Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Cape Dara Resort

256 Dara Beach, Soi 20 Pattaya-Naklua Road, North Pattaya, Pattaya, Thailand 20150 (Vis kart)

Reserver nå!

Cape Dara Resort Pattaya - Utsiden av hotellet Cape Dara Resort Pattaya - Inngang Cape Dara Resort Pattaya - Lobby Cape Dara Resort Pattaya - Lobby Cape Dara Resort Pattaya - Lobby Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom
Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom Cape Dara Resort Pattaya - Gjesterom
Område North Pattaya Antall rom: 264
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 3644
anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (3644)
Sorter etter:
Roy L. Reiste alene Norway, 16. februar 2015
Fredlig

Beliggenhet, atmosfæren, betjeningen
9,7
Hvis man skal slappe av så er dette hotellet helt genialt :) Har aldri følt meg så avslappet noen gang på ett hotell før. Jeg kan virkelig anbefale dette stedet for par som har lyst på noe litt utenom det vanlige :)
Rapporter denne anmeldelsen
Hans E. Gruppe Norway, 11. juli 2014
Superb

Alltid vennlige. Servicen var bra. Og rolige omgivelser
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Anders A. Par Sweden, 17. mai 2014
Mycket bra hotell

Läget, standarden och lugnet
8,3
Tillbringade en vecka som nygift på hotellet Lugnt och mysigt hotell med fina pooler samt i direkt anslutning till stranden.
Rapporter denne anmeldelsen
Espen T. Småbarnsfamilie Norway, 8. februar 2014
Rolig, flott hotell tilbaketrukket fra Parttaya

Pent, rent, behagelig.
9,7
Vi besøkte i utgangspunktet noen som bor i Parttaya og var veldig glad vi hadde et rolig sted som dette å trekke oss tilbake til. Betjeningen var vennelig, smilende og hjelpsom. Flotte bassenger og fin utsikt over havet. Selve stranden var steinete og lite egnet til bading.
Rapporter denne anmeldelsen
Kjell O. Par Norway, 12. november 2013
Et nydelig hotell, luksus overalt.

Service, mega-god seng.
9,7
Et meget vellyket opphold på dette hotellet. Intet å sette fingeren på, alt i luksus-klasse. Verdt pengene.
Rapporter denne anmeldelsen
Vegar J. Par Norway, 8. mai 2013
det beste hotellet i pattaya

design, service, mat
10
Etter så mange opphold i pattaya, så kan jeg med engang si at dette er det fineste å mest behaglig plasserte hotellet i pattaya
Rapporter denne anmeldelsen
Bjorn B. Par Norway, 14. desember 2012
Supert

Rlott trimrom, og meget service vennlig betjening.
9,7
Var der kun i et døgn, men hadde gjerne vært der lenger. Vi hadde suite, bra rom, men dårlig finish på håndverket.
Rapporter denne anmeldelsen
Abbas A. Gruppe Bahrain, 26. juli 2015
Unwanted guests!

view, facilities,
7,3
it was a great stay but unfortuenately we found unwanted guests of insects in two out of four rooms we've booked. No apologies or any kind of saticfaction means were provided
Rapporter denne anmeldelsen
Kavin T. Familie med store barn Thailand, 24. juli 2015
Good location & service. expect more from food

Location room and service
7,7
The room was very nice but not impressed by food and beverage. I expect more taste and quality form the five stars hotel like this one.
Rapporter denne anmeldelsen
Sarun V. Par Thailand, 23. juli 2015
Mid week vacation.

1. Location 2. Bed 3. Room clean
7
3 days 2 nights. Insufficient facilities such as swimming pool and slightly dirty.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Cape Dara Resort PattayaCape Dara Resort Pattaya - Utsiden av hotelletCape Dara Resort Pattaya - InngangCape Dara Resort Pattaya - LobbyCape Dara Resort Pattaya - LobbyCape Dara Resort Pattaya - LobbyCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - StrandCape Dara Resort Pattaya - StrandCape Dara Resort Pattaya - TreningsromCape Dara Resort Pattaya - BarneklubbCape Dara Resort Pattaya - SpaCape Dara Resort Pattaya - MøteromCape Dara Resort Pattaya - MøteromCape Dara Resort Pattaya - MøteromCape Dara Resort Pattaya - MøteromCape Dara Resort Pattaya - MøteromCape Dara Resort Pattaya - Møterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B03