Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Treningsrom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Resepsjon Best Western Oxford Suites Makati Manila - Dansesal Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Fasiliteter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom
Område Makati Antall rom: 232
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 2018
anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
7,8
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,4
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (2018)
Sorter etter:
Terje S. Par Norway, 7. oktober 2013
Min opplevelse av oppholdet på best western oxford

rombetjeningen, aircondition,rommet
7,3
Det er et stort problem der od det er varmt vann. Det tar et par minutter så er det slutt. Er man to så må den ene dusje i kaldt vann. Arrogansen stor blant enkelte ved resepsjonen, en ovenfor og ned holdning. Ellers var det et hyggeligt opphold.
Rapporter denne anmeldelsen
Pieter G. Par Norway, 22. september 2013
Bra beliggenhet for bar restaurant

Gode rom, god mat, god service
10
Bra opphold, bra rom, bra bD, god romservice, bra renhold, god restaurant i lobby, bra service fra personalet, vil velge dette nest gang i makati, kort vei til barer/underholdning, stille hotel, selv med kort vei til barer
Rapporter denne anmeldelsen
Simen P. Reiste alene Norway, 31. mai 2013
God service sentralt i Makati

Service, størrelsen på rommet, beliggenheten
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Yvonne F. Par Norway, 9. februar 2012
Bra hotell

Bra beliggenhet
7,7
hotellet ligger ikke i den beste delen av makati, men med mange restauranter og barer rett utenfor hotellet. det er ca. 20 min i gå avstand til grenbelt hvor det finnes bra shopping og bra restauranter.
Rapporter denne anmeldelsen
Simon R. Foretningsreisende United Kingdom, 29. august 2015
Best located for Makati's Naughty Nightlife

Courteous, location right in the middle of Makati's girlie bar scene, great value for money.
7,7
I wanted to check out Makati's famous bar scene and could not have asked for a better located hotel. Staff were fantastic and always courteous and welcoming. It's not a family oriented hotel as its not a family type of district lets face it. Well run hotel. Slight maintenance issue was reported and fixed within 30 minutes! Breakfast was OK only and buffet choice limited... but what was there was reasonable standard. Would certainly stay again but don't forget... Book a high floor as traffic noise (as everywhere in Manila) is really oppressive. P. Burgos Street is no exception!
Rapporter denne anmeldelsen
Clair M. Reiste alene United States of America, 27. august 2015
Great place for price

Staff is great
9,3
This is a gem. The breakfast buffet is the best much better than the top name hotels. I recommended highly
Rapporter denne anmeldelsen
Donald F. Foretningsreisende United States of America, 26. august 2015
Nice older hotel

Location, large room, kind staff
8,7
My stay was very nice arriving early I waited an hour but was given a rooom 3 hours before check in. The room was older than I expected and had an older TV. The room need renovation but was stil ok.
Rapporter denne anmeldelsen
Craig S. Reiste alene Canada, 26. august 2015
Professional meets expectations

People, aircon, large room
8
This hotel has seen better days, but it is held together quite well by good staff and service. Situated in the red light district i think it appeals for men who want to hit the bars or business travelers who want to be close to the financial district, but want an affordable hotel. I liked the silent air con, the big room. The hotel performs well, i suppose it is priced very fairly if you are using US$s to pay. Over the last 15 years i have stayed here many times and have never had a problem.
Rapporter denne anmeldelsen
Heather W. Foretningsreisende Australia, 25. august 2015
near the airport

close to airport, staff,
5,3
ok
Rapporter denne anmeldelsen
Guberman J. Par United States of America, 23. august 2015
Makati tucked away

The view room comfortable breakfast
9,7
Spacious room with a nice view of Markati clean and comfortable.about what to expect from a best western.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Best Western Oxford Suites Makati Manila - ResepsjonBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - TreningsromBest Western Oxford Suites Makati Manila - ResepsjonBest Western Oxford Suites Makati Manila - DansesalBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - SpaBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - FasiliteterBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - TreningsromBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport og aktiviteterBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - KartBest Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - FasiliteterBest Western Oxford Suites Makati Manila - Fasiliteter


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C08