eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inngang Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Treningsrom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Omgivelser Best Western Oxford Suites Makati Manila - Sport og aktiviteter
Område Makati Antall rom: 232
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1581 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
7,8
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (1581)
Sorter etter:
Terje S. Par Norway, 7. oktober 2013
Min opplevelse av oppholdet på best western oxford

rombetjeningen, aircondition,rommet
7,3
Det er et stort problem der od det er varmt vann. Det tar et par minutter så er det slutt. Er man to så må den ene dusje i kaldt vann. Arrogansen stor blant enkelte ved resepsjonen, en ovenfor og ned holdning. Ellers var det et hyggeligt opphold.
Pieter G. Par Norway, 22. september 2013
Bra beliggenhet for bar restaurant

Gode rom, god mat, god service
10
Bra opphold, bra rom, bra bD, god romservice, bra renhold, god restaurant i lobby, bra service fra personalet, vil velge dette nest gang i makati, kort vei til barer/underholdning, stille hotel, selv med kort vei til barer
Simen P. Reiste alene Norway, 31. mai 2013
God service sentralt i Makati

Service, størrelsen på rommet, beliggenheten
8,3
Yvonne F. Par Norway, 9. februar 2012
Bra hotell

Bra beliggenhet
7,7
hotellet ligger ikke i den beste delen av makati, men med mange restauranter og barer rett utenfor hotellet. det er ca. 20 min i gå avstand til grenbelt hvor det finnes bra shopping og bra restauranter.
Jonas H. Foretningsreisende Sweden, 23. november 2014
Oxford Makati

Location.
5,3
Even though smoking room it smelled like full of mold. recommended for a facelift.
Harold G. Par United States of America, 22. november 2014
Good value for the money

Location, cost, staff
7,3
Stay was comfortable and great value for the money. Rooms were a good size and located near local night life.
Kerry D. Foretningsreisende Virgin Islands (British), 22. november 2014
Suitable location for business needs

Location location staff
6,7
Stayed many times at Oxfoird Suites as it is a convenient location for my business needs.
Catherine M. Familie med store barn Philippines, 20. november 2014
LOCATION, COMFORT AND SECURITY

The place is just near Makati shopping area, just 10 to 15 min ride thru taxi. The room is big enough for 4 pax. We request for upgrade of room into deluxe room. The choices for breakfast buffet is ok
8
The families enjoy the stay because the room is somehow enough for 4 pax. The location is near the shopping mall.
Lester L. Reiste alene Guam, 19. november 2014
island boy

the staff remembered me even after 8 months...
9
Very nice...staying there next year again.
Kimhwa G. Foretningsreisende Singapore, 19. november 2014
Value For Money

Value, Location, Covenience
5,7
The Room is OK for the price, breakfast could be better.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - InngangBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inne i hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - SpaBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - TreningsromBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - OmgivelserBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport og aktiviteter


AS-AGWEB-3A01