eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Casa Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Casa Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Casa Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Casa Hotel Hongkong - Inngang Casa Hotel Hongkong - Resepsjon Casa Hotel Hongkong - Resepsjon Casa Hotel Hongkong - Resepsjon Casa Hotel Hongkong - Lobby
Casa Hotel Hongkong - Lobby Casa Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Casa Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Casa Hotel Hongkong - Restaurant Casa Hotel Hongkong - Restaurant Casa Hotel Hongkong - Restaurant Casa Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Casa Hotel Hongkong - Forretningssenter Casa Hotel Hongkong - Forretningssenter Casa Hotel Hongkong - Forretningssenter Casa Hotel Hongkong - Forretningssenter Casa Hotel Hongkong - Inne i hotellet
Område Yau Ma Tei Antall rom: 162
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,2

fra 6427 anmeldelser

Verdi for pengene
7,0
Sted
9,0
Ansattes arbeid
6,8
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,0
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (6427)
Sorter etter:
Peer B. Gruppe Norway, 19. april 2011
Grei standard - men lunken service

Grei beliggenhet, grei standard, billig og sikkert.
5
Hver gang jeg er i Hong Kong pleier jeg å bo på dette hotellet pga. beliggenheten, grei pris, og grei standard. Det eneste som jeg synes trekker ned er serviceinnstillingen til de ansatte ved hotellet som kan være veldig varierende, men som oftest lunken, og noe dårlige språkproblemer. Dette er 4. eller 5. gangen jeg bor på hotellet, og det er ingen måte oppnå noen kunderelasjonsfordeler, eller en følelse av å bli gjenkjent som tidligere gjest. Ganske sjarmløst, men som sagt greit sted å bo. Rommene jeg har bodd på varierer fra å være grei størrelse, til veldig trang - og det er ingen måte å gardere seg til å få et rom hvor en vet hva en får.
Tips om hotellegenskap: Varierende standard, typisk HK rom størrelse (det vil si trangt). Greit for å sove. Internett varierer ofte om det funker eller ikke. Ikke entusiastiske resepsjonister. Men funker greit.
Peer B. Gruppe Norway, 30. mai 2010
Bra beliggenhet, bra standard !

Beliggenheten er årsaken til at jeg valgte dette hotellet, da det ligger midt i Nathan Road. Standarden på rommene jeg har bodd de tre gangene har vært veldig bra to av tre. Den ene gangen det ikke var veldig bra var det alikevel akseptabelt, men hadde noen mangler (se nedenfor). Rommene var rene og moderne funksjonabelt innredet. Gratis og meget bra hastighet på tråløst internett. Sikkerhetsvakt 24/7. Bra klientell.
8,7
Jeg har nå bodd på Hotel Casa tre ganger, og jeg kommer til å bo der også igjen i nærmeste fremtid. Dette er pga. den gode standarden på de aller fleste rommene jeg har hatt i dette hotellet, og ikke minst beliggenheten. Hotellet er rent og behagelig. Det er litt språkproblemer hos betjeningen når det gjelder engelskkunnskaper, men ikke så ille at en ikke blir forstått bare en tar seg litt tid, og noen men noen av de som jobber i respesjonen burde være litt mer service innstillt i forhold til smidighet og våkenhet. Hotellets to heiser kan være litt tregt om en bor høyt oppe og den er opptatt med mange av hotellets gjester, men alikevel er også dette er akseptabelt. Gratis internet er et must, og Casa Hotell har også dette inkludert i oppholdet. Absolutt et hotell jeg vil anbefale både for de fleste.
Minh T. Småbarnsfamilie Norway, 6. juli 2009
self employment

sentralt, ryddig og ren
7,3
det var et stort problem da taxien ikke hadde mulighet til å stoppe foran hotelet pga stans forbudt. Og vi som hadde 4store og 4hand baggasjer. men vi var veldig fornøyd med sentral bel. og hotelet var veldig nøye vedlikeholt. vi var mye ute, så rommet ble brukt til oppbeving av baggasje, å litt søvn for natta.
Pachiraya V. Familie med store barn Thailand, 26. desember 2014
Great location!

Location / Easy to contact / Location to restaurant
6,7
Very good with great location! Near to MTR. But very small room and toilet for couples.
Wipaporn N. Gruppe Thailand, 24. desember 2014
Good Location Clean& Safe

Clean , Safe , Best Location
8,7
I dont like stair before elevator,Hotel'd better to provide ramp. The bus stop A21 for-from Airport nio too far, only 3 minutes walk.
Goh P. Gruppe Singapore, 22. desember 2014
GOOD LOCATION

GOOD LOCATION, EASY ACCESS VIA MRT AND NEAR TO NIGHT MARKET
6,3
Kerr R. Reiste alene Philippines, 22. desember 2014
A+ hotel

Location, Value for Money, Facilities
9,7
I stayed in Casa Hotel for holiday for four days. My hotel was supposed to be Imperial but had issues. I was a lone traveler and stayed in a single room. My overall stay was good. First thing, I like places with a very good scent. I was impressed. Wifi was waaay speedy. Maybe bec I'm on level 3. Arrived early, wait a little for my room to be ready. Only con was, the housekeeping people and stuff were located at level 3 and they were too noisy, banging doors and their stuff not considering they are waking up or disturbing guests. My room was single bed and way better enough. I dont get why people say, "room/toilet was small". Well you better get a de luxe room or family room. In fact, my newfound friends staying at chungking mansion decided to move to casa hotel on their final day when I said good things about my hotel. They took the family room though just the two of them and all went well. MTR at YMT once you exit at exit C, left and there's your hotel. Pretty awesome. I liked it really and will recommend/come back to this hotel. The solidarity and being isolated in this not-too-big room was perfect for me as compared to having a de luxe room at sheraton macao when I moved there for my final leg of my journey. Kerr Makati, Philippines
Kien K. Foretningsreisende Malaysia, 20. desember 2014
Value for money, near MTR & Airport Shuttle

Clean, good location and value for money.
8,3
The overall experience was OK. Room was rather small but typical of Hong Kong as space is expensive. Recommend for budget traveler who do not need a fancy hotel.
Wong Y. Par Singapore, 16. desember 2014
Very good location, clean hotel & near to MTR,

Very good location, clean hotel & near to MTR,
9,3
This were my 2nd stay. Not only this, I also bring my sister family this time. From airport, you can take bus A21 at HK$33 to the hotel. Bus stop opposite the hotel, so you must keep a look out when buses around Yau Ma Tei area. Look to your right, you will see a big green "C", and that's this wonderful hotel.
Kah C. Reiste alene Malaysia, 16. desember 2014
Casa

Location
5
The room has humid and damp smell. The room and bed are very small which is expected. Location is strategic.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Casa Hotel HongkongCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletCasa Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletCasa Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletCasa Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletCasa Hotel Hongkong - InngangCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - LobbyCasa Hotel Hongkong - LobbyCasa Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféCasa Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféCasa Hotel Hongkong - ForretningssenterCasa Hotel Hongkong - ForretningssenterCasa Hotel Hongkong - ForretningssenterCasa Hotel Hongkong - ForretningssenterCasa Hotel Hongkong - Inne i hotelletCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - InngangCasa Hotel Hongkong - Inne i hotellet


AS-AGWEB-3B04