Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., IT Park, Cebu City, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Spa Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Treningsrom Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Buffet
Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Inne i hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Inne i hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant
Område IT Park Antall rom: 241
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 1945
anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (1945)
Sorter etter:
Marichu R. Gruppe Norway, 22. april 2014
God service

Mat, ganske bra standard, rent
7,7
Overraskende bra. Kommer nok tilbake igjen
Rapporter denne anmeldelsen
Emil T. Par Norway, 1. mars 2012
Helt nytt hotell med perfekt beliggenhet

Helt nytt rom, balkong med nydelig utsikt, meget moderne.
8,7
vi bodde her 4 dager, nøt det store bassengområdet! hotellet var bare ferdiginnredet til og med 8 etasje, så det var lite gjester. kjøpesenteret ayala ligger rett over veien, med gode shoppingmuligheter og mange gode spisesteder. servicen fra de ansatte var topp. eneste minuset var maten fra romservice.
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar R. Familie med store barn Norway, 30. juni 2010
Får det allerede

Het ok hotell i den prisklassen. Sentral beliggenhet
7,7
Omgivelsene utenfor var kaotiske, både når det gjelder byggevirksomhet og trafikkforholdene.Vi hørte ikke mye til støyen utenfor inne på hotellet. Veldig hyggelig personale, og god service. Det som trekker ned er at det tok 1 -en time å gjøre opp for 4 rom. Vi fikk heller ikke med kvitteringene på mat/minibarkjøp.
Shoppingtips: Ayala shoppingmall bare 5 min. gåtur unna, men man trenger hjelp av hotellvaktene for å krysse gatene for å komme dit.
Rapporter denne anmeldelsen
Bjorn F. Reiste alene Norway, 17. mai 2010
OK hotell

Pris er grei - god verdi for pengene.
7,3
Inngangspartiet var noe skjemmet av anleggsarbeider på det tidspunkt jeg var der. Restauranten var bra, mange gode retter ved buffet middagen som hadde svært behagelig pris. Ansatte var generelt sett dyktige og vennlige. Rommene (jeg bodde på Superior) kunne virke noe mørke og slitte. AC var vanskelig å regulere nøyaktig. Bad og WC er OK. Jeg kan godt anbefale dette hotellet til de som ikke vil betale alt for mye for en grei standard på en sentral plassering.
Rapporter denne anmeldelsen
Larry S. Foretningsreisende Philippines, 29. august 2015
Very good

Hospitality
9
Very nice
Rapporter denne anmeldelsen
Matthew E. Par Philippines, 23. august 2015
Best place to stay while in Cebu City!!

Location, service and room comfort. Good place to unwind and relax.
9,7
Great!! Good food, good location and great place to stay!!!
Rapporter denne anmeldelsen
Li Y. Reiste alene China, 22. august 2015
Different price from when i booked

Superior room and nice buffet
8,7
Good. But too expensive, especially when i got there, they charged me 800piso more per night even though i've booked from agoda. they told me this is a complusive tax, i don't know whether it is true, but i did not have any choice. Be careful about that!
Rapporter denne anmeldelsen
Mary A. Foretningsreisende Philippines, 9. august 2015
Goodnight 's rest

Location location location
8,7
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Werner T. Par Switzerland, 9. august 2015
first time back again

location, Gym, food
6,7
after the 5 last overnights at Mandarin Plaza did like to try Parklane again, same Price but no breakfast and rooms not as big as at Mandarin Plaza, rest all fine but as Long as Mandarin Plaza holds the Price will stay there again
Rapporter denne anmeldelsen
Marvin F. Familie med store barn Philippines, 7. august 2015
Plus here, minus there...

Location, polite staffs, food ok.
7,3
Check-in was bit slow. But it was worth the wait coz we were given free extra bed (mattress so horrible) when the 2 double beds on a non-smoking room we requested wasn't available...thanks to Wella. But, when we're about to order breakfast the following day, noticed that the phone wasn't working. Wasted more than 2hrs trying to fix the issue...and front desk even hesitated to extend our check out time! What a shame after they wasted our time and envaded our privacy due to their technical issues. Also, Filipino Breakfast meal options were misleading (options not presented well)!
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Cebu Parklane International Hotel Cebu CityCebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu City - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu City - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu City - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu City - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - TreningsromCebu Parklane International Hotel Cebu City - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu City - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu City - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu City - Inne i hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu City - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu City - Inne i hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant

Kundeanmeldelser - Cebu Parklane International Hotel, Cebu City

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A02