Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Oxford Suites Hotel

Best Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Treningsrom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inngang
Sted: Makati Antall rom: 232
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1331 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
7,7
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,4
Gjesteomtaler er skrevet av våre kunder etter oppholdet deres på Best Western Oxford Suites Makati.
Alle anmeldelser (1331)
Terje S. Par Norway, 7. oktober 2013
Min opplevelse av oppholdet på best western oxford

rombetjeningen, aircondition,rommet
7,3
Det er et stort problem der od det er varmt vann. Det tar et par minutter så er det slutt. Er man to så må den ene dusje i kaldt vann. Arrogansen stor blant enkelte ved resepsjonen, en ovenfor og ned holdning. Ellers var det et hyggeligt opphold.
Pieter G. Par Norway, 22. september 2013
Bra beliggenhet for bar restaurant

Gode rom, god mat, god service
10
Bra opphold, bra rom, bra bD, god romservice, bra renhold, god restaurant i lobby, bra service fra personalet, vil velge dette nest gang i makati, kort vei til barer/underholdning, stille hotel, selv med kort vei til barer
Simen P. Reiste alene Norway, 31. mai 2013
God service sentralt i Makati

Service, størrelsen på rommet, beliggenheten
8,3
Yvonne F. Par Norway, 9. februar 2012
Bra hotell

Bra beliggenhet
7,7
hotellet ligger ikke i den beste delen av makati, men med mange restauranter og barer rett utenfor hotellet. det er ca. 20 min i gå avstand til grenbelt hvor det finnes bra shopping og bra restauranter.
Neil H. Par Australia, 8. april 2014
wonderful hotel. Great food attentative staff

Food, cleanliness of the hotel, staff
9,3
Fantastic. I have stayed here three times now and have enjoyed each stay. I've said in another posting about the night clubs surrounding the area. There's plenty if that's your thing. It's close to fast food and other useful stores.
Daniel K. Foretningsreisende United States of America, 6. april 2014
not worth it

location
6,7
Bugs infested. Noise distraction at all hours.
Peter S. Foretningsreisende United States of America, 4. april 2014
So-so

Location only.
5,7
The stay was okay I suppose.
Stephen C. Par Australia, 1. april 2014
Good hotel, room was ok

close to bars/restaurants, nightlife and shopping close by
6,7
Ok room good size, close to everything there in burgos street
Leif M. Foretningsreisende Norway, 24. mars 2014
A well functional hotel located in Makati

location, great rooms and staff
8
The hotel gives great accommodation and are located in the heart of Makati's night life and only few minutes from greenbelt another place with great restaurants and bars - also Glorietta shopping mall is just 15minutes walk away
Michael B. Reiste alene United Kingdom, 24. mars 2014
Friendly efficiency

Location, Staff, Location
8,7
Great stay, quality staff, ideal location. A short stay made very easy and comfortable by staff who understand customer needs without being too pushy. I will be back.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - SpaBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - TreningsromBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inngang


AS-AGWEB-3A05