Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Casa Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Casa Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Casa Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Casa Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Casa Hotel Hongkong - Inngang Casa Hotel Hongkong - Resepsjon Casa Hotel Hongkong - Resepsjon Casa Hotel Hongkong - Resepsjon Casa Hotel Hongkong - Lobby Casa Hotel Hongkong - Lobby Casa Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Casa Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Casa Hotel Hongkong - Restaurant Casa Hotel Hongkong - Restaurant Casa Hotel Hongkong - Restaurant Casa Hotel Hongkong - Restaurant
Casa Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Casa Hotel Hongkong - Forretningssenter Casa Hotel Hongkong - Forretningssenter Casa Hotel Hongkong - Forretningssenter Casa Hotel Hongkong - Forretningssenter Casa Hotel Hongkong - Inne i hotellet Casa Hotel Hongkong - Inne i hotellet Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom
Sted: Yau Ma Tei Antall rom: 162
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 5607 anmeldelser

Verdi for pengene
7,0
Sted
9,0
Ansattes arbeid
6,8
Hotellforhold/renslighet
7,3
Romkomfort/standard
7,1
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (5607)
Peer B. Gruppe Norway, 19. april 2011
Grei standard - men lunken service

Grei beliggenhet, grei standard, billig og sikkert.
5
Hver gang jeg er i Hong Kong pleier jeg å bo på dette hotellet pga. beliggenheten, grei pris, og grei standard. Det eneste som jeg synes trekker ned er serviceinnstillingen til de ansatte ved hotellet som kan være veldig varierende, men som oftest lunken, og noe dårlige språkproblemer. Dette er 4. eller 5. gangen jeg bor på hotellet, og det er ingen måte oppnå noen kunderelasjonsfordeler, eller en følelse av å bli gjenkjent som tidligere gjest. Ganske sjarmløst, men som sagt greit sted å bo. Rommene jeg har bodd på varierer fra å være grei størrelse, til veldig trang - og det er ingen måte å gardere seg til å få et rom hvor en vet hva en får.
Tips om hotellegenskap: Varierende standard, typisk HK rom størrelse (det vil si trangt). Greit for å sove. Internett varierer ofte om det funker eller ikke. Ikke entusiastiske resepsjonister. Men funker greit.
Peer B. Gruppe Norway, 30. mai 2010
Bra beliggenhet, bra standard !

Beliggenheten er årsaken til at jeg valgte dette hotellet, da det ligger midt i Nathan Road. Standarden på rommene jeg har bodd de tre gangene har vært veldig bra to av tre. Den ene gangen det ikke var veldig bra var det alikevel akseptabelt, men hadde noen mangler (se nedenfor). Rommene var rene og moderne funksjonabelt innredet. Gratis og meget bra hastighet på tråløst internett. Sikkerhetsvakt 24/7. Bra klientell.
8,7
Jeg har nå bodd på Hotel Casa tre ganger, og jeg kommer til å bo der også igjen i nærmeste fremtid. Dette er pga. den gode standarden på de aller fleste rommene jeg har hatt i dette hotellet, og ikke minst beliggenheten. Hotellet er rent og behagelig. Det er litt språkproblemer hos betjeningen når det gjelder engelskkunnskaper, men ikke så ille at en ikke blir forstått bare en tar seg litt tid, og noen men noen av de som jobber i respesjonen burde være litt mer service innstillt i forhold til smidighet og våkenhet. Hotellets to heiser kan være litt tregt om en bor høyt oppe og den er opptatt med mange av hotellets gjester, men alikevel er også dette er akseptabelt. Gratis internet er et must, og Casa Hotell har også dette inkludert i oppholdet. Absolutt et hotell jeg vil anbefale både for de fleste.
Minh T. Småbarnsfamilie Norway, 6. juli 2009
self employment

sentralt, ryddig og ren
7,3
det var et stort problem da taxien ikke hadde mulighet til å stoppe foran hotelet pga stans forbudt. Og vi som hadde 4store og 4hand baggasjer. men vi var veldig fornøyd med sentral bel. og hotelet var veldig nøye vedlikeholt. vi var mye ute, så rommet ble brukt til oppbeving av baggasje, å litt søvn for natta.
Chew P. Par Singapore, 13. april 2014
Matchbox rooms

Near to MTR
6,7
Hotel is about 1 mins walk to MTR. Paid US$180 per night for a really tiny room. If not for the location, I would not stay here because the size of the twin room is really quite miserable. That said, Reception staff are polite, efficient and helpful. Housekeeping staff were also very polite. There is a strong scent that hits you in the face the moment you enter the hotel at the ground floor. Not sure what flower scent they use but it's too overpowering. There are lots of small eateries and a 7-11 nearby.
Simon W. Foretningsreisende Australia, 11. april 2014
Well located

Well located and appointed and clean
7,3
Nice place . Well located and very clean
Lee J. Foretningsreisende Singapore, 10. april 2014
Location, Location, Location

Location, Accessibility and close to amenities
7
Check in and check out was fast. Location of the hotel is superb. Room will be a little too small for big travelers. WIFI connection is strong too.
Edhita P. Familie med store barn Indonesia, 6. april 2014
Comfortable, located near shopping area

Location,location,location
7,3
Comfort enough, except the bathroom is too small
Lee Y. Reiste alene Brunei Darussalam, 6. april 2014
FAST CHECK IN & OUT AT HOTEL COUNTER

NEAR MRT, EASY TO ACCESS AROUND, NEAR TO EXPRESS BUS TO AIRPORT
6,3
Convenient and cheap to take public bus A21 from airport to Casa Hotel which stopped across the road of Yau Ma Tei MRT station. Depart from hotel to airport also 1 bus stop away from hotel on the right hand side which was 1 junction away only. My standard L-shape room which is slightly bigger then the next standard room but the disadvantage was that the room next door will drain all the hot water through my bathroom. Turn my bathroom into steam room. Can imagine what happen when you are using your bathroom with bare foot. anyway this was my 2nd stay in Casa Hotel which i like very much of the location and it along the main road of Nathan Road.
Yih T. Reiste alene Malaysia, 4. april 2014
Strategic location

strategic location, clean and cosy, affordable price
8
a good hotel, i'll defnitely choose this hotel the next time i visit hongkong.
Tan F. Familie med store barn Singapore, 31. mars 2014
Good location but very small room

Just a few steps from MTR Yau Ma Tei station exit C, a nearby bus stop linking the airport. Jus a few minutes to attractions like ladies market, temple street. Staffs is very freindly.
8
The hotel is clean and in a great location on Nathan Road. The markets are all within walking distance. Room comes with Free Wi-Fi but the room and toilet are very small.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Casa Hotel HongkongCasa Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletCasa Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletCasa Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletCasa Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletCasa Hotel Hongkong - InngangCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - LobbyCasa Hotel Hongkong - LobbyCasa Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféCasa Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféCasa Hotel Hongkong - ForretningssenterCasa Hotel Hongkong - ForretningssenterCasa Hotel Hongkong - ForretningssenterCasa Hotel Hongkong - ForretningssenterCasa Hotel Hongkong - Inne i hotelletCasa Hotel Hongkong - Inne i hotelletCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - Bad


AS-AGWEB-3A07