eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Fasiliteter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Treningsrom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Sport og aktiviteter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom
Område Makati Antall rom: 232
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1806 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Beliggenhet
7,8
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,4
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (1806)
Sorter etter:
Terje S. Par Norway, 7. oktober 2013
Min opplevelse av oppholdet på best western oxford

rombetjeningen, aircondition,rommet
7,3
Det er et stort problem der od det er varmt vann. Det tar et par minutter så er det slutt. Er man to så må den ene dusje i kaldt vann. Arrogansen stor blant enkelte ved resepsjonen, en ovenfor og ned holdning. Ellers var det et hyggeligt opphold.
Pieter G. Par Norway, 22. september 2013
Bra beliggenhet for bar restaurant

Gode rom, god mat, god service
10
Bra opphold, bra rom, bra bD, god romservice, bra renhold, god restaurant i lobby, bra service fra personalet, vil velge dette nest gang i makati, kort vei til barer/underholdning, stille hotel, selv med kort vei til barer
Simen P. Reiste alene Norway, 31. mai 2013
God service sentralt i Makati

Service, størrelsen på rommet, beliggenheten
8,3
Yvonne F. Par Norway, 9. februar 2012
Bra hotell

Bra beliggenhet
7,7
hotellet ligger ikke i den beste delen av makati, men med mange restauranter og barer rett utenfor hotellet. det er ca. 20 min i gå avstand til grenbelt hvor det finnes bra shopping og bra restauranter.
Golda F. Foretningsreisende Philippines, 12. april 2015
A

Value for money, the staff, and the cleanliness
8
Rhonda H. Reiste alene Australia, 10. april 2015
I love that there was a bath...the beds were very

friendly helpful staff...comfortable beds...position
9,7
Fsntadtic
Suresh P. Reiste alene Canada, 6. april 2015
REVIEW OF BEST WESTERN OXFORD SUITES

EXCELLENT STAFF THAT PROVIDED OUTSTANDING CUSTOMER SERVICE. LOCATION WAS GREAT . CLOSE PROXIMITY TO EVERYTHING I NEEDED. VERY COMFORTABLE ROOM WITH GOOD FOOD FOR BREAKFAST.
9,3
The originally only booked for 3 days but 10 days later im still here. you get great rates if you book online at trivago.ca or agoda.com. The staff are outstanding. Very professional, courteous, and informative. The buffet breakfast is tasty. Everyday is a new mene.Not bad at all for a three star. Im having a great time here. Dont know when i will be leaving. Would definitely recommend this hotel.
Allahyar M. Foretningsreisende Pakistan, 5. april 2015
Nice location

Nice staf as doorman, very helf full & guide a lot
5,3
It was ok, little bit expensive and it don't looks like suit, and queen bed is simple double bed.
Barry S. Reiste alene Australia, 4. april 2015
Really good value for money

Price , location , staff
8
Very enjoyable
John K. Par United States of America, 2. april 2015
Several stays

location, value, staff
8
Hotel really needs better cleaning, the staff is wonderful but has to constantly apologise for the mold and needed cleaning.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - SpaBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - FasiliteterBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - TreningsromBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport og aktiviteterBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - KartBest Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - FasiliteterBest Western Oxford Suites Makati Manila - Fasiliteter


AS-AGWEB-3B07