eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Treningsrom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inngang
Område Makati Antall rom: 232
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1452 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
7,8
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (1452)
Sorter etter:
Terje S. Par Norway, 7. oktober 2013
Min opplevelse av oppholdet på best western oxford

rombetjeningen, aircondition,rommet
7,3
Det er et stort problem der od det er varmt vann. Det tar et par minutter så er det slutt. Er man to så må den ene dusje i kaldt vann. Arrogansen stor blant enkelte ved resepsjonen, en ovenfor og ned holdning. Ellers var det et hyggeligt opphold.
Pieter G. Par Norway, 22. september 2013
Bra beliggenhet for bar restaurant

Gode rom, god mat, god service
10
Bra opphold, bra rom, bra bD, god romservice, bra renhold, god restaurant i lobby, bra service fra personalet, vil velge dette nest gang i makati, kort vei til barer/underholdning, stille hotel, selv med kort vei til barer
Simen P. Reiste alene Norway, 31. mai 2013
God service sentralt i Makati

Service, størrelsen på rommet, beliggenheten
8,3
Yvonne F. Par Norway, 9. februar 2012
Bra hotell

Bra beliggenhet
7,7
hotellet ligger ikke i den beste delen av makati, men med mange restauranter og barer rett utenfor hotellet. det er ca. 20 min i gå avstand til grenbelt hvor det finnes bra shopping og bra restauranter.
Shahid H. Reiste alene United Kingdom, 16. august 2014
Its worth the 60 usd a night !

location / price / size
7,7
As expected ... 7 / 10 ....
Talal A. Gruppe Saudi Arabia, 8. august 2014
not good for human use

bad smell rooms not clean bad hotel
3,3
Jee K. Foretningsreisende Malaysia, 7. august 2014
quiet hotel situated at busy center

easy transportation,happening area, 24 hours food shop
8
justshophouses feel comfortable and keep returning
Seng P. Reiste alene Hong Kong, 3. august 2014
Great location in price

Price, location, and hassle free
7,7
you literally walk out into night life
Seng P. Reiste alene Hong Kong, 1. august 2014
Can't beat this location

Location, high floors, and safe in rooms
7,7
stay was great. no hassles.
Craig M. Par Australia, 26. juli 2014
Average room for what we paid.

Eventhough having to ask, them giving me a shower before I flew later that night. High floor. Free gym workout.
6
A bit disappointed with my stay at the Oxford. After staying at the Tropics Best Western in Boracay I was expecting the same great stay. It was ok, but not great. The room was not the same as shown in the picture on the website. The air conditioner was old, broken and icey. It got fixed but with the amount I pay per night you would think they could afford a new one! Also it is nice to be offered than to have to ask for things. And early check in... I arrived at 8am,tired and worn out from an overnight flight, they said a room was available by 10am but i would have to pay an extra 1000 peso, I paid 4 times that much to stay, asking for more is just greedy. Probably give it a 5/10.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - SpaBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - TreningsromBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inngang


AS-AGWEB-3A01