Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Central, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 3448 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
7,8
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (3448)
Sorter etter:
Svein H. Reiste alene Norway, 19. april 2015
Små rom som luktet av gammel sigarettrøyk

Hyggelig sjåfør på shuttel buss, fin utsikt tross skitne vinduer
6
Jeg var ikke fornøyd med oppholdet. Hotellet lå litt fra sentrum, greit å gå ned til de nærmeste restauranter og barer, men ikke helt ned til sentrum. Hjemveien ble bratt og slitsom, jeg brukte taxi. Ønsket å bytte rom da mitt luktet veldig av innrøkt tobakkrøyk, men dette var vanskelig. Fikk tilbud om å flytte 2 etager opp, men uten å få se rommet først, det ville også koste mer uten at dette kunne spesifiseres. Frokosten var grei, men helt tradisjonell, jeg spiste denne en gang (var der 4 netter), og valgte deretter å spise all mat ute.
Rapporter denne anmeldelsen
Inge N. Reiste alene Norway, 15. januar 2014
Typisk mellomstandard Hong Kong Hotelle

Mye hotell for pengene til å være i Hong Kong
5,7
Jeg kom til å bli boende på 4. etage mot Robinson Road, det ble derfor ett opphold med veldig mye larm fra gaten, også om natten Jeg anbefaler derfor at man bestiller ett rom med "harbour view". Hotellet er fint og ekstremt prisverdig. Det er usedvandlig rent og lekkert, selv om det er tepper på gulvene i de små rom. Baderommet er ekstremt godt inrettet. Jeg kommer tilbake, men neste gang med utsikt over Victoria Harbour
Rapporter denne anmeldelsen
Karljot J. Gruppe Norway, 28. februar 2010
Hadde suite. Den var utmerket.

Hotellet var fint og lå i et veldig bra område. Mange restauranter nedover langs trappen
9,3
min. 50 ord
Restauranttips: Hotellet lå flott til med hensyn til restauranter og barer.
Rapporter denne anmeldelsen
Thomas J. Reiste alene United States of America, 20. april 2016
Best Value Hotel
6,7
Bishop Lei is the best value hotel in Hong Kong, The price is right, the rooms are small and simple but nice, The staff is good, the breakfast is in expensive and the location near the Soho Escalators is perfect for lunch, dinner and nite life.
Rapporter denne anmeldelsen
Remington T. Reiste alene Philippines, 19. april 2016
My April Stay
5,7
Room was small but ok. Sofabed could use a little softer material when used for sleeping. Elevator is slow in serving busy hours. All in all considering the very good room rate, it was a very good bargain.
Rapporter denne anmeldelsen
Kelsey D. Reiste alene Canada, 17. april 2016
Always a great stay!
5,3
Enjoy staying at the Bishop Lei!
Rapporter denne anmeldelsen
Clive C. Par United Kingdom, 17. april 2016
Another nice stay at the Bishop Lei
5
We always stay here when we go to Hong Kong to see our son and his family. It is a handy location and not far from the escalator which is handy because climbing the hill from central would finish me off. We have stayed here about six times in a Harbour view suite.
Rapporter denne anmeldelsen
Andrea K. Forretningsreisende Philippines, 16. april 2016
Great location and value for money
6
Been to HK more times than I can remember. My first Central located hotel. Surprisingly good find
Rapporter denne anmeldelsen
David C. Par Canada, 7. april 2016
Small but comfy rooms in a good location.
6
From this hotel you can walk downhill to Lan Kwai Fong or the Peak Tram. The Zoological Gardens are also nearby. The hotel's a little bit 'other era'ish, but the entire staff pulls together to make it clean and comfortable for the guests.
Rapporter denne anmeldelsen
Bing Y. Par Australia, 7. april 2016
Small but clean
5
It needs updated
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
Bishop Lei International Hotel HongkongBishop Lei International Hotel Hongkong - LobbyBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - ForretningssenterBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - BadBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenBishop Lei International Hotel Hongkong - LobbyBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - Fasiliteter


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3C03