eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inngang Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Treningsrom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom
Område Makati Antall rom: 232
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1518 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
7,8
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (1518)
Sorter etter:
Terje S. Par Norway, 7. oktober 2013
Min opplevelse av oppholdet på best western oxford

rombetjeningen, aircondition,rommet
7,3
Det er et stort problem der od det er varmt vann. Det tar et par minutter så er det slutt. Er man to så må den ene dusje i kaldt vann. Arrogansen stor blant enkelte ved resepsjonen, en ovenfor og ned holdning. Ellers var det et hyggeligt opphold.
Pieter G. Par Norway, 22. september 2013
Bra beliggenhet for bar restaurant

Gode rom, god mat, god service
10
Bra opphold, bra rom, bra bD, god romservice, bra renhold, god restaurant i lobby, bra service fra personalet, vil velge dette nest gang i makati, kort vei til barer/underholdning, stille hotel, selv med kort vei til barer
Simen P. Reiste alene Norway, 31. mai 2013
God service sentralt i Makati

Service, størrelsen på rommet, beliggenheten
8,3
Yvonne F. Par Norway, 9. februar 2012
Bra hotell

Bra beliggenhet
7,7
hotellet ligger ikke i den beste delen av makati, men med mange restauranter og barer rett utenfor hotellet. det er ca. 20 min i gå avstand til grenbelt hvor det finnes bra shopping og bra restauranter.
Harold G. Par United States of America, 23. oktober 2014
Good value

location, cleanliness and Staff
6,7
Stay was average. Only stay there because its the best value for the money. Hotel is convenient to nightlife. Had issues with the WIFI in the room. Not very good. Will only allow 1 device to connect. If you are used to using multiple internet devices, you will be disappointed
Dainty L. Par Philippines, 22. oktober 2014
nice ambience clean and nice staff

room service and affordability
6
Good and nice
Gindo W. Familie med store barn Indonesia, 18. oktober 2014
nice, clean and good staff

they upgrade our room. good service
8
Harold G. Par United States of America, 16. oktober 2014
Good value for the money

Location, room cleanliness, staff
7,3
Good value for the money. Only problem was room wifi was only good for 1 connection. If you multiple wifi devices, makes it a pain to log in everytime you want to access internet
Andrew T. Foretningsreisende Malaysia, 10. oktober 2014
Standard Dropping

Convenient location
3,3
Been staying here most times when I come to Manila. As a business traveler, I need proper internet connection to get my work done. This trip, the connection was so slow it would take at least 5 minutes to load a page. Terrible! And no one in the hotel could give a solution as to why their internet connection was so slow. Other things are okay, but it seems like this hotel is getting less and less suitable for business travelers.
Minho J. Reiste alene South Korea, 9. oktober 2014
good location & nice contioned room

locaton, relatively well managed room, polite staffs
7,7
well managed room and hotel in relatively low cost compared the same level of hotels..

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - InngangBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - SpaBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - TreningsromBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport og aktiviteterBest Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom


AS-AGWEB-3C08