Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Treningsrom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Resepsjon Best Western Oxford Suites Makati Manila - Dansesal Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Fasiliteter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom
Område Makati Antall rom: 232
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1944
anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
7,8
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,4
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (1944)
Sorter etter:
Terje S. Par Norway, 7. oktober 2013
Min opplevelse av oppholdet på best western oxford

rombetjeningen, aircondition,rommet
7,3
Det er et stort problem der od det er varmt vann. Det tar et par minutter så er det slutt. Er man to så må den ene dusje i kaldt vann. Arrogansen stor blant enkelte ved resepsjonen, en ovenfor og ned holdning. Ellers var det et hyggeligt opphold.
Pieter G. Par Norway, 22. september 2013
Bra beliggenhet for bar restaurant

Gode rom, god mat, god service
10
Bra opphold, bra rom, bra bD, god romservice, bra renhold, god restaurant i lobby, bra service fra personalet, vil velge dette nest gang i makati, kort vei til barer/underholdning, stille hotel, selv med kort vei til barer
Simen P. Reiste alene Norway, 31. mai 2013
God service sentralt i Makati

Service, størrelsen på rommet, beliggenheten
8,3
Yvonne F. Par Norway, 9. februar 2012
Bra hotell

Bra beliggenhet
7,7
hotellet ligger ikke i den beste delen av makati, men med mange restauranter og barer rett utenfor hotellet. det er ca. 20 min i gå avstand til grenbelt hvor det finnes bra shopping og bra restauranter.
Stuart J. Reiste alene New Zealand, 3. juli 2015
Great overnight stay

Location,loation location
8,3
The hotel is obviously not new,but my room was clean,it had comfortable bed,the staff were pleasant and efficient.One of the better priced horels around that area,and perfect location for the bars and nightlife.Very guest friendly.The night i stayed in Best western they had a fantastic band in the lobby lounge.I didnt eat at the hotel so not sure what the food was like.Would certainly stay at this hotel again
Nuno N. Reiste alene United Arab Emirates, 1. juli 2015
Needs a good renovation.

Price, price, price
6
The rooms need a good renovation and the wifi was really bad.
Leng P. Par Malaysia, 29. juni 2015
very good for traveller for work assignment stay

It is right in a commercial arra n yet hv many things for entertainment
7,7
Very pleasent n good
Duncan A. Par United Kingdom, 29. juni 2015
handy location for all things

price ,location,helpful staff
8,7
John W. Reiste alene New Zealand, 28. juni 2015
Happy with my stay

They upgrade me. The food. Location
8,7
No complaints. Upgraded to a great room. The breakfast was delicious. The aircon ok but the vent loose and fall off. Otherwise very satisfied
Virgilio R. Reiste alene Portugal, 28. juni 2015
Nice hatel in good location

Location, room size and free wi-fi
6
Overall I did have a good stay in this hotel. Stayed many times in hight floor. The elevators are too slow. This time the wi-fi also slow.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Best Western Oxford Suites Makati Manila - ResepsjonBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - TreningsromBest Western Oxford Suites Makati Manila - ResepsjonBest Western Oxford Suites Makati Manila - DansesalBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - SpaBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - FasiliteterBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - TreningsromBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport og aktiviteterBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - KartBest Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - FasiliteterBest Western Oxford Suites Makati Manila - Fasiliteter


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

SG-AGWEB-6B05