eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotellet Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Fasiliteter Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Omgivelser Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Treningsrom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restaurant Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Møterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salong Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby
Område Kata Antall rom: 143
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 1647 anmeldelser

Verdi for pengene
8,7
Sted
8,1
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,2
Alle anmeldelser (1647)
Sorter etter:
Olga M. Par Russia, 24. juli 2012
Stejarner på hotellet stemmer 100%

Rolig plass som passer å reise med barna
10
Koselig store rom, fin basseng, utrolig bra servicen, mat. Ligger nær stranden.
Tips om hotellegenskap: En bratt bakke på vei til hotel.
Merete L. Småbarnsfamilie Norway, 11. juli 2012
Veldig bra hotell og super service

Fine rom ,god mat og bra fasiliteter
9,3
Bra fasiliteter for store og små, hotellet ligger oppe på en topp bratt bakke opp fra stranden. Vi var mest på hotellet og badet pga været. Fine rom med god plass, pluss med kjøleskap. God mat i restauranten både frokost,lunsj og middag. Kommer gjerne tilbake, veldig hyggelig betjening.
Vibeke S. Småbarnsfamilie Norway, 30. april 2012
Flott familiehotell med super service!

Supert for barnefamilier!
8,7
Dette hotellet er virkelig et godt alternativ for småbarnsfamilier på Kata. Hotellet ligger på toppen av en bratt bakke med flott utsikt over Kata Beach. Bassengområdet egner seg godt for dem som vill ligge og steke seg i solen, men har også flotte områder med skygge nok til at små barn kan leke uten fare for å bli brent. De ansatte på hotellet er svært serviceinstilte og kan generelt bra engelsk. Kommer gjerne tilbake.
Restauranttips: Two Chefs mellom Kata og Karon er et godt restauranttips. Det samme er Italienske Capannina på Kata Beach.
Karl-Erik A. Par Norway, 1. oktober 2011
kjempe service

bra basseng
6
oppholdet ved dette hotellet er smaken av luksus til en billig penge fra agoda.no egen spa avdeling, litt dyre priser men fantes endel rabatter. god service fra alle. godt utvalg på frokosten. stor fin frokostsal. gode internett forhold, aktivitetsrom. gode senger, dyner og pute. rene rom, enkelt å få tak i tuk tuk, sto rett utafor hotellet
David T. Småbarnsfamilie Singapore, 16. oktober 2014
Wonderful stay

Comfort , nice rooms and friendly staff
9,3
The stay was excellent with comfortable and clean room with very friendly staff . Will definitely come back to this hotel for our next vacation .
Liming Z. Par China, 11. oktober 2014
GOOD BREAKFAST WITH GOOD POSITION

BREAKFAST IS GOOD ,VERY CLOSE TO KATA BEACH WHICH WE THINK IS THE BEST BEACH IN PHUKET
8
BREAKFAST IS GOOD ,VERY CLOSE TO KATA BEACH WHICH WE THINK IS THE BEST BEACH IN PHUKET THE ROOM IS CLEAN BUT COULD BE BETTER. WATER PRESSURE IS NOT STRONG ENOUGH MAKES BATH SHOWER WATER SOMETIMES COLD SOMETIMES HOT. OUR ROOM SOMETIMES KIND OF NOISY. WE WILL RATE 4 OUT OF 5.
Hany H. Par Indonesia, 11. oktober 2014
comfortable and relaxing

the pool, the room and the cleanliness
9
Very comfortable and relaxing stay in avista, kata beach because the room is very clean and the pool is really amazing. Someday i will back again to avista
Hayley M. Reiste alene Australia, 10. oktober 2014
Perfect getaway

Room, pools, tranquility
9,7
I was on holiday with my family and decided to have a little holiday during my holiday so i chose Avista. From the moment i walked in it was perfect! Welcome drink and a nice cold towel was much appreciated. The room I stayed in was amazing, situated at the end of one of the hallways which was great for me as I wanted some peace and quiet. The room was a good size with a huge king bed, I could also see a bit of the ocean from the balcony. The service at breakfast was good, everyone was happy and attentive. The pools were great. The gym was a little too small and very limited equipment so it was difficult to get a good work out in although the only work out you'll need is to walk up the hill to get there! All in all it loved it there, i would recommend it to anyone!
Sugianto S. Par Indonesia, 10. oktober 2014
Best hotel so far in my stay in phuket

location, staff, hotel room
9,3
BEST Hotel! it was our honeymoon trip, and we had a great stay, all thanks to the staffs there. they are all very friendly. it has the best breakfast so far in our trip in phuket, the room is big and comfortable. the hotel facility is good as well. and very near the beach. we will go back to this hotel again.
Helen R. Familie med store barn Philippines, 29. september 2014
Remarkable experience

The hotel personnels are very accomodating, the rooms are nice and very relaxing. The food a
10

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach PhuketAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotelletAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - FasiliteterAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - OmgivelserAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - TreningsromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - MøteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salongAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby

Kundeanmeldelser - Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach, Phuket

AS-AGWEB-3A06