eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/salong Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Møterom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/salong Cebu Parklane International Hotel Cebu - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Treningsrom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet
Område Cebu City Antall rom: 241
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 1717 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
8,5
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (1717)
Sorter etter:
Marichu R. Gruppe Norway, 22. april 2014
God service

Mat, ganske bra standard, rent
7,7
Overraskende bra. Kommer nok tilbake igjen
Emil T. Par Norway, 1. mars 2012
Helt nytt hotell med perfekt beliggenhet

Helt nytt rom, balkong med nydelig utsikt, meget moderne.
8,7
vi bodde her 4 dager, nøt det store bassengområdet! hotellet var bare ferdiginnredet til og med 8 etasje, så det var lite gjester. kjøpesenteret ayala ligger rett over veien, med gode shoppingmuligheter og mange gode spisesteder. servicen fra de ansatte var topp. eneste minuset var maten fra romservice.
Gunnar R. Familie med store barn Norway, 30. juni 2010
Får det allerede

Het ok hotell i den prisklassen. Sentral beliggenhet
7,7
Omgivelsene utenfor var kaotiske, både når det gjelder byggevirksomhet og trafikkforholdene.Vi hørte ikke mye til støyen utenfor inne på hotellet. Veldig hyggelig personale, og god service. Det som trekker ned er at det tok 1 -en time å gjøre opp for 4 rom. Vi fikk heller ikke med kvitteringene på mat/minibarkjøp.
Shoppingtips: Ayala shoppingmall bare 5 min. gåtur unna, men man trenger hjelp av hotellvaktene for å krysse gatene for å komme dit.
Bjorn F. Reiste alene Norway, 17. mai 2010
OK hotell

Pris er grei - god verdi for pengene.
7,3
Inngangspartiet var noe skjemmet av anleggsarbeider på det tidspunkt jeg var der. Restauranten var bra, mange gode retter ved buffet middagen som hadde svært behagelig pris. Ansatte var generelt sett dyktige og vennlige. Rommene (jeg bodde på Superior) kunne virke noe mørke og slitte. AC var vanskelig å regulere nøyaktig. Bad og WC er OK. Jeg kan godt anbefale dette hotellet til de som ikke vil betale alt for mye for en grei standard på en sentral plassering.
Johnpaul F. Foretningsreisende Guam, 19. august 2014
Dont stay here better hotels next door

Hot water
3,7
Don't stay here they staff and management are not good stay across the street at the quest better value for money. The staff and management in this hotel just don't care about their customers I stayed 10days and if I could have left after the first I would have. Wake up calls never got made or if they got made they called 45min late to wake you up. Food was horrible don't pay for the breakfast waste of your money I couldn't even stomach it after the first day.
Johnpaul F. Foretningsreisende Guam, 19. august 2014
Don't waste your time or money

Hot Water
2
Not worth it. I spend 10 to 20 days a month in Cebu for work and I can tell you "Do Not" stay in this hotel walk across the street and stay in quest hotel. At the quest cares about their customers and are not lazy!
Joseph R. Par United States of America, 17. august 2014
parklane

close to mall, restaurants, bars
8
It was OK, food to expensive
Bjoern G. Foretningsreisende Germany, 9. august 2014
OK stay, however unremarkable

good location, reasonable price, friendly staff
7
I had a very short business stay late night to early morning . I had no problems - nothing else to report here, left before breakfast was available (starts at 6)
Jorge J. Reiste alene Spain, 8. august 2014
Not good service

location pool sauna
3,7
Is a busy hotel that I don't feel wellcome . they made me wait 1h to check it and I check in at 4:30 pm. big old TV. chair broke. bette hotel around 3 stars
Graeme D. Par Australia, 8. august 2014
keep away

restrant near mall position
6,7
I pay'd for airport trans they would not honor the room was not the one I booked and I was fed lies till I left

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/salongCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu - MøteromCebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/salongCebu Parklane International Hotel Cebu - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - TreningsromCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Cebu Parklane International Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3B05