Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Glimrende
8,6
basert på 1527 anmeldelser
  • Område Patong
  • Rom : 150
  • Gratis Wifi

  • Spar penger med
    vår prisgaranti
  • Velg blant
    over 600 000 hoteller
  • Vi hjelper deg på
    engelsk og 12 andre språk
Ikke vent til det er for sent! Bestill nå så du ikke går glipp av dagens pris. Agoda Tip

Bestill nå Betal senere

Tilgjengelig nå på tusenvis av hotellrom.

Bestill smart. Bestill Agoda.

Romtyper
Maks.
Priser
Deluxe med balkong med frokost
Familierom (2 voksne, 2 barn )
Deluxe med balkong med frokost
Familierom (2 voksne, 2 barn )
Club med frokost
Club med frokost
Suite med boblebad
Suite med boblebad
Duplex 1 soverom boblebad
Duplex 1 soverom boblebad
Suite ved bassenget
Suite ved bassenget

 

legg inn dine datoer
for å se våre beste priser

ResortplanerKlikk her for å se fulle resortplaner
Fasiliteter ved Avista Hideaway Resort & Spa Phuket
Fasiliteter

24-timers resepsjon

24-timers romservice

skyss til/fra flyplass

minibank på stedet

barnepass

bar

grillutstyr

forretningssenter

bilutleie

parkeringsplass

kaffebar

concierge

heis

VIP-rom

fasiliteter for funksjonshemmede

familierom

vaskeri

bibliotek

oppbevaringsskap

bagasjeoppbevaring

møte-/selskapslokale

aviser

bar ved svømmebassenget

restaurant

romservice

safe

felles stue/TV-område

transportservice

røykeområde

omvisningsturer

Idrett og fritidssysler

badekar

badstue

barneklubb

biljard

bordtennis

dampbad

hage

massasje

spa

spillrom

svømmebasseng (barn)

treningssenter

utendørs svømmebasseng

  
Internett

gratis wifi på alle rommene

wifi i fellesområder

 
Parkering

betjent parkering

parkeringsplass

 
Språkene som snakkes

engelsk

filippinsk

hindi

nepali

thai

 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Beleilig plassert i Phuket,er Avista Hideaway Resort & Spa Phuket en flott base for å utforske denne livlige byen. Hotellet er ikke langt fra sentrum: kun 1 Km bort, og det tar normalt ca 40 minutter til flyplassen. Besøkende til hotellet kan ta glede i å besøke byens største attraksjoner:. Train Thai Boxing, Dive Supply, Bangla Road

Ved å tilby sine gjester førsteklasses tjenester og et bredt spekter av fasilitete er, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket forpliktet til å sikre at ditt opphold blir så komfortabelt som mulig. For å nevne noen av hotellets fasiliteter, er det gratis wifi på alle rommene, 24-timers resepsjon, 24-timers romservice, fasiliteter for funksjonshemmede, bagasjeoppbevaring.

Opplev romfasiliteter av høy kvalitet, inkludert trådløst Internett (gratis), internettilgang (trådløs), privat svømmebasseng, boblebad, røykfrie gjesterom, for å hjelpe deg lade opp batteriene etter en lang dag. Enten du er en fitness entusiast eller bare er ute etter en måte å slappe av etter en hard dag, vil du bli underholdt av toppklasse rekreasjonsfasiliteter som badekar, treningssenter, badstue, utendørs svømmebasseng, spa. Avista Hideaway Resort & Spa Phuket er ditt et stops mål for innkvartering i Phuket.
Please note the occupancy for each room type as follows:

Beuna Vista: Maximum two adult with two kids or maximum three adults only (extra bed is available with an additional charge and no children).
Family Vista: Maximum two adults with two kids or three adults with one kid (extra adult with an additional charge). Four adults are not allowed in this or any other room category.
Club Vista: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Duplex Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Tropical Hideaway Pool Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.

Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12. The charge must be paid directly at the hotel.



Avgift for transport til/fra flyplass
1700 THB

Utsjekking til
12:00 AM

Avstand fra bysentrum
1 Km

Avstand til flyplass
35. Km

Rom/etasjer uten røyking
Yes

Antall barer
4

Antall etasjer
3

Antall restauranter
6

Antall rom
150

Elektrisk spenning på rom
220

Tid til flyplassen (minutter)
40

Hotell bygd i
2012


Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 1527
anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
7,5
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
9,2
Mat/middag
8,3
Alle anmeldelser (1527)
Sorter etter:
Ole T. Par Norway, 2. mai 2014
Super flott hotell!

Rom, basseng, rolig beliggenhet.
9,3
Kjempeflott hotell, sansyneligvis beste hotelle jeg har vært på! Har vært her 2 ganger på de siste 3 år. Ligger rett utenfor patong beach. Utrolig flotte basseng, rom og generelt hotellet. Hotelle bør oppleves!
Ole T. Par Norway, 11. juni 2013
Pent, nytt, flotte og store rom.

Rom, basseng og rolig.
8
Hadde fine, late dager på avista, flotte store rom. Kjempeflotte bassengområder.
Andre R. Gruppe Norway, 15. desember 2012
Bra hotell

Jacuzzi på balkongene
7
Fint hotell, vanskelig med kommunikasjon. Ikke så god service. Fine detaljer på hotellet. Dyr, men bra massasje studio tilknyttet hotellet.
Soh L. Familie med store barn Singapore, 30. juni 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9,7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco D. Par Portugal, 27. juni 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9,7
Leah V. Par Canada, 26. juni 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco D. Par Portugal, 25. juni 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9,7
Vivek V. Par India, 25. juni 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
Colaco D. Par Portugal, 24. juni 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9,7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.
Yuk W. Småbarnsfamilie Hong Kong, 24. juni 2015
Super nice and comfortable

comfortable
9,3
< Forrige side 1-10 av 1527 anmeldelser Neste side >

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Kunder som tittet på dette Feriebolig var også interessert i......

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Glimrende 8,7

fra 1843
anmeldelser

Sted: Kata

Enten du er turist eller på forretningsreise, Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach er et godt...

Baan Laimai Beach Resort

Baan Laimai Beach Resort

Veldig bra 7,8

fra 5325
anmeldelser

Sted: Patong

Millennium Resort Patong Phuket

Millennium Resort Patong Phuket

Glimrende 8,4

fra 4053
anmeldelser

Sted: Patong

Hvis det du leter etter er en beleilig beliggenhet i Phuket, let ikke lenger enn til Millennium...

Kalima Resort & Spa

Kalima Resort & Spa

Veldig bra 8

fra 1862
anmeldelser

Sted: Patong

Resepsjonen, ansatte, frokost terrassen . Elna, Norway 14. august 2014
Kunder liker denne typen feriebolig på grunn av:
Området anbefales for:
  • natteliv
  • shopping
  • strender
Avstand til flyplass:
  • Phuket internasjonale flyplass (25.3 Km)
Kommentarer fra kundene:
  • "Vennlig personale:" , "Great room design" , "Nytt hotelll"
Topp attraksjoner i området:
  • Dive Supply (2.2 Km / 27 minutts gange)
  • Savoey Restaurant (2.4 Km / 29 minutts gange)
  • Bangla Road (2.5 Km / 30 minutts gange)
  • Jungcelon kjøpesenter (2.6 Km)
Merk deg: Avstander er målt i luftlinje, kalkulert fra et startpunkt til et destinasjonspunkt.

Customer Support


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C04