Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm

Joachimsthaler Strasse 39-40, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10623

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 101 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,5
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
7,0
Hotellforhold/renslighet
7,3
Romkomfort/standard
7,3
Mat/middag
6,8
Alle anmeldelser (101)
Sorter etter:
Ove N. Par Norway, 29. november 2014
Har bodd på azimut 5gg. og er veldig fornøyd.

Sentralt beliggende, god service, god rengjøring, god frolost
9,7
Helt bra, er godt fornøyd.
Torill M. Par Norway, 5. juni 2013
Bra, topp beligenhet for et kort opphold, familie

beliggenhet, pris
8,7
Lage O. Par Norway, 14. september 2012
Helt greit hotell med fine rom

Veldig sentralt
8,3
hotrellet ligger nært zoo og veldig sentralt. personalet var ok og ytet fin service. parkering var i et parkeringshus like ved. kanskje ikke det beste alternativ, men det gikk helt greit.
Tips: Anbefaler ribenssteken på Hard Rock Caè som ligger like ved hotellet på Korfürstendam.
Arnfinn W. Familie med store barn Norway, 30. juli 2012
små rom,små bad, gammelt og slitt, dårlig renhold,

likte egentlig ingenting
5,3
varmt på rommet, kjøleskap / minibar varmt, lav lyd på tv
Mads M. Par Denmark, 17. mai 2016
Nice, cheep and central hotel
5,7
Was there with my girlfriend and mother in law. And we all really liked the hotel. Both rooms where big, clean and nice.
Hoang T. Forretningsreisende Vietnam, 17. mars 2016
Very good Location and shopping Center . This is h
5,3
Very good Location and shopping Center . This is hotel our when travel to Berlin
Omer L. Par Israel, 28. november 2015
Excellent value for money

location, comfort, value
8
Hoang T. Forretningsreisende Vietnam, 29. oktober 2015
Very good Location and shopping Center . This is m
5,3
Very good Location and shopping Center . This is my hotel when our stay in Berlin
Ka W. Par Hong Kong, 5. august 2015
ok

location, good price, size
6,7
no air con but very good location
Hoang T. Forretningsreisende Vietnam, 24. juli 2015
nice place

room, - location - ok
8
1-4 av 4 anmeldelser
AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm BerlinAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BadAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BadAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - InngangAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestaurantAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestaurantAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BadAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - FasiliteterAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Mat og drikkeAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Mat og drikkeAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - InngangAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BadAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestaurantAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestaurantAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - InngangAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestaurantAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Inne i hotelletAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Inne i hotelletAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BadAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BuffetAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - GjesteromAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Utsiden av hotelletAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Utsiden av hotelletAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Utsiden av hotelletAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - GjesteromAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - GjesteromAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - GjesteromAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A04