Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Resepsjon Casa Hotel Hongkong - Resepsjon Casa Hotel Hongkong - Inne i hotellet Casa Hotel Hongkong - Resepsjon Casa Hotel Hongkong - Inngang Casa Hotel Hongkong - Inne i hotellet Casa Hotel Hongkong - Forretningssenter Casa Hotel Hongkong - Inngang Casa Hotel Hongkong - Restaurant
Casa Hotel Hongkong - Restaurant Casa Hotel Hongkong - Restaurant Casa Hotel Hongkong - Restaurant Casa Hotel Hongkong - Restaurant Casa Hotel Hongkong - Lobby Casa Hotel Hongkong - Inne i hotellet Casa Hotel Hongkong - Inne i hotellet Casa Hotel Hongkong - Bad Casa Hotel Hongkong - Bad
Område Yau Ma Tei Antall rom: 162

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 7459 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,1
Beliggenhet
9,0
Ansattes arbeid
6,9
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
6,9
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (7459)
Sorter etter:
Emilie G. Par Norway, 16. september 2015
Fin beliggenhet, eller svært dårlig

Fin beliggenhet, nær alle attraksjoner. Veldig små rom, ikke plass til bagasjen. Surt hotellpersonell som var tidvis lite behjelpelige. Mye støy fra gaten.
3,3
Rapporter denne anmeldelsen
Peer B. Gruppe Norway, 19. april 2011
Grei standard - men lunken service

Grei beliggenhet, grei standard, billig og sikkert.
5
Hver gang jeg er i Hong Kong pleier jeg å bo på dette hotellet pga. beliggenheten, grei pris, og grei standard. Det eneste som jeg synes trekker ned er serviceinnstillingen til de ansatte ved hotellet som kan være veldig varierende, men som oftest lunken, og noe dårlige språkproblemer. Dette er 4. eller 5. gangen jeg bor på hotellet, og det er ingen måte oppnå noen kunderelasjonsfordeler, eller en følelse av å bli gjenkjent som tidligere gjest. Ganske sjarmløst, men som sagt greit sted å bo. Rommene jeg har bodd på varierer fra å være grei størrelse, til veldig trang - og det er ingen måte å gardere seg til å få et rom hvor en vet hva en får.
Tips om hotellegenskap: Varierende standard, typisk HK rom størrelse (det vil si trangt). Greit for å sove. Internett varierer ofte om det funker eller ikke. Ikke entusiastiske resepsjonister. Men funker greit.
Rapporter denne anmeldelsen
Peer B. Gruppe Norway, 30. mai 2010
Bra beliggenhet, bra standard !

Beliggenheten er årsaken til at jeg valgte dette hotellet, da det ligger midt i Nathan Road. Standarden på rommene jeg har bodd de tre gangene har vært veldig bra to av tre. Den ene gangen det ikke var veldig bra var det alikevel akseptabelt, men hadde noen mangler (se nedenfor). Rommene var rene og moderne funksjonabelt innredet. Gratis og meget bra hastighet på tråløst internett. Sikkerhetsvakt 24/7. Bra klientell.
8,7
Jeg har nå bodd på Hotel Casa tre ganger, og jeg kommer til å bo der også igjen i nærmeste fremtid. Dette er pga. den gode standarden på de aller fleste rommene jeg har hatt i dette hotellet, og ikke minst beliggenheten. Hotellet er rent og behagelig. Det er litt språkproblemer hos betjeningen når det gjelder engelskkunnskaper, men ikke så ille at en ikke blir forstått bare en tar seg litt tid, og noen men noen av de som jobber i respesjonen burde være litt mer service innstillt i forhold til smidighet og våkenhet. Hotellets to heiser kan være litt tregt om en bor høyt oppe og den er opptatt med mange av hotellets gjester, men alikevel er også dette er akseptabelt. Gratis internet er et must, og Casa Hotell har også dette inkludert i oppholdet. Absolutt et hotell jeg vil anbefale både for de fleste.
Rapporter denne anmeldelsen
Minh T. Småbarnsfamilie Norway, 6. juli 2009
self employment

sentralt, ryddig og ren
7,3
det var et stort problem da taxien ikke hadde mulighet til å stoppe foran hotelet pga stans forbudt. Og vi som hadde 4store og 4hand baggasjer. men vi var veldig fornøyd med sentral bel. og hotelet var veldig nøye vedlikeholt. vi var mye ute, så rommet ble brukt til oppbeving av baggasje, å litt søvn for natta.
Rapporter denne anmeldelsen
Uswatun H. Par Indonesia, 8. februar 2016
Comfort hotel (not for the bathroom)

Located in the main street
6,7
Pleasant.
Rapporter denne anmeldelsen
Jeffrey S. Småbarnsfamilie Philippines, 2. februar 2016
I think, generally, I felt like I was home!

The location is close to MTR, Shopping Market, and it is really easy to find!
8,7
Our stay was okay. The room wass small, so was the bathroom - mind that bathroom has opening to the room so if you poop, there's a tendency to spread the smell in the whole room. The best thing about Casa Hotel is their friendly staff and its location. It was easy to find should you be coming from the airport. Receptionists were all helpful, i like that they smile all the time. Call it your home away from home. I'll definitely choose this hotel again in the future. #TalkAboutValueForMoney
Rapporter denne anmeldelsen
Min S. Par Malaysia, 27. januar 2016
Superb location but tiny toilet

Location, location still location
6,7
The location was great, only few steps to Yau Ma Tei station (exist C) and bus stations. The airport bus (A21) drop us right opposite the hotel and we took also bus# 171 that go to Ocean Park directly. The hotel is located at a busy street, very convenient to look for food and shopping. Too bad the hotel toilet is so tiny, only 4 pieces of mosaics width! I have to stand in front of basin to bath. If you are like me that need to bend down and wash hair, forget about it. I didn't wash my hair at all when I stay here, no enough space!
Rapporter denne anmeldelsen
Walker S. Reiste alene United States of America, 22. januar 2016
great location in Yau Ma Tei

location, staff, location
7
I had never stayed here before, but found the hotel to have a great location - immediately next to the metro stop. Staff competent, room small as expected. Bed comfortable, too. A budget hotel that is worth its money.
Rapporter denne anmeldelsen
Ong S. Reiste alene Singapore, 22. januar 2016
Good location but small room

Good location and friendly staff
6,7
Room is too small for triple sharing, need to shift the extra bed upward in order to open the door to enter or exit the room. Bathroom is also very small. No sound proof wall, can be noisy at times. Good location and near to MTR station.
Rapporter denne anmeldelsen
Dieu Q. Par Vietnam, 21. januar 2016
Room Too Small

Room too small, and conform room is super small, but clean and staff performance is good, location is very convenience.
7
Rapporter denne anmeldelsen
1-4 av 4 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Casa Hotel HongkongCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - Inne i hotelletCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - InngangCasa Hotel Hongkong - Inne i hotelletCasa Hotel Hongkong - ForretningssenterCasa Hotel Hongkong - InngangCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - LobbyCasa Hotel Hongkong - Inne i hotelletCasa Hotel Hongkong - Inne i hotelletCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - Bad


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A01