eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotellet Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Fasiliteter Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Omgivelser Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Treningsrom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restaurant Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Møterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salong Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby
Område Kata Antall rom: 143
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 1683 anmeldelser

Verdi for pengene
8,7
Sted
8,1
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,2
Alle anmeldelser (1683)
Sorter etter:
Olga M. Par Russia, 24. juli 2012
Stejarner på hotellet stemmer 100%

Rolig plass som passer å reise med barna
10
Koselig store rom, fin basseng, utrolig bra servicen, mat. Ligger nær stranden.
Tips om hotellegenskap: En bratt bakke på vei til hotel.
Merete L. Småbarnsfamilie Norway, 11. juli 2012
Veldig bra hotell og super service

Fine rom ,god mat og bra fasiliteter
9,3
Bra fasiliteter for store og små, hotellet ligger oppe på en topp bratt bakke opp fra stranden. Vi var mest på hotellet og badet pga været. Fine rom med god plass, pluss med kjøleskap. God mat i restauranten både frokost,lunsj og middag. Kommer gjerne tilbake, veldig hyggelig betjening.
Vibeke S. Småbarnsfamilie Norway, 30. april 2012
Flott familiehotell med super service!

Supert for barnefamilier!
8,7
Dette hotellet er virkelig et godt alternativ for småbarnsfamilier på Kata. Hotellet ligger på toppen av en bratt bakke med flott utsikt over Kata Beach. Bassengområdet egner seg godt for dem som vill ligge og steke seg i solen, men har også flotte områder med skygge nok til at små barn kan leke uten fare for å bli brent. De ansatte på hotellet er svært serviceinstilte og kan generelt bra engelsk. Kommer gjerne tilbake.
Restauranttips: Two Chefs mellom Kata og Karon er et godt restauranttips. Det samme er Italienske Capannina på Kata Beach.
Karl-Erik A. Par Norway, 1. oktober 2011
kjempe service

bra basseng
6
oppholdet ved dette hotellet er smaken av luksus til en billig penge fra agoda.no egen spa avdeling, litt dyre priser men fantes endel rabatter. god service fra alle. godt utvalg på frokosten. stor fin frokostsal. gode internett forhold, aktivitetsrom. gode senger, dyner og pute. rene rom, enkelt å få tak i tuk tuk, sto rett utafor hotellet
Celine T. Par France, 23. november 2014
Nice staff

Nice staff, Good food, good hotel overall
7,7
Tsui C. Familie med store barn Singapore, 15. november 2014
Overall it's a good stay

Scenery, Big room with comfortable beds & Free shuttle bus to Patong Shopping area
7,7
There's a total 4 of us my hubby, me and my two girls, 14 & 9 sharing a room for 3 nights. It's big with 2 twin beds. A fee was charged for the 4th person for breakfast & stay. The room's view facing the mountain was magnificent. Breakfast was okay. At least a 10 mins walk to the beach Kata or Karon but worth visiting as the beaches were beautiful & clean, much better than Kamala beach which I had visited 2 years ago. There's a number of convienence stores and restaurants once you're out of Avista hotel. This was a bonus point for staying at the hotel as my kids love to eat and shop, which would not bored them, typical Singaporean kids. The only downside was the pool and getting up the slope to reach the hotel. There's a total 2 swimming pools but I just found them a bit too small. But I love the pool bar which served hot fries and chicken wings. Avista hotel is situated on the hill, so getting up to the hotel after returning from the beach was pretty tiring *this only applies to Singaporean because we don't like to walk much especially old people and family with young kids LOL* You've to be extremely careful with the slope if it pours or after rains. Be mindful, it can be quite slippery getting up the slope.
Van N. Familie med store barn Australia, 13. november 2014
Huge room and very clean

Friendly, cleanliness, good value for money
9,7
Staff are very friendly and helpful. Room size are very generous as we have a grand deluxe room. Food are very good and authentic
Xiuchao L. Par China, 12. november 2014
generally, is worthy to recommend .

Good position near by the kata beach. Quiet environment for vacation .
8
I feel fantastic
Anna K. Gruppe Switzerland, 10. november 2014
Average

Size of the room, gym and swimming pool, bathroom
6,3
The staff was friendly. There was a bad smell coming from the A/C in the first room we stayed in. Upon request, we could change the room. The smell in the new room was a bit better, but still there. In addition, one morning we could not stay on the balcony because of bad smell (maybe from the drainage system).
David B. Reiste alene United Kingdom, 7. november 2014
Beautiful and so relaxing

Rooms, pool bar, peaceful
9,3
Stunning hotel, even better rooms, very kind staff! I can't fault it!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach PhuketAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotelletAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - FasiliteterAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - OmgivelserAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - TreningsromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - MøteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salongAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby

Kundeanmeldelser - Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach, Phuket

AS-AGWEB-3A03