eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Treningsrom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant
Område Cebu City Antall rom: 241
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 1852 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
8,6
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (1852)
Sorter etter:
Marichu R. Gruppe Norway, 22. april 2014
God service

Mat, ganske bra standard, rent
7,7
Overraskende bra. Kommer nok tilbake igjen
Emil T. Par Norway, 1. mars 2012
Helt nytt hotell med perfekt beliggenhet

Helt nytt rom, balkong med nydelig utsikt, meget moderne.
8,7
vi bodde her 4 dager, nøt det store bassengområdet! hotellet var bare ferdiginnredet til og med 8 etasje, så det var lite gjester. kjøpesenteret ayala ligger rett over veien, med gode shoppingmuligheter og mange gode spisesteder. servicen fra de ansatte var topp. eneste minuset var maten fra romservice.
Gunnar R. Familie med store barn Norway, 30. juni 2010
Får det allerede

Het ok hotell i den prisklassen. Sentral beliggenhet
7,7
Omgivelsene utenfor var kaotiske, både når det gjelder byggevirksomhet og trafikkforholdene.Vi hørte ikke mye til støyen utenfor inne på hotellet. Veldig hyggelig personale, og god service. Det som trekker ned er at det tok 1 -en time å gjøre opp for 4 rom. Vi fikk heller ikke med kvitteringene på mat/minibarkjøp.
Shoppingtips: Ayala shoppingmall bare 5 min. gåtur unna, men man trenger hjelp av hotellvaktene for å krysse gatene for å komme dit.
Bjorn F. Reiste alene Norway, 17. mai 2010
OK hotell

Pris er grei - god verdi for pengene.
7,3
Inngangspartiet var noe skjemmet av anleggsarbeider på det tidspunkt jeg var der. Restauranten var bra, mange gode retter ved buffet middagen som hadde svært behagelig pris. Ansatte var generelt sett dyktige og vennlige. Rommene (jeg bodde på Superior) kunne virke noe mørke og slitte. AC var vanskelig å regulere nøyaktig. Bad og WC er OK. Jeg kan godt anbefale dette hotellet til de som ikke vil betale alt for mye for en grei standard på en sentral plassering.
Jay M. Reiste alene Australia, 23. februar 2015
Great location, great pool, great hotel.

Cocktails, pool, location.
7,7
Excellent stay. Had been riding dirtbikes around the islands for 6 days, and this place was excellent for some R&R in a good location, with clean and comfortable rooms, and friendly and helpful staff. Only downside was the hot tub was out of commission while I was there! Would definitely stay again.
Benjamin J. Småbarnsfamilie Philippines, 20. februar 2015
Family rest

Room, staff flexibility, good snack near the lobby
9
Superb!
Mercy T. Gruppe Philippines, 20. februar 2015
Superb budget friendly hotel

The best 3 things in this hotel are the accomodating staffs, budget friendly rates, and spacious rooms with complete toiletries.
9,3
Cebu Parklane International Hotel is a definite choice for all travelers who want comfort and cozy feeling of home. My friends and I really like the complete amenities that the hotel offered when we stayed there. They have clean spacious rooms and warm service. They also told us that our room was upgraded for free. We‘ ll definitely recommend the hotel.
Garry B. Par New Zealand, 20. februar 2015
Excellent

Friendly Staff, Clean Room, 24/7 makeup room
10
Enjoyed staying here very much, have to say though I don't stay at 4 star hotels normally but got a good deal through Agoda, probably because they were doing renovating on the floor above, but noise was not that bad. good location, 5 min walk to Ayala Mall, 70 pesos taxi to Robinson's Mall. I would recommend this Hotel, good amenities, gym, swimming pool, entertainment at the restaurant,,,
Ailene V. Gruppe Philippines, 19. februar 2015
Just for the night

Big Room, nice bathroom and good location
6,7
Kenneth J. Foretningsreisende Philippines, 15. februar 2015
Great

convenience, food, location
8,7
One of the best hotel in Cebu

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - TreningsromCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Cebu Parklane International Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3C05