Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Glimrende
8,7
basert på 1857 anmeldelser
  • Område Kata
  • Rom : 143
  • Gratis Wifi

  • Spar penger med
    vår prisgaranti
  • Velg blant
    over 600 000 hoteller
  • Vi hjelper deg på
    engelsk og 12 andre språk
Romtyper
Maks.
Priser
Club
Deluxe
Deluxe
Deluxe med frokost
Club
Grand deluxe
Grand deluxe

 

legg inn dine datoer
for å se våre beste priser

Fasiliteter ved Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach
Fasiliteter

24-timers resepsjon

skyss til/fra flyplass

barnepass

bar

forretningssenter

parkeringsplass

kaffebar

concierge

valutaveksling

heis

rask inn-/utsjekking

fasiliteter for funksjonshemmede

familierom

vaskeri

bibliotek

oppbevaringsskap

bagasjeoppbevaring

møte-/selskapslokale

bar ved svømmebassenget

restaurant

romservice

safe

transportservice

røykeområde

omvisningsturer

  
Idrett og fritidssysler

badekar

badstue

barneklubb

dampbad

hage

massasje

spa

svømmebasseng (barn)

treningssenter

utendørs svømmebasseng

  
Internett

gratis wifi på alle rom

wifi i fellesområder

 
Parkering

parkeringsplass

  

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Renovert i 2009, garanterer Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach at gjestene får et hyggelig opphold, enten de er i Phuket for forretninger eller fornøyelse. Spenningen i sentrum er bare 20 km unna. Med byens viktigste attraksjoner, som Dino Park, Kata Beach, Kata utsiktspunkt, innen nær rekkevidde, vil besøkende til hotellet sette pris på hotellets beliggenhet.

Fasiliteter og tjenester tilgjengelig ved Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach sikrer gjester et hyggelig opphold. Hotellet tilbyr tilgang til et bredt spekter av tjenester, herunder gratis wifi på alle rom, 24-timers resepsjon, fasiliteter for funksjonshemmede, rask inn-/utsjekking, bagasjeoppbevaring.

Gjestene kan velge fra 143 rom, som alle er fredfulle og harmoniske. Dagen lang kan du nyte den avslappende atmosfæren i badekar, treningssenter, badstue, utendørs svømmebasseng, spa. Når du er på jakt etter komfortabel og praktisk innkvartering i Phuket, blir Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach ditt andre hjem.
Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12, and it is to be paid directly at the hotel.



Barn og ekstra senger:
Spedbarn 0-5år
Bor gratis i eksisterende seng. Merk, hvis du trenger en barneseng kan det påløpe flere avgifter.
Barn 6-12år
Bo gratis på eksisterende senger.

Gjester over 12 år er å regne som voksne.

Ekstra senger avhenger av romtypen du velger, sjekk reglene for hvert rom for mer informasjon.


For bestillinger av mer enn 5 rom, er det mulig andre regler regler og tillegg gjelder.


Avgift for transport til/fra flyplass
1500 THB

Frokostgebyr
500 THB

Innsjekking fra
12:00 PM

Utsjekking til
12:00 PM

Avstand fra bysentrum
20 km

Avstand til flyplass
45 km

Rom/etasjer uten røyking
Yes

Antall barer
1

Antall etasjer
5

Antall restauranter
1

Antall rom
143

Elektrisk spenning på rom
220

Tid til flyplassen (minutter)
45

Hotell bygd i
2009

Året hotellet sist ble renovert
2009


Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 1857
anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Beliggenhet
8,0
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,2
Alle anmeldelser (1857)
Sorter etter:
Olga M. Par Russia, 24. juli 2012
Stejarner på hotellet stemmer 100%

Rolig plass som passer å reise med barna
10
Koselig store rom, fin basseng, utrolig bra servicen, mat. Ligger nær stranden.
Tips om hotellegenskap: En bratt bakke på vei til hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Merete L. Småbarnsfamilie Norway, 11. juli 2012
Veldig bra hotell og super service

Fine rom ,god mat og bra fasiliteter
9,3
Bra fasiliteter for store og små, hotellet ligger oppe på en topp bratt bakke opp fra stranden. Vi var mest på hotellet og badet pga været. Fine rom med god plass, pluss med kjøleskap. God mat i restauranten både frokost,lunsj og middag. Kommer gjerne tilbake, veldig hyggelig betjening.
Rapporter denne anmeldelsen
Vibeke S. Småbarnsfamilie Norway, 30. april 2012
Flott familiehotell med super service!

Supert for barnefamilier!
8,7
Dette hotellet er virkelig et godt alternativ for småbarnsfamilier på Kata. Hotellet ligger på toppen av en bratt bakke med flott utsikt over Kata Beach. Bassengområdet egner seg godt for dem som vill ligge og steke seg i solen, men har også flotte områder med skygge nok til at små barn kan leke uten fare for å bli brent. De ansatte på hotellet er svært serviceinstilte og kan generelt bra engelsk. Kommer gjerne tilbake.
Restauranttips: Two Chefs mellom Kata og Karon er et godt restauranttips. Det samme er Italienske Capannina på Kata Beach.
Rapporter denne anmeldelsen
Karl-Erik A. Par Norway, 1. oktober 2011
kjempe service

bra basseng
6
oppholdet ved dette hotellet er smaken av luksus til en billig penge fra agoda.no egen spa avdeling, litt dyre priser men fantes endel rabatter. god service fra alle. godt utvalg på frokosten. stor fin frokostsal. gode internett forhold, aktivitetsrom. gode senger, dyner og pute. rene rom, enkelt å få tak i tuk tuk, sto rett utafor hotellet
Rapporter denne anmeldelsen
John H. Småbarnsfamilie Australia, 1. august 2015
Great for the Family to get together

Location, Service staff and Beach
9,3
Our second time there and loved it again, blessed with great weather and the week topped off by the great service and attitude of the staff, really made us feel welcome
Rapporter denne anmeldelsen
Merrilyn L. Gruppe Australia, 24. juli 2015
Relocated and free upgrade/lunch

Great customer service, excellent lunch, quiet
9
We were relocated to the other Avista Resort at Patong Beach as our room had water damage. The reception were very kind and offered us a free bus and 3 course lunch to compensate. Friendly welcome at reception with complimentary drinks and towels. Another couple experienced similar issues with the hotel overbooking their room so make sure you confirm your stay!
Rapporter denne anmeldelsen
Darae J. Par South Korea, 29. juni 2015
humid room :(

staff. food. cleaness
8,3
staff was super kind, room was clean. location was not bad! I really liked this hotel when i got here. was amazing.... but Room was too humid... I couldnt fall asleep. :( I dont know the reason. i also stayed other hotel in Phuket. only this hotel was humid like crazy :(((
Rapporter denne anmeldelsen
Suki M. Par Hong Kong, 25. juni 2015
free parking, value for money

near beach, nice pool, good service
9
The hotel look like 4 stars hotel but service and staffs meet 5 stars standard and room very big. Breakfast not really good, I stay 5 nights but every day breakfast was same, recommed peoples stay here.
Rapporter denne anmeldelsen
Chee K. Familie med store barn Singapore, 24. juni 2015
Beautiful sea views from sea facing rooms

Good view from sea facing room, cleanliness, courteous English speaking staff.
9,7
Great for relaxing stay with in-house restaurant. Steep but short climb to the hotel from Kata beach.
Rapporter denne anmeldelsen
Kashif M. Småbarnsfamilie Pakistan, 24. juni 2015
Wil die to walk all da way up for hotel!!

Staff , room
6,7
I m surprised no one ever mentioned or mayb it didnt cross me befr selecting da hotel dat it was up on hill n it was so steep! I had shortness of breath while climbing up, dey should atleast for their customers arrange some vehicle to come all da way up! I even complained dis to their reception but to no avail! Hotel is great but pathetic location i must say, can improve by giving lift to customers
Rapporter denne anmeldelsen
< Forrige side 1-10 av 1857 anmeldelser Neste side >

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Kunder som tittet på dette Feriebolig var også interessert i......

Phuket Graceland Resort & Spa

Phuket Graceland Resort & Spa

Veldig bra 7,9

fra 709
anmeldelser

Sted: Patong

Renovert i 2012, garanterer Phuket Graceland Resort & Spa at gjestene får et hyggelig opphold,...

Chanalai Garden Resort, Kata Beach

Chanalai Garden Resort, Kata Beach

Glimrende 8,4

fra 93
anmeldelser

Baan Laimai Beach Resort

Baan Laimai Beach Resort

Veldig bra 7,8

fra 5388
anmeldelser

Sted: Patong

The Nap Patong Hotel

The Nap Patong Hotel

Glimrende 8,7

fra 3382
anmeldelser

Sted: Patong

Med sin beliggenhet i Patong, er The Nap Patong Hotel det perfekte stedet for å oppleve Phuket og...

Kunder liker denne typen feriebolig på grunn av:
Området anbefales for:
  • familiemoro
  • restauranter
  • strender
Avstand til flyplass:
  • Phuket internasjonale flyplass (31.2 Km)
Kommentarer fra kundene:
  • "Imøtekommende personale" , "Fantastisk mat / frokost" , "Nye, store og moderne rom" , "Pool"
Topp attraksjoner i området:
  • Kata Beach (0.7 Km / 9 minutts gange)
  • Kata utsiktspunkt (0.8 Km / 10 minutts gange)
  • Phuket Surf (1.4 Km / 17 minutts gange)
  • Karon strand (1.8 Km / 22 minutts gange)
Merk deg: Avstander er målt i luftlinje, kalkulert fra et startpunkt til et destinasjonspunkt.

Customer Support


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C05