Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Central, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Bishop Lei International Hotel Hongkong - Lobby Bishop Lei International Hotel Hongkong - Treningsrom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Svømmebasseng Bishop Lei International Hotel Hongkong - Møterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Suiterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Suiterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Suiterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikke Bishop Lei International Hotel Hongkong - Treningsrom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Treningsrom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikke Bishop Lei International Hotel Hongkong - Svømmebasseng
Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fasiliteter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Forretningssenter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fasiliteter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Svømmebasseng Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Bad Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikke Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fasiliteter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Møterom
Område Hong Kong Central Antall rom: 227

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 3393 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
7,8
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (3393)
Sorter etter:
Svein H. Reiste alene Norway, 19. april 2015
Små rom som luktet av gammel sigarettrøyk

Hyggelig sjåfør på shuttel buss, fin utsikt tross skitne vinduer
6
Jeg var ikke fornøyd med oppholdet. Hotellet lå litt fra sentrum, greit å gå ned til de nærmeste restauranter og barer, men ikke helt ned til sentrum. Hjemveien ble bratt og slitsom, jeg brukte taxi. Ønsket å bytte rom da mitt luktet veldig av innrøkt tobakkrøyk, men dette var vanskelig. Fikk tilbud om å flytte 2 etager opp, men uten å få se rommet først, det ville også koste mer uten at dette kunne spesifiseres. Frokosten var grei, men helt tradisjonell, jeg spiste denne en gang (var der 4 netter), og valgte deretter å spise all mat ute.
Rapporter denne anmeldelsen
Inge N. Reiste alene Norway, 15. januar 2014
Typisk mellomstandard Hong Kong Hotelle

Mye hotell for pengene til å være i Hong Kong
5,7
Jeg kom til å bli boende på 4. etage mot Robinson Road, det ble derfor ett opphold med veldig mye larm fra gaten, også om natten Jeg anbefaler derfor at man bestiller ett rom med "harbour view". Hotellet er fint og ekstremt prisverdig. Det er usedvandlig rent og lekkert, selv om det er tepper på gulvene i de små rom. Baderommet er ekstremt godt inrettet. Jeg kommer tilbake, men neste gang med utsikt over Victoria Harbour
Rapporter denne anmeldelsen
Karljot J. Gruppe Norway, 28. februar 2010
Hadde suite. Den var utmerket.

Hotellet var fint og lå i et veldig bra område. Mange restauranter nedover langs trappen
9,3
min. 50 ord
Restauranttips: Hotellet lå flott til med hensyn til restauranter og barer.
Rapporter denne anmeldelsen
Catherine M. Par United Kingdom, 31. januar 2016
Small

Location was good, very clean
6,3
we checked in to find we were very disappointed with the size of the room, it was very small and did not look the same as in the photos. We called reception to explain this to them who moved us to a corner room which was slightly bigger and looked like the photos. House keeping staff were excellent. Staff on reception came accross quite rude.
Rapporter denne anmeldelsen
Lau H. Par Hong Kong, 29. januar 2016
The overall feeling is good, clean and comfort..

Clean, comfort, staff polite
7,3
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Mark M. Forretningsreisende Australia, 27. januar 2016
Nice and clean

Location, price, clean
8,7
Nice stay for a few days, it is close to the escalators that open up much of HK Central area. Room was clean and well-priced for location. Would stay again.
Rapporter denne anmeldelsen
Yoonsung C. Reiste alene South Korea, 26. januar 2016
clean n kindness staff
5,3
Not too bad......that is all
Rapporter denne anmeldelsen
Myung J. Forretningsreisende United States of America, 26. januar 2016
Great Service

service, price, location
9,7
Had a wonderful biz trip by staying at Bishop Lei International Hotel. For the price, you cannot find a better hotel and service in Hong Kong. I recommend very highly
Rapporter denne anmeldelsen
Jean J. Par Philippines, 17. januar 2016
Good as always

Room size, cleanliness, bus service
8,3
Good as always
Rapporter denne anmeldelsen
Derrick W. Par Canada, 17. januar 2016
not a returning customer

clean, clean, location
4,3
overall speaking, it was a bad experience and I will not be returning: - receptionist was rude and unprofessional. - room was small (smaller than what you would expect from a typical HK hotel room) - air flow from conditioner is directly onto bed which makes VERY bad sleeping environment.
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Bishop Lei International Hotel HongkongBishop Lei International Hotel Hongkong - LobbyBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - ForretningssenterBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - BadBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenBishop Lei International Hotel Hongkong - LobbyBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A05