eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Treningsrom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant
Område Cebu City Antall rom: 241
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 1802 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
8,6
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (1802)
Sorter etter:
Marichu R. Gruppe Norway, 22. april 2014
God service

Mat, ganske bra standard, rent
7,7
Overraskende bra. Kommer nok tilbake igjen
Emil T. Par Norway, 1. mars 2012
Helt nytt hotell med perfekt beliggenhet

Helt nytt rom, balkong med nydelig utsikt, meget moderne.
8,7
vi bodde her 4 dager, nøt det store bassengområdet! hotellet var bare ferdiginnredet til og med 8 etasje, så det var lite gjester. kjøpesenteret ayala ligger rett over veien, med gode shoppingmuligheter og mange gode spisesteder. servicen fra de ansatte var topp. eneste minuset var maten fra romservice.
Gunnar R. Familie med store barn Norway, 30. juni 2010
Får det allerede

Het ok hotell i den prisklassen. Sentral beliggenhet
7,7
Omgivelsene utenfor var kaotiske, både når det gjelder byggevirksomhet og trafikkforholdene.Vi hørte ikke mye til støyen utenfor inne på hotellet. Veldig hyggelig personale, og god service. Det som trekker ned er at det tok 1 -en time å gjøre opp for 4 rom. Vi fikk heller ikke med kvitteringene på mat/minibarkjøp.
Shoppingtips: Ayala shoppingmall bare 5 min. gåtur unna, men man trenger hjelp av hotellvaktene for å krysse gatene for å komme dit.
Bjorn F. Reiste alene Norway, 17. mai 2010
OK hotell

Pris er grei - god verdi for pengene.
7,3
Inngangspartiet var noe skjemmet av anleggsarbeider på det tidspunkt jeg var der. Restauranten var bra, mange gode retter ved buffet middagen som hadde svært behagelig pris. Ansatte var generelt sett dyktige og vennlige. Rommene (jeg bodde på Superior) kunne virke noe mørke og slitte. AC var vanskelig å regulere nøyaktig. Bad og WC er OK. Jeg kan godt anbefale dette hotellet til de som ikke vil betale alt for mye for en grei standard på en sentral plassering.
Maricris D. Foretningsreisende United States of America, 13. desember 2014
value for money

location, price, value for money
6,7
checking out took too long and we were in a hurry, only 1 girl manning at 7am and the line was so long
James T. Reiste alene United States of America, 10. desember 2014
was ok, the room carpet was dirty should install

location, staff, price
8,7
ok
Riemke D. Par Netherlands, 7. desember 2014
Behindhand maintainance

Friendly staff, perfect location.
6,7
Stay was fine! Pricewise I expected some more maintainance: the bath/shower was leaking and there were spots of mould. The safe didn't work due to a broken electricity. We had to stay another night due to a typhoon, but they wanted to charge us twice as much as the normal rates. But the room was OK and the staff was helpful, especially the guards.
Chang H. Par Taiwan, 7. desember 2014
good hotel

location, wifi speed , kindly clerk
10
Edwin M. Familie med store barn Philippines, 25. november 2014
No bidet/ city view rooms are noisy with vehicle

close the city clean and nice people
6,7
great and good with my family
Keith W. Foretningsreisende United Kingdom, 24. november 2014
Wonderful stay at the Parklane Hotel

Location, cleanliness, Staff Performance
9
Our stay at the Parklane International Hotel in Cebu was a wonderful experience and we would recommend it to anyone.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - TreningsromCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Cebu Parklane International Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3A02