Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotellet Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Fasiliteter Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Svømmebasseng Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Omgivelser Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Treningsrom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotellet Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restaurant Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotellet Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Møterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salong Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Lobby Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom
Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gjesterom Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bad Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotellet
Område Kata Antall rom: 143
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 1816 anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Beliggenhet
8,0
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,2
Alle anmeldelser (1816)
Sorter etter:
Olga M. Par Russia, 24. juli 2012
Stejarner på hotellet stemmer 100%

Rolig plass som passer å reise med barna
10
Koselig store rom, fin basseng, utrolig bra servicen, mat. Ligger nær stranden.
Tips om hotellegenskap: En bratt bakke på vei til hotel.
Merete L. Småbarnsfamilie Norway, 11. juli 2012
Veldig bra hotell og super service

Fine rom ,god mat og bra fasiliteter
9,3
Bra fasiliteter for store og små, hotellet ligger oppe på en topp bratt bakke opp fra stranden. Vi var mest på hotellet og badet pga været. Fine rom med god plass, pluss med kjøleskap. God mat i restauranten både frokost,lunsj og middag. Kommer gjerne tilbake, veldig hyggelig betjening.
Vibeke S. Småbarnsfamilie Norway, 30. april 2012
Flott familiehotell med super service!

Supert for barnefamilier!
8,7
Dette hotellet er virkelig et godt alternativ for småbarnsfamilier på Kata. Hotellet ligger på toppen av en bratt bakke med flott utsikt over Kata Beach. Bassengområdet egner seg godt for dem som vill ligge og steke seg i solen, men har også flotte områder med skygge nok til at små barn kan leke uten fare for å bli brent. De ansatte på hotellet er svært serviceinstilte og kan generelt bra engelsk. Kommer gjerne tilbake.
Restauranttips: Two Chefs mellom Kata og Karon er et godt restauranttips. Det samme er Italienske Capannina på Kata Beach.
Karl-Erik A. Par Norway, 1. oktober 2011
kjempe service

bra basseng
6
oppholdet ved dette hotellet er smaken av luksus til en billig penge fra agoda.no egen spa avdeling, litt dyre priser men fantes endel rabatter. god service fra alle. godt utvalg på frokosten. stor fin frokostsal. gode internett forhold, aktivitetsrom. gode senger, dyner og pute. rene rom, enkelt å få tak i tuk tuk, sto rett utafor hotellet
Serene T. Par Singapore, 27. mai 2015
everything works well

ambience is good and cosy, staff are all friendly, location is good
9,3
they take note of our anniversary and made an attempt to decorate our room and give us cakes. all staff are friendly. security guard is always on duty to look after the motorbike area where we park
Shek L. Par Malaysia, 23. mai 2015
acceptable

Friendly staff, Relaxing environment, Big bed
5,7
Tarida R. Par Thailand, 13. mai 2015
beautiful hotel

friendly staff nice hotel near beach
10
fantastic
Yaravi R. Familie med store barn Australia, 8. mai 2015
amazing rooms

rooms staff pool
10
My favorite hotel the room pool and food and staff was fantastic I recommend this hotel highly
Sanjeevi A. Par India, 6. mai 2015
resort was beautifully merged with nature and pool

pool, friendly staff and close to beaches and bars!
9,3
Wonderful experience of a great holiday! Pool was exotic and pool side bar attractive! Rooms are spacious and Staff highly friendly! Close to Beach and Bars! Great value for money!
Kelly C. Småbarnsfamilie Malaysia, 2. mai 2015
I with my family enjoy stay in the hotel

1)Comfortable stay,2) nearby many shop lot 3)near to the beach
7,7
I with my family enjoy the trip and feel comfortable stay.anyhow,I am not happy that hotel have to extra charges 1adult price for 1000bath per night.it quite expensive! I book grand deluxe room have 2queen bed,we only have 2adult and 2children,but the staff said due to hotel policy need to charges 3rd person for 1000bath! Overall the hotel is best stay and nearby got many shop lot and restaurant and it take 10minutes go to beach.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach PhuketAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotelletAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - FasiliteterAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - OmgivelserAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - TreningsromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotelletAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotelletAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - MøteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salongAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - LobbyAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BadAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotelletAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - GjesteromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Balkong/terasseAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SvømmebassengAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SpaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestaurantAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salongAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salongAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - TreningsromAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Inne i hotellet

Kundeanmeldelser - Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach, Phuket

AS-AGWEB-3A07