Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Central / Sheung Wan Area, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Bishop Lei International Hotel Hongkong - Lobby Bishop Lei International Hotel Hongkong - Treningsrom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Svømmebasseng Bishop Lei International Hotel Hongkong - Møterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Suiterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Suiterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Suiterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikke Bishop Lei International Hotel Hongkong - Treningsrom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Treningsrom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikke Bishop Lei International Hotel Hongkong - Svømmebasseng
Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fasiliteter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Forretningssenter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fasiliteter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Svømmebasseng Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Gjesterom Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Bad Bishop Lei International Hotel Hongkong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikke Bishop Lei International Hotel Hongkong - Fasiliteter Bishop Lei International Hotel Hongkong - Møterom
Område Hong Kong Central / Sheung Wan Area Antall rom: 227
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 3286
anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
7,9
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (3286)
Sorter etter:
Svein H. Reiste alene Norway, 19. april 2015
Små rom som luktet av gammel sigarettrøyk

Hyggelig sjåfør på shuttel buss, fin utsikt tross skitne vinduer
6
Jeg var ikke fornøyd med oppholdet. Hotellet lå litt fra sentrum, greit å gå ned til de nærmeste restauranter og barer, men ikke helt ned til sentrum. Hjemveien ble bratt og slitsom, jeg brukte taxi. Ønsket å bytte rom da mitt luktet veldig av innrøkt tobakkrøyk, men dette var vanskelig. Fikk tilbud om å flytte 2 etager opp, men uten å få se rommet først, det ville også koste mer uten at dette kunne spesifiseres. Frokosten var grei, men helt tradisjonell, jeg spiste denne en gang (var der 4 netter), og valgte deretter å spise all mat ute.
Rapporter denne anmeldelsen
Inge N. Reiste alene Norway, 15. januar 2014
Typisk mellomstandard Hong Kong Hotelle

Mye hotell for pengene til å være i Hong Kong
5,7
Jeg kom til å bli boende på 4. etage mot Robinson Road, det ble derfor ett opphold med veldig mye larm fra gaten, også om natten Jeg anbefaler derfor at man bestiller ett rom med "harbour view". Hotellet er fint og ekstremt prisverdig. Det er usedvandlig rent og lekkert, selv om det er tepper på gulvene i de små rom. Baderommet er ekstremt godt inrettet. Jeg kommer tilbake, men neste gang med utsikt over Victoria Harbour
Rapporter denne anmeldelsen
Karljot J. Gruppe Norway, 28. februar 2010
Hadde suite. Den var utmerket.

Hotellet var fint og lå i et veldig bra område. Mange restauranter nedover langs trappen
9,3
min. 50 ord
Restauranttips: Hotellet lå flott til med hensyn til restauranter og barer.
Rapporter denne anmeldelsen
Rui P. Par Portugal, 30. august 2015
Weekend at Bishop's

Location, Good Rates, Space (for HK central standards)
5
I have staid at Bishop's several times due to its convenient location on top of the escalators and affordable rates but this one might have been the last. The room smelt and felt mouldy and the staff continues to be inattentive. Computers haven't arrived at the front desk yet and the manual check-in with endless copies and signatures seems to take for ever.
Rapporter denne anmeldelsen
Kelsey D. Par Canada, 24. august 2015
Great service

Staff, location, pool
7,3
Another excellent stay at the Bishop Lei Hotel! As a return guest to this hotel many times, I am always impressed by the customer service and hospitality of the hotel!
Rapporter denne anmeldelsen
Norah Z. Par China, 19. august 2015
good value for money

Free shuttle bus, nice staff, nice room view
5,7
Rapporter denne anmeldelsen
Thomas J. Foretningsreisende United States of America, 18. august 2015
Nice stay

location to Soho, Buffet breakfast, good staff
9,7
A very nice stay.., so close to the restaurants and bars at the escalators in Soho as well as Lan Kwai Fong
Rapporter denne anmeldelsen
Stephanie C. Par United States of America, 17. august 2015
Great great value for money! Location

Location, Location, View
8,7
It was very convenient to central. Check-in/out was super easy. Always easy to get a cab and walking distance to mid-levels. We don't have anything bad to say about the stay. I would say 4-star is overrated, only due to the lack of practical space functionality. We stayed in a suite and The hairdryer is located in the wardrobe which only reaches just outside, so it was difficult to use the mirror in the bathroom. There are no outlets in the bathroom, only at desk, which has no mirror, making it a bit difficult to get ready. The bed mattress was also quite firm. The suite is a great little space, with lots of natural light, beautiful view into central and the harbor. Overall, I would stay at this hotel again!
Rapporter denne anmeldelsen
Donald G. Par United States of America, 16. august 2015
Great Hotel in a convenient location.

The hotel has wonderful English speaking customer service, large comfortable rooms & free shuttle to the needed services.
8,3
Our stay that the Bishop Lei was fantastic. The room was well appointed, large & comfortable. High on the mountain overlooking Hong Kong. The free shuttle bus to the shopping & bus terminals is very convenient. We will recommend this hotel to our friends & stay there again on my next trip to Hong Kong.
Rapporter denne anmeldelsen
Pedro B. Gruppe Portugal, 16. august 2015
bishop lei house

rooms view of City skyline, pool, public transports at front
7
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Bishop Lei International Hotel HongkongBishop Lei International Hotel Hongkong - LobbyBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - SuiteromBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - TreningsromBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - ForretningssenterBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - SvømmebassengBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - GjesteromBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - BadBishop Lei International Hotel Hongkong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hongkong - Mat og drikkeBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletBishop Lei International Hotel Hongkong - MøteromBishop Lei International Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenBishop Lei International Hotel Hongkong - LobbyBishop Lei International Hotel Hongkong - FasiliteterBishop Lei International Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletBishop Lei International Hotel Hongkong - Lobby


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A04