eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Gjesterom Casa Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Casa Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Casa Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Casa Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Casa Hotel Hongkong - Inngang Casa Hotel Hongkong - Resepsjon Casa Hotel Hongkong - Resepsjon Casa Hotel Hongkong - Resepsjon Casa Hotel Hongkong - Lobby
Casa Hotel Hongkong - Lobby Casa Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Casa Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Casa Hotel Hongkong - Restaurant Casa Hotel Hongkong - Restaurant Casa Hotel Hongkong - Restaurant Casa Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Casa Hotel Hongkong - Forretningssenter Casa Hotel Hongkong - Forretningssenter Casa Hotel Hongkong - Forretningssenter Casa Hotel Hongkong - Forretningssenter Casa Hotel Hongkong - Inne i hotellet
Område Yau Ma Tei Antall rom: 162
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 5898 anmeldelser

Verdi for pengene
7,0
Sted
9,0
Ansattes arbeid
6,8
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,0
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (5898)
Sorter etter:
Peer B. Gruppe Norway, 19. april 2011
Grei standard - men lunken service

Grei beliggenhet, grei standard, billig og sikkert.
5
Hver gang jeg er i Hong Kong pleier jeg å bo på dette hotellet pga. beliggenheten, grei pris, og grei standard. Det eneste som jeg synes trekker ned er serviceinnstillingen til de ansatte ved hotellet som kan være veldig varierende, men som oftest lunken, og noe dårlige språkproblemer. Dette er 4. eller 5. gangen jeg bor på hotellet, og det er ingen måte oppnå noen kunderelasjonsfordeler, eller en følelse av å bli gjenkjent som tidligere gjest. Ganske sjarmløst, men som sagt greit sted å bo. Rommene jeg har bodd på varierer fra å være grei størrelse, til veldig trang - og det er ingen måte å gardere seg til å få et rom hvor en vet hva en får.
Tips om hotellegenskap: Varierende standard, typisk HK rom størrelse (det vil si trangt). Greit for å sove. Internett varierer ofte om det funker eller ikke. Ikke entusiastiske resepsjonister. Men funker greit.
Peer B. Gruppe Norway, 30. mai 2010
Bra beliggenhet, bra standard !

Beliggenheten er årsaken til at jeg valgte dette hotellet, da det ligger midt i Nathan Road. Standarden på rommene jeg har bodd de tre gangene har vært veldig bra to av tre. Den ene gangen det ikke var veldig bra var det alikevel akseptabelt, men hadde noen mangler (se nedenfor). Rommene var rene og moderne funksjonabelt innredet. Gratis og meget bra hastighet på tråløst internett. Sikkerhetsvakt 24/7. Bra klientell.
8,7
Jeg har nå bodd på Hotel Casa tre ganger, og jeg kommer til å bo der også igjen i nærmeste fremtid. Dette er pga. den gode standarden på de aller fleste rommene jeg har hatt i dette hotellet, og ikke minst beliggenheten. Hotellet er rent og behagelig. Det er litt språkproblemer hos betjeningen når det gjelder engelskkunnskaper, men ikke så ille at en ikke blir forstått bare en tar seg litt tid, og noen men noen av de som jobber i respesjonen burde være litt mer service innstillt i forhold til smidighet og våkenhet. Hotellets to heiser kan være litt tregt om en bor høyt oppe og den er opptatt med mange av hotellets gjester, men alikevel er også dette er akseptabelt. Gratis internet er et must, og Casa Hotell har også dette inkludert i oppholdet. Absolutt et hotell jeg vil anbefale både for de fleste.
Minh T. Småbarnsfamilie Norway, 6. juli 2009
self employment

sentralt, ryddig og ren
7,3
det var et stort problem da taxien ikke hadde mulighet til å stoppe foran hotelet pga stans forbudt. Og vi som hadde 4store og 4hand baggasjer. men vi var veldig fornøyd med sentral bel. og hotelet var veldig nøye vedlikeholt. vi var mye ute, så rommet ble brukt til oppbeving av baggasje, å litt søvn for natta.
Kim S. Reiste alene Philippines, 13. juli 2014
Very good location

Location, location, location
7,3
The hotel location is a plus. Few steps from an MTR station. Few blocks from the shops in Mong Kok. The rooms though are very small; only recommended be for solo travelers. The bathroom is a challenge to use as there is almost no room to move around and there is no complete privacy if the room is shared as the walls and doors are only frosted.
Phenprapha S. Gruppe Thailand, 12. juli 2014
Most comfortable

nearly Exit subway clean safety
7,7
Siang Y. Gruppe Singapore, 10. juli 2014
Small but clean room. Toilet is too small for bath

Close to MTR, surrounded by shops & service staff were attentive
5,7
Too small for a hotel stay for 2 pax. No proper bathing area & limited walking space. Sound insulation was poor. Service staff were attentive
Caroline A. Reiste alene United Kingdom, 9. juli 2014
ok

location convenient, size of room adequate,
5,7
steps at the entrance made it extremely inconvenient for heavy or large luggage; lifts small & slow; thin walls, there noisy; shower over the toilet, making it messy.
Jasmine L. Reiste alene Malaysia, 9. juli 2014
Awesome location, honest staffs

Location, price, comfortable
8,7
Location is awesome (near the MTR & stop 9 for bus A21 from airport), honest staffs who returned my overpaid deposit. Toilet was very small though & two tiny elevators aren't enough during peak hours
Tek-Ang L. Reiste alene France, 7. juli 2014
Basic room but convenient location

Free internet, location and clean
6
I booked two rooms in this hotel, one for myself and one for my parents that I register at their name. My parents arrived earlier at the hotel but the staff refused to check them in because they needed my passport even though they were presented the voucher with my parents' name in it! This is unacceptable for a hotel of this category. The management should also brief their staff appropriately in order to avoid those silly situation! Luckily I arrived later the same day at the hotel. What would happen if I didn't? My parents wouldn't be able to have their room That was already fully paid for? It's a ridiculous situation and no excuses were presented to my parents afterward! Apart from that the stay in the hotel was good and the room was clean. I like the very convenient access to public transport from the hotel. It was mentioned that guests have complimentary bottles of water which we did have only on the first day and when I asked staff at reception about whether or not we would get it the following days they said "yes" but we never had the bottles of water (except on the first day). The rooms are ok and as long as you don't need much interaction with the staff then it's a good hotel to stay.
Aik P. Par Singapore, 7. juli 2014
Stay here only for the location

location, easy to get food, near MTR station
4
It didnt look as good as the picture shows. Carpet were old and the bathroom was very small. The shower head is in between the basin and the toilet bowl with no curtain or door to separate them. Meaning when you shower, everything is going to be wet. My husband is 183m tall, he need to sit side way of the toilet bowl as there isnt leg space if he is going to sit as for normal. Worst then any Europe hotel i have stayed for the price i paid.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Casa Hotel HongkongCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - GjesteromCasa Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletCasa Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletCasa Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletCasa Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletCasa Hotel Hongkong - InngangCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - ResepsjonCasa Hotel Hongkong - LobbyCasa Hotel Hongkong - LobbyCasa Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféCasa Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - RestaurantCasa Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféCasa Hotel Hongkong - ForretningssenterCasa Hotel Hongkong - ForretningssenterCasa Hotel Hongkong - ForretningssenterCasa Hotel Hongkong - ForretningssenterCasa Hotel Hongkong - Inne i hotelletCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - BadCasa Hotel Hongkong - Bad


AS-AGWEB-3C04