arrow-up-icon Velg ditt fordelsprogram for å se poeng
Mine favoritthoteller

Dine søkedetaljer

Hvor vil du reise?
Hoteller du nylig har sett på
Mer info om hotell:
    Området anbefales for:
  • restauranter
  • strender
  • familiemoro
    Avstand til flyplass:
  • Phuket internasjonale flyplass (31.2 Km)
    Kommentarer fra kundene:
  • "Imøtekommende personale", "Fantastisk mat / frokost", "Nye, store og moderne rom", "Pool"
    Topp attraksjoner i området:
  • Kata Beach (0.7 Km / 9 minutts gange)
  • Kata utsiktspunkt (0.8 Km / 10 minutts gange)
  • Phuket Surf (1.4 Km / 17 minutts gange)
  • Karon strand (1.8 Km / 22 minutts gange)

Merk deg: Avstander er målt i luftlinje.

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100

Du kan se alle de lagrede hotellene dine i listen "Mine favoritthoteller".

Lavpris-varsel!

Velg dine rom
06 februar 2016 - 08 februar 2016 | 2 netter
Romtyper Maks.
Pris
per rom per natt
Rom

Fasiliteter ved Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Bekvemmeligheter

  • 24-timers resepsjon
  • bagasjeoppbevaring
  • bar
  • bar ved svømmebassenget
  • barnepass
  • bibliotek
  • concierge
  • familierom
  • fasiliteter for funksjonshemmede
  • forretningssenter
  • heis
  • kaffebar
  • møte-/selskapslokale
  • omvisningsturer
  • oppbevaringsskap
  • rask inn-/utsjekking
  • restaurant
  • romservice
  • røykeområde
  • safe
  • skyss til/fra flyplass
  • transportservice
  • valutaveksling
  • vaskeri

Idrett og fritidssysler

  • badekar
  • badstue
  • barneklubb
  • dampbad
  • hage
  • massasje
  • spa
  • svømmebasseng (barn)
  • treningssenter
  • utendørs svømmebasseng

Internett

  • gratis wifi på alle rom
  • wifi i fellesområder

Parkering

  • parkeringsplass

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!
Beskrivelse av Resort
Enten du er turist eller på forretningsreise, er Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach en godt valg...se mer Enten du er turist eller på forretningsreise, er Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach en godt valgt overnatting, når du besøker Phuket. 20 km fra den spennende byen, har dette 5-stjerners hotellet en flott beliggenhet og utmerket tilgang til byens største attraksjoner. For sightseeing og lokale attraksjoner, trenger man ikke lete lenge siden hotellet ligger i nærheten av Dino Park minigolf, Srinakharin minnestadion, Kata Beach.

Fasiliteter og tjenester tilgjengelig ved Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach sikrer gjester et hyggelig opphold. Hotellet har mange fasiliteter på eget område som kan tilfredsstille selv den mest kresne gjest.

Opplev romfasiliteter av høy kvalitet under oppholdet. Noen rom har også internettilgang (trådløs), trådløst Internett (gratis), røykfrie gjesterom, klimaanlegg, skrivebord for å hjelpe deg lade batteriene etter en lang dag. Dagen lang kan du nyte den avslappende atmosfæren i badekar, treningssenter, badstue, utendørs svømmebasseng, spa. Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach er et ideelt sted for reisende å være når de søker noe sjarmerne, komfortabelt og praktisk i Phuket.
Regler ved Resort
Nyttig informasjon

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Alle anmeldelser (1978)

Forretningsreisende (29)

Par (1061)

Reiste alene (191)

Småbarnsfamilie (354)

Familie med store barn (190)

Gruppe (153)

Glimrende
8,6
Verdi for pengene
8,6
Beliggenhet
8,0
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
9,0
Alle anmeldelser
Sorter etter:
Olga M. Par
Russia, 28 juli 2012
Stejarner på hotellet stemmer 100%

Rolig plass som passer å reise med barna
10
Koselig store rom, fin basseng, utrolig bra servicen, mat. Ligger nær stranden.
Merete B. Småbarnsfamilie
Norway, 17 juli 2012
Veldig bra hotell og super service

Fine rom ,god mat og bra fasiliteter
9,3
Bra fasiliteter for store og små, hotellet ligger oppe på en topp bratt bakke opp fra stranden. Vi var mest på hotellet og badet pga været. Fine rom med god plass, pluss med kjøleskap. God mat i restauranten både frokost,lunsj og middag. Kommer gjerne tilbake, veldig hyggelig betjening.
Vibeke S. Småbarnsfamilie
Norway, 10 mai 2012
Flott familiehotell med super service!

Supert for barnefamilier!
8,7
Dette hotellet er virkelig et godt alternativ for småbarnsfamilier på Kata. Hotellet ligger på toppen av en bratt bakke med flott utsikt over Kata Beach. Bassengområdet egner seg godt for dem som vill ligge og steke seg i solen, men har også flotte områder med skygge nok til at små barn kan leke uten fare for å bli brent. De ansatte på hotellet er svært serviceinstilte og kan generelt bra engelsk. Kommer gjerne tilbake.
Karl-Erik A. Par
Norway, 06 mars 2012
kjempe service

bra basseng
6
oppholdet ved dette hotellet er smaken av luksus til en billig penge fra agoda.no egen spa avdeling, litt dyre priser men fantes endel rabatter. god service fra alle. godt utvalg på frokosten. stor fin frokostsal. gode internett forhold, aktivitetsrom. gode senger, dyner og pute. rene rom, enkelt å få tak i tuk tuk, sto rett utafor hotellet
Stephanie S. Familie med store barn
Singapore, 25 januar 2016
5 mins walk to Kata Beach

Location, spacious room and good service
8,7
We have enjoyed our stay at the Avista Phuket. The room is spacious, Kata beach is only 5 mins walk from the hotel. The hotel staff especially Irene and the F&B Manager Supoj tried their level best to provide the guest with the best of their ability. Very attentive to our request and details. Thank you!
JJ H. Par
Singapore, 10 januar 2016
Perfect Service & Great Hotel

5stars Hotel, Nice & Comfort Room
10
Had a great and lovely anniversary celebration there! Good arrangement of staff, nice view, big room, friendly staff with full of smiles. 5min to kata beach. Free shuttle bus provided. Definately will come back again! Fantastic holiday there.
Dang T. Småbarnsfamilie
Australia, 24 desember 2015
Fantastic holiday - with the best service at Avist

Room comfort, good services and best Ocean view. The staffs are very attentive to requests. I would recommend for other tourists and friend to stay at Avista Phuket Resort.
10
Fantastic holiday and stay at Avista Phuket resort
glen A. Par
United Kingdom, 24 desember 2015
Good Stay

Room, staff and pool area
8,3
This Hotel was very clean and presentable. The staff were extremely friendly and helpful. We had nine days there which we enjoyed . The general layout was good with nice lounging and pool areas (for all ages). The Hotel is not far from the towns bars and restaurants.....although the hotel is on small but very steep hill which may not be suitable for some people. The breakfast was adequate but after 9 days a little repetitive. The hotel held a buffet and pasta bar on a Tuesday evening and I would recommend the pasta bar, it was very tasty and a nice change from all the Thai food we have eaten. All in all it was a great stay.
JANG L. Småbarnsfamilie
South Korea, 24 desember 2015
Great as expected except 1 thing.

Fit with what we expected, Quiet , modern, and clean.
8
As Nice as expected, except Need to walk up the hill about 100meters on sunshine , which cause a sweat after short trip to town. viewed b4 I reserved , but check it out the hill. If you have kid ,it will cause the Minus . Otherwise Nice hotel.
saw D. Småbarnsfamilie
Singapore, 20 desember 2015
will recommend to friends & come back in next visi

staff able to communicate with guests.good location & privacy,spacious room.
8
Peaceful.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Skatter og serviceavgifter er som regel gjenoppretningsavgifter som Agoda betaler til leverandøren, eller som blir belastet av leverandøren. Vennligst se Agodas Bruksvilkår for mer informasjon. Skatter og serviceavgifter kan også inneholde avgifter som Agoda beholder som kompensasjon for behandling av reservasjonen.