Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotellet Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotellet Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restaurant Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restaurant Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Suiterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Suiterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Fasiliteter Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotellet Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Omgivelser Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Treningsrom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotellet
Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Møterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bad
Område Kata Antall rom: 143
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 1855
anmeldelser

Verdi for pengene
8,7
Beliggenhet
8,0
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,2
Alle anmeldelser (1855)
Sorter etter:
Olga M. Par Russia, 24. juli 2012
Stejarner på hotellet stemmer 100%

Rolig plass som passer å reise med barna
10
Koselig store rom, fin basseng, utrolig bra servicen, mat. Ligger nær stranden.
Tips om hotellegenskap: En bratt bakke på vei til hotel.
Merete L. Småbarnsfamilie Norway, 11. juli 2012
Veldig bra hotell og super service

Fine rom ,god mat og bra fasiliteter
9,3
Bra fasiliteter for store og små, hotellet ligger oppe på en topp bratt bakke opp fra stranden. Vi var mest på hotellet og badet pga været. Fine rom med god plass, pluss med kjøleskap. God mat i restauranten både frokost,lunsj og middag. Kommer gjerne tilbake, veldig hyggelig betjening.
Vibeke S. Småbarnsfamilie Norway, 30. april 2012
Flott familiehotell med super service!

Supert for barnefamilier!
8,7
Dette hotellet er virkelig et godt alternativ for småbarnsfamilier på Kata. Hotellet ligger på toppen av en bratt bakke med flott utsikt over Kata Beach. Bassengområdet egner seg godt for dem som vill ligge og steke seg i solen, men har også flotte områder med skygge nok til at små barn kan leke uten fare for å bli brent. De ansatte på hotellet er svært serviceinstilte og kan generelt bra engelsk. Kommer gjerne tilbake.
Restauranttips: Two Chefs mellom Kata og Karon er et godt restauranttips. Det samme er Italienske Capannina på Kata Beach.
Karl-Erik A. Par Norway, 1. oktober 2011
kjempe service

bra basseng
6
oppholdet ved dette hotellet er smaken av luksus til en billig penge fra agoda.no egen spa avdeling, litt dyre priser men fantes endel rabatter. god service fra alle. godt utvalg på frokosten. stor fin frokostsal. gode internett forhold, aktivitetsrom. gode senger, dyner og pute. rene rom, enkelt å få tak i tuk tuk, sto rett utafor hotellet
Darae J. Par South Korea, 29. juni 2015
humid room :(

staff. food. cleaness
8,3
staff was super kind, room was clean. location was not bad! I really liked this hotel when i got here. was amazing.... but Room was too humid... I couldnt fall asleep. :( I dont know the reason. i also stayed other hotel in Phuket. only this hotel was humid like crazy :(((
Suki M. Par Hong Kong, 25. juni 2015
free parking, value for money

near beach, nice pool, good service
9
The hotel look like 4 stars hotel but service and staffs meet 5 stars standard and room very big. Breakfast not really good, I stay 5 nights but every day breakfast was same, recommed peoples stay here.
Chee K. Familie med store barn Singapore, 24. juni 2015
Beautiful sea views from sea facing rooms

Good view from sea facing room, cleanliness, courteous English speaking staff.
9,7
Great for relaxing stay with in-house restaurant. Steep but short climb to the hotel from Kata beach.
Kashif M. Småbarnsfamilie Pakistan, 24. juni 2015
Wil die to walk all da way up for hotel!!

Staff , room
6,7
I m surprised no one ever mentioned or mayb it didnt cross me befr selecting da hotel dat it was up on hill n it was so steep! I had shortness of breath while climbing up, dey should atleast for their customers arrange some vehicle to come all da way up! I even complained dis to their reception but to no avail! Hotel is great but pathetic location i must say, can improve by giving lift to customers
Suki M. Par Hong Kong, 22. juni 2015
nice hotel value of money

near kata & karon beach, all bars & resturants. value of money
8,7
The hotel look like 4 stars hotel but service and staffs meet 5 stars standard and room very big. Breakfast not really good, I stay 5 nights but every day breakfast was same, recommed peoples stay here.
Chayada S. Foretningsreisende Thailand, 21. juni 2015
Nice place

Clean good service nice room
9,3
Perfect

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach PhuketAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotelletAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotelletAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SuiteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SuiteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - FasiliteterAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - LobbyAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotelletAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - OmgivelserAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - TreningsromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotelletAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - MøteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - LobbyAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Balkong/terasseAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotelletAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SuiteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SuiteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SuiteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salongAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Utsiden av hotelletAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salong

Kundeanmeldelser - Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach, Phuket

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A02