eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Cape Dara Resort

256 Dara Beach, Soi 20 Pattaya-Naklua Road, North Pattaya, Pattaya, Thailand 20150 (Vis kart)

Reserver nå!

Cape Dara Resort Pattaya - Lobby Cape Dara Resort Pattaya - Kaffebar/kafé Cape Dara Resort Pattaya - Lobby Cape Dara Resort Pattaya - Lobby Cape Dara Resort Pattaya - Lobby Cape Dara Resort Pattaya - Treningsrom Cape Dara Resort Pattaya - Barneklubb Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant
Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant Cape Dara Resort Pattaya - Restaurant Cape Dara Resort Pattaya - Svømmebasseng Cape Dara Resort Pattaya - Svømmebasseng Cape Dara Resort Pattaya - Svømmebasseng Cape Dara Resort Pattaya - Svømmebasseng Cape Dara Resort Pattaya - Svømmebasseng Cape Dara Resort Pattaya - Svømmebasseng Cape Dara Resort Pattaya - Svømmebasseng
Område North Pattaya Antall rom: 264
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2251 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
8,3
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (2251)
Sorter etter:
Hans E. Gruppe Norway, 11. juli 2014
Superb

Alltid vennlige. Servicen var bra. Og rolige omgivelser
8,3
Anders A. Par Sweden, 17. mai 2014
Mycket bra hotell

Läget, standarden och lugnet
8,3
Tillbringade en vecka som nygift på hotellet Lugnt och mysigt hotell med fina pooler samt i direkt anslutning till stranden.
Espen T. Småbarnsfamilie Norway, 8. februar 2014
Rolig, flott hotell tilbaketrukket fra Parttaya

Pent, rent, behagelig.
9,7
Vi besøkte i utgangspunktet noen som bor i Parttaya og var veldig glad vi hadde et rolig sted som dette å trekke oss tilbake til. Betjeningen var vennelig, smilende og hjelpsom. Flotte bassenger og fin utsikt over havet. Selve stranden var steinete og lite egnet til bading.
Kjell O. Par Norway, 12. november 2013
Et nydelig hotell, luksus overalt.

Service, mega-god seng.
9,7
Et meget vellyket opphold på dette hotellet. Intet å sette fingeren på, alt i luksus-klasse. Verdt pengene.
Vegar J. Par Norway, 8. mai 2013
det beste hotellet i pattaya

design, service, mat
10
Etter så mange opphold i pattaya, så kan jeg med engang si at dette er det fineste å mest behaglig plasserte hotellet i pattaya
Bjorn B. Par Norway, 14. desember 2012
Supert

Rlott trimrom, og meget service vennlig betjening.
9,7
Var der kun i et døgn, men hadde gjerne vært der lenger. Vi hadde suite, bra rom, men dårlig finish på håndverket.
Rungtip P. Familie med store barn Thailand, 17. september 2014
Nice view, location & good breakfast

View,ABF,Room
9,3
Nice but price is so expensive
Ploykamon J. Par Thailand, 7. september 2014
good stay

good food good atmosphere but low internet
7,3
Chonlaphat J. Småbarnsfamilie Thailand, 6. september 2014
Amazing Location and Service

The best view of Pattaya, Great service, and Superb food
10
I and my family, especially my little one love this place. We enjoyed the best view of Pattaya and my little one love its pool. Staff are one of the best team I have experienced. Foods here are great. We definitely revisit CapeDara again, if we decide to go to Pattaya again.
Sio P. Familie med store barn Macau, 6. september 2014
Poor service

Nice View, Nice Swimming Pool.
4,7
Services in FO and Concierge were poor, not really helpful. variety of food in breakfast were less.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Cape Dara Resort PattayaCape Dara Resort Pattaya - LobbyCape Dara Resort Pattaya - Kaffebar/kaféCape Dara Resort Pattaya - LobbyCape Dara Resort Pattaya - LobbyCape Dara Resort Pattaya - LobbyCape Dara Resort Pattaya - TreningsromCape Dara Resort Pattaya - BarneklubbCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - UtsiktCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - SvømmebassengCape Dara Resort Pattaya - UtsiktCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - GjesteromCape Dara Resort Pattaya - Utsiden av hotellet

Kundeanmeldelser - Cape Dara Resort, Pattaya

AS-AGWEB-3C08