Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Central / Sheung Wan Area, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Bishop Lei International Hotel Hongkong - Lobby Bishop Lei International Hotel Hongkong - Treningsrom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Svømmebasseng Bishop Lei International Hotel Hongkong - Møterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Suiterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Suiterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Suiterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikke Bishop Lei International Hotel Hongkong - Treningsrom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Treningsrom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikke Bishop Lei International Hotel Hongkong - Svømmebasseng
Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fasiliteter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Forretningssenter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fasiliteter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Svømmebasseng Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Bad Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikke Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fasiliteter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Møterom
Område Hong Kong Central / Sheung Wan Area Antall rom: 227
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 3257
anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
7,9
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (3257)
Sorter etter:
Svein H. Reiste alene Norway, 19. april 2015
Små rom som luktet av gammel sigarettrøyk

Hyggelig sjåfør på shuttel buss, fin utsikt tross skitne vinduer
6
Jeg var ikke fornøyd med oppholdet. Hotellet lå litt fra sentrum, greit å gå ned til de nærmeste restauranter og barer, men ikke helt ned til sentrum. Hjemveien ble bratt og slitsom, jeg brukte taxi. Ønsket å bytte rom da mitt luktet veldig av innrøkt tobakkrøyk, men dette var vanskelig. Fikk tilbud om å flytte 2 etager opp, men uten å få se rommet først, det ville også koste mer uten at dette kunne spesifiseres. Frokosten var grei, men helt tradisjonell, jeg spiste denne en gang (var der 4 netter), og valgte deretter å spise all mat ute.
Rapporter denne anmeldelsen
Inge N. Reiste alene Norway, 15. januar 2014
Typisk mellomstandard Hong Kong Hotelle

Mye hotell for pengene til å være i Hong Kong
5,7
Jeg kom til å bli boende på 4. etage mot Robinson Road, det ble derfor ett opphold med veldig mye larm fra gaten, også om natten Jeg anbefaler derfor at man bestiller ett rom med "harbour view". Hotellet er fint og ekstremt prisverdig. Det er usedvandlig rent og lekkert, selv om det er tepper på gulvene i de små rom. Baderommet er ekstremt godt inrettet. Jeg kommer tilbake, men neste gang med utsikt over Victoria Harbour
Rapporter denne anmeldelsen
Karljot J. Gruppe Norway, 28. februar 2010
Hadde suite. Den var utmerket.

Hotellet var fint og lå i et veldig bra område. Mange restauranter nedover langs trappen
9,3
min. 50 ord
Restauranttips: Hotellet lå flott til med hensyn til restauranter og barer.
Rapporter denne anmeldelsen
Ashleigh H. Familie med store barn South Africa, 24. juli 2015
Good location

Good location, friendly staff and free shuttle bus
9
We had booked 3 standard rooms and were upgraded to suites which was pretty awesome. The staff were super friendly. Barry in reception was a champion. Would definitely stay there again.
Rapporter denne anmeldelsen
Peng X. Reiste alene China, 20. juli 2015
Really nice with good location

Foods clean location
9,7
Rapporter denne anmeldelsen
Duc A. Familie med store barn Vietnam, 19. juli 2015
Room in the corner is the best

1. Good for morning running thank for a Botanical Garden nearby; 2. The Corner room is big and comfortable with acceptable price. 3. Best view even from lower F.L due to it is located in the mountain.
8
Rapporter denne anmeldelsen
Chi B. Foretningsreisende Hong Kong, 17. juli 2015
mid level location can walk to central by escalato

closed to central, localize neighbourhood, clean
7
Good n their frequency clients
Rapporter denne anmeldelsen
Stewart S. Reiste alene United Kingdom, 14. juli 2015
Good value stay

Friendly staff, clean and comfortable
8
Rapporter denne anmeldelsen
Zoey J. Par United Kingdom, 12. juli 2015
Great last minute stay

location, pool, service
8,7
Great!:) Will be back!:)
Rapporter denne anmeldelsen
Christine C. Par Hong Kong, 10. juli 2015
A decent & relaxing habitat.

1. The interior decoration is warm & relaxing. 2. The dinners are epicurean. 3. Welcoming and friendly staff even though we don't speak any Japanese.
7,7
Pretty good. One comment is about the staff. The staff in general is efficient yet not really warm and hospitable. I had the incident that I wanted to extend one night stay at the hotel. I made an enquiry in person at the front desk about the costs and how to. They told me to go onto their own website and get a discount. I had no time for that. So I just went back to agoda to book that extra night. Later on in the evening they slipped a note under the door telling me to check out tomorrow or to make an extension with them at a discounted price. Just go to the from desk or call. Isn't that a waste of my time? or that note is a bit late in the late afternoon ? or the front desk just couldn't help when I enquired too early in the same morning??
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Bishop Lei International Hotel HongkongBishop Lei International Hotel Hongkong - LobbyBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - ForretningssenterBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - BadBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenBishop Lei International Hotel Hongkong - LobbyBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletBishop Lei International Hotel Hongkong - Lobby


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C08