eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Oxford Suites Hotel

Best Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotellet Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Gjesterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Spa Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Møterom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Forretningssenter Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurant
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Treningsrom Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lobby Best Western Oxford Suites Makati Manila - Inngang
Område Makati Antall rom: 232
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1424 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
7,7
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (1424)
Sorter etter:
Terje S. Par Norway, 7. oktober 2013
Min opplevelse av oppholdet på best western oxford

rombetjeningen, aircondition,rommet
7,3
Det er et stort problem der od det er varmt vann. Det tar et par minutter så er det slutt. Er man to så må den ene dusje i kaldt vann. Arrogansen stor blant enkelte ved resepsjonen, en ovenfor og ned holdning. Ellers var det et hyggeligt opphold.
Pieter G. Par Norway, 22. september 2013
Bra beliggenhet for bar restaurant

Gode rom, god mat, god service
10
Bra opphold, bra rom, bra bD, god romservice, bra renhold, god restaurant i lobby, bra service fra personalet, vil velge dette nest gang i makati, kort vei til barer/underholdning, stille hotel, selv med kort vei til barer
Simen P. Reiste alene Norway, 31. mai 2013
God service sentralt i Makati

Service, størrelsen på rommet, beliggenheten
8,3
Yvonne F. Par Norway, 9. februar 2012
Bra hotell

Bra beliggenhet
7,7
hotellet ligger ikke i den beste delen av makati, men med mange restauranter og barer rett utenfor hotellet. det er ca. 20 min i gå avstand til grenbelt hvor det finnes bra shopping og bra restauranter.
Dennis P. Reiste alene Australia, 24. juli 2014
Great Accom.

Location, Value, Staff
10
For what I was looking for the location was great. A steady 15 minute walk to Greenfields shopping and in amongst the night life for the evening.
Jee K. Foretningsreisende Malaysia, 23. juli 2014
clean ,good location easy access to transport

quiet within busy area, food available nearby, no problem of transport
8
not recommended for family because of it nearby entertainment activity.
Timothy S. Reiste alene United States of America, 21. juli 2014
Good location for nightlife.

Location, cold air conditioner, clean room
7
My stay at Oxford was ok, it would have been better if they did not put me in an old room. If you are going to stay at this hotel ask for a newer room don't stay in the old room. The tv was small, the air conditioner was noisy, the bed was too soft, the carpets are dingy, and the in room safe had buttons you could not read. If you stay at one of the newer rooms at this hotel it should be fine, just don't stay in the old non-renovated rooms.
Scott A. Par United States of America, 16. juli 2014
Stay was good, except for the typhoon

clean, reasonable price, good location
8
stay was good, We checked in Late so they upgraded us to the Presidential Suite. We had from row tickets to watch the typhoon out all those windows.
Jeff T. Foretningsreisende Malaysia, 13. juli 2014
If you're looking for night life adventure hotel

Next to red light district
4,3
WARNING sign should be put on to alert Family with kids not to stay at this Hotel. It is dirty with cockcroahes in room and working gals walking in front of hotel soliciting customers.
Tuan H. Par United States of America, 7. juli 2014
Two thumbs up. Love this hotel

Price, location, service
10
Wonderful stay. I will always stay here. Best hotel for me.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Best Western Oxford Suites Makati ManilaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Utsiden av hotelletBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - GjesteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - SpaBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - MøteromBest Western Oxford Suites Makati Manila - ForretningssenterBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestaurantBest Western Oxford Suites Makati Manila - TreningsromBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Inngang


AS-AGWEB-3A07