eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inngang Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Treningsrom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Sport og aktiviteter
Område Makati Antall rom: 232
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1626 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
7,8
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (1626)
Sorter etter:
Terje S. Par Norway, 7. oktober 2013
Min opplevelse av oppholdet på best western oxford

rombetjeningen, aircondition,rommet
7,3
Det er et stort problem der od det er varmt vann. Det tar et par minutter så er det slutt. Er man to så må den ene dusje i kaldt vann. Arrogansen stor blant enkelte ved resepsjonen, en ovenfor og ned holdning. Ellers var det et hyggeligt opphold.
Pieter G. Par Norway, 22. september 2013
Bra beliggenhet for bar restaurant

Gode rom, god mat, god service
10
Bra opphold, bra rom, bra bD, god romservice, bra renhold, god restaurant i lobby, bra service fra personalet, vil velge dette nest gang i makati, kort vei til barer/underholdning, stille hotel, selv med kort vei til barer
Simen P. Reiste alene Norway, 31. mai 2013
God service sentralt i Makati

Service, størrelsen på rommet, beliggenheten
8,3
Yvonne F. Par Norway, 9. februar 2012
Bra hotell

Bra beliggenhet
7,7
hotellet ligger ikke i den beste delen av makati, men med mange restauranter og barer rett utenfor hotellet. det er ca. 20 min i gå avstand til grenbelt hvor det finnes bra shopping og bra restauranter.
Neil D. Reiste alene Australia, 18. desember 2014
Great friendly staff

Staff friendlyness, breakfast, close to Malls
9,7
Fantastic
Erick W. Reiste alene United States of America, 17. desember 2014
Very Pleased

Location, service and price
8,7
Saeed A. Reiste alene Saudi Arabia, 17. desember 2014
Good for group

Location
6,7
Nice at all But the Aircon is very bad
Suhenderan M. Reiste alene Singapore, 16. desember 2014
Coustomer service was excellent.

The hotel was up to standard, The staff were friendly and very nice.Hotel was well maintained and clean.
9,3
It was a lovely stay,and will recommand to my friends.It only if I would have get the room imediately when I was there in the morning to have the room as I landed in Manilia.
Ghazi K. Foretningsreisende Australia, 14. desember 2014
Internet problem, dirty room specially the Bath,

Location ,
5
Not happy at all
Igor M. Foretningsreisende Slovakia, 14. desember 2014
better find other place to stay

services
4,7
I can't believe they dare to ask $80 for executive queen. Even I was charged 10% for room service lady on phone refused to bring breakfast to room unless I will be charged for it even it was included in price. The aircon in room was working but looked like it will not last for long. TV in room was probably 22 inch not flat screen. Carpet and walls dirty. Not sure about other rooms but after this experience not going to visit this hotel anymore. There is plenty of hotels in Makati where you can get much more for your money. Pictures on agoda was totally different than reality. The only good thing about whole room was bathroom. Location is great with a lot of bars around.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - InngangBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - SpaBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - TreningsromBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport og aktiviteter


AS-AGWEB-3B07