eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Treningsrom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant
Område Cebu City Antall rom: 241
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 1835 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
8,6
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (1835)
Sorter etter:
Marichu R. Gruppe Norway, 22. april 2014
God service

Mat, ganske bra standard, rent
7,7
Overraskende bra. Kommer nok tilbake igjen
Emil T. Par Norway, 1. mars 2012
Helt nytt hotell med perfekt beliggenhet

Helt nytt rom, balkong med nydelig utsikt, meget moderne.
8,7
vi bodde her 4 dager, nøt det store bassengområdet! hotellet var bare ferdiginnredet til og med 8 etasje, så det var lite gjester. kjøpesenteret ayala ligger rett over veien, med gode shoppingmuligheter og mange gode spisesteder. servicen fra de ansatte var topp. eneste minuset var maten fra romservice.
Gunnar R. Familie med store barn Norway, 30. juni 2010
Får det allerede

Het ok hotell i den prisklassen. Sentral beliggenhet
7,7
Omgivelsene utenfor var kaotiske, både når det gjelder byggevirksomhet og trafikkforholdene.Vi hørte ikke mye til støyen utenfor inne på hotellet. Veldig hyggelig personale, og god service. Det som trekker ned er at det tok 1 -en time å gjøre opp for 4 rom. Vi fikk heller ikke med kvitteringene på mat/minibarkjøp.
Shoppingtips: Ayala shoppingmall bare 5 min. gåtur unna, men man trenger hjelp av hotellvaktene for å krysse gatene for å komme dit.
Bjorn F. Reiste alene Norway, 17. mai 2010
OK hotell

Pris er grei - god verdi for pengene.
7,3
Inngangspartiet var noe skjemmet av anleggsarbeider på det tidspunkt jeg var der. Restauranten var bra, mange gode retter ved buffet middagen som hadde svært behagelig pris. Ansatte var generelt sett dyktige og vennlige. Rommene (jeg bodde på Superior) kunne virke noe mørke og slitte. AC var vanskelig å regulere nøyaktig. Bad og WC er OK. Jeg kan godt anbefale dette hotellet til de som ikke vil betale alt for mye for en grei standard på en sentral plassering.
Rene L. Par Australia, 23. januar 2015
helpful staff made a difference

locatiion, staff n facilities are fantastic
10
memorable, felt safe and respected by all staff
Regino C. Familie med store barn Australia, 22. januar 2015
perfect...but...

location, food, staff.
8,3
The hotel was good, location, food,and the room. The only thing that got me worried was the key card to open our room also happens to open the room next to us. What happen was we kind of got confused which room we have and thought that we have the right room. They're excused was, that they must have put wrong program to the key given to us.
Kelsey M. Gruppe United States of America, 21. januar 2015
Great location

Breakfast buffet, customer service, location
8,7
Great location in a safe area near Ayala Mall. Lots of eating options near by and even a few laundrymats. The staff were very pleasant and helpful especially when it came to getting around Cebu. Yes the bathrooms are a little outdated but overall I would stay there again.
Cherry A. Foretningsreisende Philippines, 20. januar 2015
5star amenities but 0 for Staff performance

Location, amenites, valueForMoney
8,7
Everything was good enough except For one staff in the front office who's too rude and too sarcastic! She Shouldnt be there!
Greg S. Par Australia, 19. januar 2015
My review of Parklane Hotel

Location, cleanliness, staff performance.
10
My stay was exceptional. The staff were excellent and there is a 24 hour, 7 days nurse station within the Hotel. This hotel is of a high 'all round' standard.
Marlon S. Reiste alene United States of America, 19. januar 2015
Excellent I recomend to any family and friends

Especially close to Ayala shopping center and to basilica of sonto Nino
9,3
Very good

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - TreningsromCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Cebu Parklane International Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3B05