eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inngang Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Treningsrom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Sport og aktiviteter
Område Makati Antall rom: 232
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1706 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
7,8
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (1706)
Sorter etter:
Terje S. Par Norway, 7. oktober 2013
Min opplevelse av oppholdet på best western oxford

rombetjeningen, aircondition,rommet
7,3
Det er et stort problem der od det er varmt vann. Det tar et par minutter så er det slutt. Er man to så må den ene dusje i kaldt vann. Arrogansen stor blant enkelte ved resepsjonen, en ovenfor og ned holdning. Ellers var det et hyggeligt opphold.
Pieter G. Par Norway, 22. september 2013
Bra beliggenhet for bar restaurant

Gode rom, god mat, god service
10
Bra opphold, bra rom, bra bD, god romservice, bra renhold, god restaurant i lobby, bra service fra personalet, vil velge dette nest gang i makati, kort vei til barer/underholdning, stille hotel, selv med kort vei til barer
Simen P. Reiste alene Norway, 31. mai 2013
God service sentralt i Makati

Service, størrelsen på rommet, beliggenheten
8,3
Yvonne F. Par Norway, 9. februar 2012
Bra hotell

Bra beliggenhet
7,7
hotellet ligger ikke i den beste delen av makati, men med mange restauranter og barer rett utenfor hotellet. det er ca. 20 min i gå avstand til grenbelt hvor det finnes bra shopping og bra restauranter.
Stuart L. Reiste alene United States of America, 28. januar 2015
Hmmm

Breakfast buffet, friendly staff, location
7
Ok, too many ladyboys hanging out in front and mattress was bad and no hot water
Adel A. Par Kuwait, 27. januar 2015
Nice location to stay

Clean room nice breakfast with good location
8
Chad K. Reiste alene United States of America, 27. januar 2015
1 night stay

staff,clean, location
9,7
my stay there was very good
Norazlina R. Reiste alene Singapore, 26. januar 2015
Just Right There

Location, Reception and Concierge
8
It was just one night stay in Makati after travelling to Bohol. The hotel was simple, just right in Makati, Burgos Street where all the clubs are in. I was with a girl friend of mine so we didnt really hang around the street that much. The area was easy to grab a taxi to go to Greenbelt/Landmark/Glorietta for shopping. Room was old but it gave you the English feeling. My friend said there is a smell from the carpet but I didnt smell it so I guess it wasnt that bad. Breakfast was good and staff were friendly. For the price I paid, I think its worth it.
Leow S. Reiste alene Singapore, 26. januar 2015
location,big room,near amenitity

good value hotel
7
big rooms welcome drinks locations many bars beside.
Leow S. Reiste alene Singapore, 25. januar 2015
big cleans room

good location with many bars
6
big room, welcome drinks, nearby cafe and bars great locations.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - InngangBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - SpaBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - TreningsromBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport og aktiviteter


AS-AGWEB-3C06