eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Utsikt Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Fasiliteter Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Utsikt Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Omgivelser Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Treningsrom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restaurant Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom
Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Spa Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Spa Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Møterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Spa Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Spa Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salong Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby
Område Kata Antall rom: 143
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 1576 anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Sted
8,1
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,1
Alle anmeldelser (1576)
Sorter etter:
Olga M. Par Russia, 24. juli 2012
Stejarner på hotellet stemmer 100%

Rolig plass som passer å reise med barna
10
Koselig store rom, fin basseng, utrolig bra servicen, mat. Ligger nær stranden.
Tips om hotellegenskap: En bratt bakke på vei til hotel.
Merete L. Småbarnsfamilie Norway, 11. juli 2012
Veldig bra hotell og super service

Fine rom ,god mat og bra fasiliteter
9,3
Bra fasiliteter for store og små, hotellet ligger oppe på en topp bratt bakke opp fra stranden. Vi var mest på hotellet og badet pga været. Fine rom med god plass, pluss med kjøleskap. God mat i restauranten både frokost,lunsj og middag. Kommer gjerne tilbake, veldig hyggelig betjening.
Vibeke S. Småbarnsfamilie Norway, 30. april 2012
Flott familiehotell med super service!

Supert for barnefamilier!
8,7
Dette hotellet er virkelig et godt alternativ for småbarnsfamilier på Kata. Hotellet ligger på toppen av en bratt bakke med flott utsikt over Kata Beach. Bassengområdet egner seg godt for dem som vill ligge og steke seg i solen, men har også flotte områder med skygge nok til at små barn kan leke uten fare for å bli brent. De ansatte på hotellet er svært serviceinstilte og kan generelt bra engelsk. Kommer gjerne tilbake.
Restauranttips: Two Chefs mellom Kata og Karon er et godt restauranttips. Det samme er Italienske Capannina på Kata Beach.
Karl-Erik A. Par Norway, 1. oktober 2011
kjempe service

bra basseng
6
oppholdet ved dette hotellet er smaken av luksus til en billig penge fra agoda.no egen spa avdeling, litt dyre priser men fantes endel rabatter. god service fra alle. godt utvalg på frokosten. stor fin frokostsal. gode internett forhold, aktivitetsrom. gode senger, dyner og pute. rene rom, enkelt å få tak i tuk tuk, sto rett utafor hotellet
Wayne B. Småbarnsfamilie Australia, 21. august 2014
Modern and comfortable

Kids club, modern room, staff
8,7
We enjoyed our stay at Avista, children enjoyed the kids club and wifi in the rooms worked well
Ong C. Par Singapore, 14. august 2014
perfect place for relax and chill

perfect location,clean and staff service
9
Almost everything was perfect in terms of everything we asked for,proximity to everything like beach,shop and restaurants.very comfortable room with seaview at balcany ,big bath tub big bed.however,few key things for improvement: 1.The limited room service menu (thai)means we have to go out of hotel for food which lead to point 2. 2.it is a pain to go up the steep slope to the hotel each time we go out of hotel to beach or food as the hotel only provide transportation at specific time daily. 3.I learnt about that we were not given welcome drink only on my 3rd day of stay when we noticed everyone else was given. 4. The thai staff in the pool bar provide poor service.not sure whether was it his deficiency in English or was it simply can't be bothered as i noticed those philipines staff provide much better service. Overall,it is still a good stay for our honeymoon.
Parveen K. Par Singapore, 12. august 2014
Amazing value for money!!!

I loved the rooms, the pools and they have the nicest staff!
9
Loved every bit of it!
Issam A. Par Morocco, 12. august 2014
Excellente

Room comfort, staff performance and the price
9,7
Excellente, willing to come back.
Leng S. Par Singapore, 4. august 2014
Enjoyable Holiday!

Cosy room, friendly staff, nice breakfast!
9,3
Excellent!
Onuma A. Familie med store barn Thailand, 3. august 2014
Best view, delicious breakfast

near shopping mall, convenience to walk near hotel
10
good service, delicious food, room very beautiful.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach PhuketAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - UtsiktAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - FasiliteterAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - UtsiktAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - OmgivelserAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - TreningsromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - MøteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salongAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby

Kundeanmeldelser - Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach, Phuket

AS-AGWEB-3B01