Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Central / Sheung Wan Area, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Bishop Lei International Hotel Hongkong - Lobby Bishop Lei International Hotel Hongkong - Treningsrom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Svømmebasseng Bishop Lei International Hotel Hongkong - Møterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Suiterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Suiterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Suiterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikke Bishop Lei International Hotel Hongkong - Treningsrom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Treningsrom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikke Bishop Lei International Hotel Hongkong - Svømmebasseng
Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fasiliteter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Forretningssenter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fasiliteter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Svømmebasseng Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Bad Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikke Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fasiliteter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Møterom
Område Hong Kong Central / Sheung Wan Area Antall rom: 227
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 3231
anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
7,9
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (3231)
Sorter etter:
Svein H. Reiste alene Norway, 19. april 2015
Små rom som luktet av gammel sigarettrøyk

Hyggelig sjåfør på shuttel buss, fin utsikt tross skitne vinduer
6
Jeg var ikke fornøyd med oppholdet. Hotellet lå litt fra sentrum, greit å gå ned til de nærmeste restauranter og barer, men ikke helt ned til sentrum. Hjemveien ble bratt og slitsom, jeg brukte taxi. Ønsket å bytte rom da mitt luktet veldig av innrøkt tobakkrøyk, men dette var vanskelig. Fikk tilbud om å flytte 2 etager opp, men uten å få se rommet først, det ville også koste mer uten at dette kunne spesifiseres. Frokosten var grei, men helt tradisjonell, jeg spiste denne en gang (var der 4 netter), og valgte deretter å spise all mat ute.
Inge N. Reiste alene Norway, 15. januar 2014
Typisk mellomstandard Hong Kong Hotelle

Mye hotell for pengene til å være i Hong Kong
5,7
Jeg kom til å bli boende på 4. etage mot Robinson Road, det ble derfor ett opphold med veldig mye larm fra gaten, også om natten Jeg anbefaler derfor at man bestiller ett rom med "harbour view". Hotellet er fint og ekstremt prisverdig. Det er usedvandlig rent og lekkert, selv om det er tepper på gulvene i de små rom. Baderommet er ekstremt godt inrettet. Jeg kommer tilbake, men neste gang med utsikt over Victoria Harbour
Karljot J. Gruppe Norway, 28. februar 2010
Hadde suite. Den var utmerket.

Hotellet var fint og lå i et veldig bra område. Mange restauranter nedover langs trappen
9,3
min. 50 ord
Restauranttips: Hotellet lå flott til med hensyn til restauranter og barer.
Wouter V. Reiste alene Netherlands, 25. juni 2015
very efficient except for the check out

good front desk staff, very helpful concierge service, courtesy 🚌
9
Will come back there. Gave me voluntary upgrade.
Eurico A. Foretningsreisende Portugal, 14. juni 2015
Very nice hotel

Check in staff (he, with eyeglasses) did an upgraded room for us with gorgeous view
8,3
I am very pleased the way we were treated when we did a check-in ..... the staff (he) was very polite and nice.....and upgraded our room with a gorgeous view along bigger room.....thanks! When we did the check out on Sunday the staffs were not so nice.....!!!!
Adam O. Foretningsreisende United States of America, 8. juni 2015
Tiny room size, dirty and outtdated

Cheap
4
Hardly enough room to walk around the bed. The rooms are slightly dirty and outdated. Not for claustrophobic people but cheap
Kelsey D. Reiste alene Canada, 8. juni 2015
Great stay as always!

Service, location, economy
7
I consistently stay at the Bishop Lei and it's great! The staff are wonderful, the location is good in Central and the pool is a nice treat!
Bruce H. Foretningsreisende United States of America, 4. juni 2015
location

roon,staff,location
8,3
I have stayed @this hotel several times. Depending on the room u could have a beautiful view of hk skyline 4 moderate price.staff very good
Gunawan L. Familie med store barn Indonesia, 2. juni 2015
service maintain and develope

near kathedral,everyday I can pray
8,3
Good
George C. Par United States of America, 27. mai 2015
Great Hotel "but"

Modern,Price,Location
9,7
They say 4 Star, if they had electronic key control, I would agree. Hotel is GREAT otherwise. Rooms a little small, but clean and nicely provisioned. Staff is wonderful. Highly recommend!!!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Bishop Lei International Hotel HongkongBishop Lei International Hotel Hongkong - LobbyBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - ForretningssenterBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - BadBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenBishop Lei International Hotel Hongkong - LobbyBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletBishop Lei International Hotel Hongkong - Lobby


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B04