eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Treningsrom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inngang
Område Makati Antall rom: 232
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1467 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
7,8
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (1467)
Sorter etter:
Terje S. Par Norway, 7. oktober 2013
Min opplevelse av oppholdet på best western oxford

rombetjeningen, aircondition,rommet
7,3
Det er et stort problem der od det er varmt vann. Det tar et par minutter så er det slutt. Er man to så må den ene dusje i kaldt vann. Arrogansen stor blant enkelte ved resepsjonen, en ovenfor og ned holdning. Ellers var det et hyggeligt opphold.
Pieter G. Par Norway, 22. september 2013
Bra beliggenhet for bar restaurant

Gode rom, god mat, god service
10
Bra opphold, bra rom, bra bD, god romservice, bra renhold, god restaurant i lobby, bra service fra personalet, vil velge dette nest gang i makati, kort vei til barer/underholdning, stille hotel, selv med kort vei til barer
Simen P. Reiste alene Norway, 31. mai 2013
God service sentralt i Makati

Service, størrelsen på rommet, beliggenheten
8,3
Yvonne F. Par Norway, 9. februar 2012
Bra hotell

Bra beliggenhet
7,7
hotellet ligger ikke i den beste delen av makati, men med mange restauranter og barer rett utenfor hotellet. det er ca. 20 min i gå avstand til grenbelt hvor det finnes bra shopping og bra restauranter.
David T. Reiste alene Australia, 31. august 2014
reliable as usual

location, price and cleanliness
7,3
No complaints, I'll keep coming back!
Joseph D. Reiste alene United States of America, 31. august 2014
Wouldn't stay there again

food was decent for the area, staff seemed nice, great location
6,3
Overall, I wouldn't stay here again. The rug in the room smelled terrible and was in need of a cleaning. The towels were old and need to be replaced. My internet password kept expiring and I had to call for a new one every day. The staff was very nice and helpful though, and the location was excellent. I was a bit disappointed but the hotel served its purpose for me. I haven't stayed other places in Manila, but I would definitely try something different next time.
Yuta A. Foretningsreisende Japan, 19. august 2014
nice place

none
8
total balance good
Norainni R. Foretningsreisende Singapore, 16. august 2014
Good value for money accommodations

Location, good sized rooms, working hot shower
8,3
This is my usual hotel when I visit Manila for business. It is near halal food outlets. 7-11 is nearby. Although it is smack within the "entertainment" district, there are lots of people thronging the street below, and getting to and from hotel is always safe.
Shahid H. Reiste alene United Kingdom, 16. august 2014
Its worth the 60 usd a night !

location / price / size
7,7
As expected ... 7 / 10 ....
Harbans S. Foretningsreisende Malaysia, 9. august 2014
Good Stay

Location, Price and Convenience
6,3
Good stay and this time, the WIFI worked quite well.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - SpaBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - TreningsromBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inngang


AS-AGWEB-3A02