The hotel has fantastic views but as a result you have a huge hill to live with. If the courteousy bus ran more frequently and after 5pm this would make the hotel more attractive. The pool area is lovely and being a small hotel its nice to not be fighting over sunbeds. the breakfast is average, staff don't readily check the buffet and find they run out of lots of stuff and its not replaced. Staff have very limited English and struggle to understand your requests
Rapporter denne anmeldelsen
Minahela D. Par Croatia, 27. april 2015
Excellent stay with the most helpful staff!

Amazing location far from the crowded city, 5 minutes to the beach, very helpful staff
10
We had the most amazing holidays thanks to a very kind woman at the reception who gave us a free upgrade from the villa room to suite with a stunning view! Resort is so relaxing with lots of nature around. Takes only 5 minutes to reach beautiful Kata beach and many restaurants there. Food in the hotel was a bit pricey but I expected it to be even more expensive considering it's a resort. Staff is very very helpful, will never let you carry your bags. Also have a welcome drink for you to relax after a long trip. For me, they deserve 10+!
Rapporter denne anmeldelsen
Thaweesak B. Småbarnsfamilie Thailand, 14. april 2015
Trip in Phuket, Thailand

Low price, Good Service, Well room
9,3
Very happy and I would like to Thanks a Andaman hotel for they allowed my Son to joint with me.
Rapporter denne anmeldelsen
David H. Par United Kingdom, 5. mars 2015
Lovely Hotel, well situated

Helpful staff, Very attractive setting including our own spar bath on the balcony, Good food choice
8,7
Really enjoyed stay. We found the aircon in the room to be just about adequate. Poor Wifi in room. Otherwise a very pleasant stay in a room with an amazing view from the balcony.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Andaman Cannacia Resort & Spa PhuketAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GjesteromAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GjesteromAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - BadAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GjesteromAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GjesteromAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GjesteromAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GjesteromAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GjesteromAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Varmt badAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GjesteromAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GjesteromAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - SpaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurantAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurantAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurantAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - SpaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - SvømmebassengAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - SvømmebassengAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - SpaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - SvømmebassengAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurantAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurantAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C03