Tilbake til hotellinfo

2015
Veldig bra 7,7
basert på 8960 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 8960 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,0
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Ansattes arbeid 7,4
  • Verdi for pengene 7,6
  • Mat/middag 6,9

KWOK K. fra Hongkong
Par
Opphold på 3 netter i august 2014
comments
acceptable
Skrevet 16 januar 2015

KWOK K. fra Hongkong
Par
Opphold på 2 netter i august 2014
comments
overall okay
Skrevet 16 januar 2015

Bunawan T. fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Opphold på 5 netter i januar 2015
Good Location
Cozy, Comfort and strategic
Skrevet 15 januar 2015

Bunawan T. fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Opphold på 5 netter i januar 2015
Strategic hotel
cozy, comfort and good location
Skrevet 15 januar 2015

elias W. fra Østerrike
Par
Opphold på én natt i januar 2015
just soso
clean, location, room
general speaking it was ok but without breakfast I think is not so good. hotel must offer also breakfast for the guests
Skrevet 15 januar 2015

Visan S. fra Australia
Par
Opphold på 2 netter i januar 2015
Great hotel with walking distance
location, convenient, cleaness
Was very good, walking distance to the train station. very convenient.
Skrevet 15 januar 2015

TING H. fra Kina
Par
Opphold på 4 netter i februar 2014
good
location is very good
Skrevet 14 januar 2015

Joan E. fra Filippinene
Reiste alene
Opphold på 2 netter i juli 2013
Nice place
value for money, convenient location and friendly hotel staff
I had a good time in this place. Convenient location and walking distance at various bus stops.
Skrevet 14 januar 2015

Zulfikar Z. fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i januar 2015
Pleasant stay at BP International
Location, Location, Location
The location is perfect, the famous Temple St is just opposite the hotel. The nearest MTR is Jordan. I had a family room for four which come with 2 double decker beds. The room is rather small, likewise the shower. I barely able to put my 2 26inch luggages. I read about the slow lift, I did not experience it, the lift was smooth.
Skrevet 13 januar 2015

Yap L. fra Singapore
Familie med store barn
Opphold på 3 netter i januar 2015
convenient location
location cleanliness
Convenient but room abit cram foldable 3rd bed still ok but could have given us a double n a single for 3 pax...
Skrevet 12 januar 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: