Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., IT Park, Cebu City, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Spa Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Treningsrom Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Buffet
Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Inne i hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Inne i hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant
Område IT Park Antall rom: 241

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 2042 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (2042)
Sorter etter:
Florita S. Gruppe Norway, 2. januar 2016
brukbart

betjeningen, rommene.spisesalen
8,7
oppholdet var ok
Rapporter denne anmeldelsen
Marichu R. Gruppe Norway, 22. april 2014
God service

Mat, ganske bra standard, rent
7,7
Overraskende bra. Kommer nok tilbake igjen
Rapporter denne anmeldelsen
Emil T. Par Norway, 1. mars 2012
Helt nytt hotell med perfekt beliggenhet

Helt nytt rom, balkong med nydelig utsikt, meget moderne.
8,7
vi bodde her 4 dager, nøt det store bassengområdet! hotellet var bare ferdiginnredet til og med 8 etasje, så det var lite gjester. kjøpesenteret ayala ligger rett over veien, med gode shoppingmuligheter og mange gode spisesteder. servicen fra de ansatte var topp. eneste minuset var maten fra romservice.
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar R. Familie med store barn Norway, 30. juni 2010
Får det allerede

Het ok hotell i den prisklassen. Sentral beliggenhet
7,7
Omgivelsene utenfor var kaotiske, både når det gjelder byggevirksomhet og trafikkforholdene.Vi hørte ikke mye til støyen utenfor inne på hotellet. Veldig hyggelig personale, og god service. Det som trekker ned er at det tok 1 -en time å gjøre opp for 4 rom. Vi fikk heller ikke med kvitteringene på mat/minibarkjøp.
Shoppingtips: Ayala shoppingmall bare 5 min. gåtur unna, men man trenger hjelp av hotellvaktene for å krysse gatene for å komme dit.
Rapporter denne anmeldelsen
Bjorn F. Reiste alene Norway, 17. mai 2010
OK hotell

Pris er grei - god verdi for pengene.
7,3
Inngangspartiet var noe skjemmet av anleggsarbeider på det tidspunkt jeg var der. Restauranten var bra, mange gode retter ved buffet middagen som hadde svært behagelig pris. Ansatte var generelt sett dyktige og vennlige. Rommene (jeg bodde på Superior) kunne virke noe mørke og slitte. AC var vanskelig å regulere nøyaktig. Bad og WC er OK. Jeg kan godt anbefale dette hotellet til de som ikke vil betale alt for mye for en grei standard på en sentral plassering.
Rapporter denne anmeldelsen
David C. Småbarnsfamilie United States of America, 5. februar 2016
the pool was very clean

swimming,clean room, and good location
9,3
enjoy my self very much
Rapporter denne anmeldelsen
Fadi E. Par Lebanon, 2. februar 2016
really so perfect hotel

the staff so kindly ...and the food so nice
9,7
Ita was awesome
Rapporter denne anmeldelsen
Ester P. Småbarnsfamilie Philippines, 30. januar 2016
Great stay for our daughters and Grandchildren.

Cleanliness, Location and Staff
10
My Daughters and Grandchildren stayed there and they just loved it. It was very relaxing and fun at the same time for them. The room was very clean and comfortable. Highly recommended. Thank you for everything.
Rapporter denne anmeldelsen
Lilibeth P. Par United States of America, 18. januar 2016
satesfied

location, comfortable, service
8
We love it. Nice place,Great service
Rapporter denne anmeldelsen
Leo L. Småbarnsfamilie Philippines, 18. januar 2016
we were given 1 bed instead of 2 :(

food, location and its staff
6
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Cebu Parklane International Hotel Cebu CityCebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu City - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu City - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu City - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - TreningsromCebu Parklane International Hotel Cebu City - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu City - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu City - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu City - Inne i hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu City - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu City - Inne i hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A04