Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngern Road, Tri-trang, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Glimrende
8,6
basert på 1556 anmeldelser
  • Område Patong
  • Rom : 150
  • Gratis Wifi

  • Spar penger med
    vår prisgaranti
  • Velg blant
    over 600 000 hoteller
  • Vi hjelper deg på
    engelsk og 12 andre språk
Ikke vent til det er for sent! Bestill nå så du ikke går glipp av dagens pris. Agoda Tip

Bestill nå Betal senere

Tilgjengelig nå på tusenvis av hotellrom.

Bestill smart. Bestill Agoda.

Romtyper
Maks.
Priser
Deluxe med balkong med frokost
Familierom (2 voksne, 2 barn )
Deluxe med balkong med frokost
Familierom (2 voksne, 2 barn )
Club med frokost
Club med frokost
Suite med boblebad
Suite med boblebad
Duplex 1 soverom boblebad
Duplex 1 soverom boblebad
Suite ved bassenget
Suite ved bassenget

 

legg inn dine datoer
for å se våre beste priser

ResortplanerKlikk her for å se fulle resortplaner
Fasiliteter ved Avista Hideaway Resort & Spa Phuket
Fasiliteter

24-timers resepsjon

24-timers romservice

skyss til/fra flyplass

minibank på stedet

barnepass

bar

grillutstyr

forretningssenter

bilutleie

parkeringsplass

kaffebar

concierge

heis

VIP-rom

fasiliteter for funksjonshemmede

familierom

vaskeri

bibliotek

oppbevaringsskap

bagasjeoppbevaring

møte-/selskapslokale

aviser

bar ved svømmebassenget

restaurant

romservice

safe

felles stue/TV-område

transportservice

røykeområde

omvisningsturer

Idrett og fritidssysler

badekar

badstue

barneklubb

biljard

bordtennis

dampbad

hage

massasje

spa

spillrom

svømmebasseng (barn)

treningssenter

utendørs svømmebasseng

  
Internett

gratis wifi på alle rom

wifi i fellesområder

 
Parkering

betjent parkering

parkeringsplass

 
Språkene som snakkes

engelsk

filippinsk

hindi

nepali

thai

 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Beleilig plassert i Phuket,er Avista Hideaway Resort & Spa Phuket en flott base for å utforske denne livlige byen. Hotellet er ikke langt fra sentrum: kun 1 Km bort, og det tar normalt ca 40 minutter til flyplassen. Besøkende til hotellet kan ta glede i å besøke byens største attraksjoner:. Train Thai Boxing, Dive Supply, Bangla Road

Ved å tilby sine gjester førsteklasses tjenester og et bredt spekter av fasilitete er, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket forpliktet til å sikre at ditt opphold blir så komfortabelt som mulig. For å nevne noen av hotellets fasiliteter, er det gratis wifi på alle rommene, 24-timers resepsjon, 24-timers romservice, fasiliteter for funksjonshemmede, bagasjeoppbevaring.

Opplev romfasiliteter av høy kvalitet, inkludert trådløst Internett (gratis), internettilgang (trådløs), privat svømmebasseng, boblebad, røykfrie gjesterom, for å hjelpe deg lade opp batteriene etter en lang dag. Enten du er en fitness entusiast eller bare er ute etter en måte å slappe av etter en hard dag, vil du bli underholdt av toppklasse rekreasjonsfasiliteter som badekar, treningssenter, badstue, utendørs svømmebasseng, spa. Avista Hideaway Resort & Spa Phuket er ditt et stops mål for innkvartering i Phuket.
Please note the occupancy for each room type as follows:

Beuna Vista: Maximum two adult with two kids or maximum three adults only (extra bed is available with an additional charge and no children).
Family Vista: Maximum two adults with two kids or three adults with one kid (extra adult with an additional charge). Four adults are not allowed in this or any other room category.
Club Vista: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Duplex Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Tropical Hideaway Pool Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.

Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12. The charge must be paid directly at the hotel.



Avgift for transport til/fra flyplass
1700 THB

Utsjekking til
12:00 AM

Avstand fra bysentrum
1 Km

Avstand til flyplass
35. Km

Rom/etasjer uten røyking
Yes

Antall barer
4

Antall etasjer
3

Antall restauranter
6

Antall rom
150

Elektrisk spenning på rom
220

Tid til flyplassen (minutter)
40

Hotell bygd i
2012


Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 1556
anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
7,6
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
9,2
Mat/middag
8,3
Alle anmeldelser (1556)
Sorter etter:
Ole T. Par Norway, 2. mai 2014
Super flott hotell!

Rom, basseng, rolig beliggenhet.
9,3
Kjempeflott hotell, sansyneligvis beste hotelle jeg har vært på! Har vært her 2 ganger på de siste 3 år. Ligger rett utenfor patong beach. Utrolig flotte basseng, rom og generelt hotellet. Hotelle bør oppleves!
Ole T. Par Norway, 11. juni 2013
Pent, nytt, flotte og store rom.

Rom, basseng og rolig.
8
Hadde fine, late dager på avista, flotte store rom. Kjempeflotte bassengområder.
Andre R. Gruppe Norway, 15. desember 2012
Bra hotell

Jacuzzi på balkongene
7
Fint hotell, vanskelig med kommunikasjon. Ikke så god service. Fine detaljer på hotellet. Dyr, men bra massasje studio tilknyttet hotellet.
Luke A. Par Australia, 25. juli 2015
Above average

spa pool rooftop restaurant
8,7
the Avista is a great place to stay, all though the staff at the lobby need to improve their service and their understanding of English and time management
Elena F. Småbarnsfamilie Russia, 25. juli 2015
7,9

Food
7,7
Ok
Rickson L. Par Portugal, 21. juli 2015
Christine at the front desk needs a promotion

The views, the hotel in beautifully designed and the rooms are excellent though needs some maintenance
7,3
We are a young European couple. We checked in alright and requested for change to a room with a view which Christine at the front desk graciously agreed to accommodate the following day as the hotel was fully booked. The hotel is not centrally located but has hourly shuttle service into town. We decided to head into town and were informed by a crook housekeeping staff that we need to pay the hotel driver immediately which we did. However during checkout we were charged again for the taxi service. We took this up with Christine who resolved this issue that we were not charged again. Beware of mosquitoes, the hotel is full of them which is fair given that the hotel is located in the mountains. The pool was lovely and the gentleman at the bar was very helpful. I would definitely return to the Avista Hideaway.
Mulham A. Par Oman, 17. juli 2015
Like a fantasy Unbelievable

Location spa and decoration
10
As I saied any one stays in this hotel he will be shocked!! Amazing hotel like a palace, many swimimg pools and a very nice buffet
Don S. Familie med store barn Sri Lanka, 16. juli 2015
The real hideaway of Phuket and Patong..

Location, staff, ambience..
2,7
We spent 3 nights in July 15. Absolutely stunning location. Great views over the ocean. Close enough to enjoy the sights, just far enough from the madding crowds. The staff are attentive, hospitable and gracious. The 'spirit to serve' is very evident with all staff. The shuttle to Patong and Paradise beach works like a charm. We were upgraded to a family room without requesting. Impeccable rooms, large but inviting. Great bath and rain shower. Soft lighting with easy control. Spotless housekeeping each day. The 'blackout curtain' ensures a decent nights sleep. Service and attentiveness of the staff of the Visa restaurant was perfect. Adequate variety over the 3 day stay on the breakfast buffet. Great coffee and perfectly made lattes. Christine is the consummate guest relations officer. The time she spends each morning at every table at the Vista restaurant is admirable. Genuine and personable. Offers great suggestions on how to get the best of your stay. Nicole at the reception assisted with a lost bag and Cindy was helpful with general inquires. As we had a very late flight, we were offered a room to shower prior to the flight by Wanipilas a Reception staff, really adding the cherry on the cake. Being in the service industry and having stayed at a number of grand hotels, the Avista ranks high. Memorable stay. A local Thai brand hotel, much better choice over the mainstream chains. Has character and independent charm and not a 'cookie cutter' design.
Samantha K. Par Australia, 16. juli 2015
Very helpful staff and great facility's

Staff food accomodation awsome
9,3
Awsome
Christiane T. Småbarnsfamilie United Kingdom, 11. juli 2015
Meh.

Nice pools, Sizzle restaurant, Paradise Beach
5,3
This hotel is fine, but it is certainly not 5*. The rooms have seen better days - a lot of the furniture is chipped, our sink mysteriously clogged and a neighbouring room's cigarette smoke was pumped into our room via the centralised air conditioning. We could clearly hear the lift bells and conversations in the hallway and one morning we got a wake up call at 0530am that we did not book. The layout of the hotel complex is very confusing to say the least. We were with an infant and it is not possible to move around the hotel with a stroller - there are stairs everywhere and no direct lift access from reception to rooms (5-10 minute walk). Several of the restaurant staff were very lovely (particularly Rhylle) but we had a couple of dodgy experiences with other staff with booking taxi's and a general lack of initiative to assist. There is also construction happening all around the hotel so it's noisy and the view is spoilt by cranes and building site. The shuttle into Patong is irregular and is an open tuk tuk, so if you are traveling with a baby you have to ask them to sit in the passenger seat (which they were happy to do). It's not comfortable, it's hot and certainly not 5*. That said, we got a deal so it wasn't hugely expensive (although expensive enough). Paradise Beach was nice and the restaurant there a bit more authentic. It wasn't terrible but I wouldn't revisit.
< Forrige side 1-10 av 1556 anmeldelser Neste side >

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Kunder som tittet på dette Feriebolig var også interessert i......

The Nap Patong Hotel

The Nap Patong Hotel

Glimrende 8,7

fra 3380
anmeldelser

Sted: Patong

Med sin beliggenhet i Patong, er The Nap Patong Hotel det perfekte stedet for å oppleve Phuket og...

Millennium Resort Patong Phuket

Millennium Resort Patong Phuket

Glimrende 8,4

fra 4081
anmeldelser

Sted: Patong

Ligger i det vakre området Patong, Millennium Resort Patong Phuket har en dominerende posisjon i...

Amaya Beach Resort and Spa Phuket

Amaya Beach Resort and Spa Phuket

Glimrende 8,1

fra 210
anmeldelser

Sted: Patong

Amaya Beach Resort and Spa Phuket, som ligger i Patong, Phuket, er et populært valg for reisende....

Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa

Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa

Glimrende 8,9

fra 444
anmeldelser

Sted: Koh Yao Yai

Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa ligger i Koh Yao Yai område av Phuket og er ideelt for moro og...

Kunder liker denne typen feriebolig på grunn av:
Området anbefales for:
  • natteliv
  • shopping
  • strender
Avstand til flyplass:
  • Phuket internasjonale flyplass (25.3 Km)
Kommentarer fra kundene:
  • "Vennlig personale:" , "Great room design" , "Nytt hotelll"
Topp attraksjoner i området:
  • Dive Supply (2.2 Km / 27 minutts gange)
  • Savoey Restaurant (2.4 Km / 29 minutts gange)
  • Bangla Road (2.5 Km / 30 minutts gange)
  • Jungcelon kjøpesenter (2.6 Km)
Merk deg: Avstander er målt i luftlinje, kalkulert fra et startpunkt til et destinasjonspunkt.

Customer Support


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C06